מחפש מקרן למרפסת
מבקש המלצה למקרן למרפסת פתוחה
מסך קיים -גודל 250x250
מרפסת מוארת מאד
צפייה בסרטי hd (דרך מחשב או usb)
ולצפייה בספורט דרך ממיר hd של הוט
מרחק ישיבה 4-7 מטר
תקציב- אין לי מושג כמה יעלה אבל מאחר וזה לא מיועד לשימוש יומיומי אני מוכן עד 2000- 2500 שקל
מסך קיים -גודל 250x250
מרפסת מוארת מאד
מרחק ישיבה 4-7 מטר
תקציב- אין לי מושג כמה יעלה אבל מאחר וזה לא מיועד לשימוש יומיומי אני מוכן עד 2000- 2500 שקל
·מצטרף לשאלה, אנא המלצתכם.tomerm כתב:מבקש המלצה למקרן למרפסת פתוחה
מסך קיים -גודל 250x250
מרפסת מוארת מאד
מרחק ישיבה 4-7 מטר
תקציב- אין לי מושג כמה יעלה אבל מאחר וזה לא מיועד לשימוש יומיומי אני מוכן עד 2000- 2500 שקל...
מציע לך לפרסם גם בפורום יד שניה כאן , ולעקוב אחרי פורום דילים כאן .
חברים טובים בפורום מחליפים ציוד "כמו גרביים" וברמת וודאות גבוהה תוכל למצוא מקרן טוב ושמור ברמות המחיר האלה. אם חשקה נפשך במקרן חדש , חברים טובים כמו דילברט ,שועלי ואחרים יוכלו לסייע לך במעקב עד שתיפול על משהו שימצא חן בעיניך (ואני מדבר מנסיון
בלי קשר מצאתי את המודעה הזו על יופי של מקרן (לא יודע אם רלוונטי..)
בהצלחה
חברים טובים בפורום מחליפים ציוד "כמו גרביים" וברמת וודאות גבוהה תוכל למצוא מקרן טוב ושמור ברמות המחיר האלה. אם חשקה נפשך במקרן חדש , חברים טובים כמו דילברט ,שועלי ואחרים יוכלו לסייע לך במעקב עד שתיפול על משהו שימצא חן בעיניך (ואני מדבר מנסיון
בלי קשר מצאתי את המודעה הזו על יופי של מקרן (לא יודע אם רלוונטי..)
בהצלחה
- kobeproj-man
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- יצירת קשר:
אני הייתי מציע
שתשכיר לך מקרן או שניים ותעשה השוואה. בהרבה מקרים כאשר לוקחים מוצר בלי לבדוק מקרן אחר אחרי זה מתברסים, השכרה של מקרן לא תעלה לך יותר מדי וככה תוכל להשוות לפני שאתה רץ לקנות מקרן חדש. בהצלחה.
חתימה
----------------------------------------------------------
האתר שלי
חתימה
----------------------------------------------------------
האתר שלי
Re: אני הייתי מציע
@kobeproj-man
·
קצת גילוי נאות לא היה מזיק... ולהמליץ על ההודעה הראשונה באתר להשכיר מקרן כשבמקרה אתה גם עוסק בתחום.
הדבר היחיד שכן ראוי לציין זה אם המקרן הוא DLP אז יש צורך לראות בחנות ולראות שאין רגישות בעיניים ולא התייחסת לזה בכלל עניינית
לפותח השרשור:
בכזו רמת מחיר אין באמת למה מצפות ממקרן ולא נדרש לבדוק אותו בבית כולם פלוס מינוס יתנו אותה תמורה.
כל מקרן ברמת המחיר הזו יעשה את העבודה (מחברה נורמלית - אופטומה, בנקיו, אפסון וכו')רק תבדוק במחשבון מרחקים מה הגודל מסך הרצוי ביחס למרחק שיש למקם את המקרן:
http://www.projectorcentral.com/project ... or-pro.cfm
אם המקרן שאתה מכוון אליו הוא LCD ואין תופעת "קשת" שיכולה להופיע בDLP (רק אצל אחוז קטן שרגישים לתפועה). מקרן כמו Epson 5300 למשל זה מקרן LCD
ומקרני DLP למשל: Optoma HD 26\27\x141\x142
·
קצת גילוי נאות לא היה מזיק... ולהמליץ על ההודעה הראשונה באתר להשכיר מקרן כשבמקרה אתה גם עוסק בתחום.
הדבר היחיד שכן ראוי לציין זה אם המקרן הוא DLP אז יש צורך לראות בחנות ולראות שאין רגישות בעיניים ולא התייחסת לזה בכלל עניינית
לפותח השרשור:
בכזו רמת מחיר אין באמת למה מצפות ממקרן ולא נדרש לבדוק אותו בבית כולם פלוס מינוס יתנו אותה תמורה.
כל מקרן ברמת המחיר הזו יעשה את העבודה (מחברה נורמלית - אופטומה, בנקיו, אפסון וכו')רק תבדוק במחשבון מרחקים מה הגודל מסך הרצוי ביחס למרחק שיש למקם את המקרן:
http://www.projectorcentral.com/project ... or-pro.cfm
אם המקרן שאתה מכוון אליו הוא LCD ואין תופעת "קשת" שיכולה להופיע בDLP (רק אצל אחוז קטן שרגישים לתפועה). מקרן כמו Epson 5300 למשל זה מקרן LCD
ומקרני DLP למשל: Optoma HD 26\27\x141\x142
- kobeproj-man
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- יצירת קשר:
עקב ההארה של @Kermit גילוי נאות, אני עוסק בהשכרת מקרנים.
אבל בוודאי שתחפש לך את המחיר הזול ביותר, ואני בטוח גם שתמצא חנות שתשמח להשכיר לך 2-3 מקרנים במחיר מוזל כדי שתוכל לבדוק אותם.
דרך אגב, תקפוץ לחנויות שגם משכירים מקרנים ודבר עם המוכרים, יש להם הרבה פידבקים מלקוחות שיכולים להועיל לך.
אבל בוודאי שתחפש לך את המחיר הזול ביותר, ואני בטוח גם שתמצא חנות שתשמח להשכיר לך 2-3 מקרנים במחיר מוזל כדי שתוכל לבדוק אותם.
דרך אגב, תקפוץ לחנויות שגם משכירים מקרנים ודבר עם המוכרים, יש להם הרבה פידבקים מלקוחות שיכולים להועיל לך.