אפשר לקלוט ערוצים בעידן+ באיכות HD? ערוץ 11 בHD, ערוץ 9 בHD
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
או שקליטת עידן + זה רק ערוצים באיכות רגילה?
אם לא ניתן
מה אם במצב הבא שאני ארכוש מכשיר מהמגוון שיש בשוק, למשל Xiaomi Mi Box 4K Android Set-Top Box
האם אני אוכל עם המכשיר הזה לקלוט את הערוצים ההישראלים שכבר עכשיו משדרים בHD?
אם כן
כיצד? מה זה יצריך ממני להתקין?
את המכשיר לא ארכוש אך ורק בשביל הערוצים האלה, אלא בנוסף. אבל מעוניין באפשרות לצפות בערוצים האלה בHD.
כרגע אני בyes והגיע הזמן להתנתק. צופה הדוק של 11בHD וערוץ 9 בHD
נוח לי מאוד שיש לי את הערוצים האלה ביס באיכות HD.
אם לא ניתן
מה אם במצב הבא שאני ארכוש מכשיר מהמגוון שיש בשוק, למשל Xiaomi Mi Box 4K Android Set-Top Box
האם אני אוכל עם המכשיר הזה לקלוט את הערוצים ההישראלים שכבר עכשיו משדרים בHD?
אם כן
כיצד? מה זה יצריך ממני להתקין?
את המכשיר לא ארכוש אך ורק בשביל הערוצים האלה, אלא בנוסף. אבל מעוניין באפשרות לצפות בערוצים האלה בHD.
כרגע אני בyes והגיע הזמן להתנתק. צופה הדוק של 11בHD וערוץ 9 בHD
נוח לי מאוד שיש לי את הערוצים האלה ביס באיכות HD.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אם אני לא טועה בממירי yes HD הערוץ 9 הוא ב-HD.
אני אישית משתמש באפליקציית אנדרואיד, בה ניתן לצפות בערוץ 9. כמו כן אתה יכול לצפות דרך השירות של torrent-tv.ru. אבל אלה שירותים לא מובטחים, כלומר הם בחינם, ובחינם אף אחד לא מבטיח שמחר זה לא יפסק. לעומ זאת אתה יכול לעשות מנוי בשירות כמו kartina.tv, להם גם יש ממירים וגם יש אפליקציה לאנדרואיד, ותוכל לקבל בו את הערוצים שאתה רוצה באיכות הטובה ביותר.
לגבי ערוץ 11 - הדרך היחידה לדעתי זה ב-dvb-t2, עם ממיר או טלויזיה שתומכים
אני אישית משתמש באפליקציית אנדרואיד, בה ניתן לצפות בערוץ 9. כמו כן אתה יכול לצפות דרך השירות של torrent-tv.ru. אבל אלה שירותים לא מובטחים, כלומר הם בחינם, ובחינם אף אחד לא מבטיח שמחר זה לא יפסק. לעומ זאת אתה יכול לעשות מנוי בשירות כמו kartina.tv, להם גם יש ממירים וגם יש אפליקציה לאנדרואיד, ותוכל לקבל בו את הערוצים שאתה רוצה באיכות הטובה ביותר.
לגבי ערוץ 11 - הדרך היחידה לדעתי זה ב-dvb-t2, עם ממיר או טלויזיה שתומכים
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

העברתי את המידע. החליטו להישאר ביס.
ניסיתי לעזור בכל כוחי שיתנתקו מיס, אבל אין לי מה להציע.
הצעתי לרכוש קופסה חכמה, אבל לא יודע להבטיח להם שבוודאות כשתהיה הקופסה אוכל לדאוג לערוץ 11 ו 9 באיכות HD.
מה שלא יודע לא מתחייב.
ניסיתי לעזור בכל כוחי שיתנתקו מיס, אבל אין לי מה להציע.
הצעתי לרכוש קופסה חכמה, אבל לא יודע להבטיח להם שבוודאות כשתהיה הקופסה אוכל לדאוג לערוץ 11 ו 9 באיכות HD.
מה שלא יודע לא מתחייב.
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

הם נגד סלקום בגלל ניסיון עבר שלהם עם החברה עוד מימי הסלולר. לך תנסה לשכנע, מוותר מראש.
הכי רחוק שאני יכול ללכת, זה לעזור להם בהתקנה ראשונה של סטרימר. אבל אף פעם לא עניין אותי 11 או 9 ב HD, כך שאין לי מושג, אם אוכל להתחייב שאדאג להם לערוצים האלה בוודאות.
הכי רחוק שאני יכול ללכת, זה לעזור להם בהתקנה ראשונה של סטרימר. אבל אף פעם לא עניין אותי 11 או 9 ב HD, כך שאין לי מושג, אם אוכל להתחייב שאדאג להם לערוצים האלה בוודאות.