שרשור תגובות מאמר 'סטרימרים תומכי H264 בתערוכת CeBIT 2007'
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אני לא מבין איך DViCO לא מצאו פתרון קצת יותר אסטטי ל Ferrite bead בסטרימרים החדשים שלהם.
ראובן , ליאור ,
תודה רבה על הכתבה !
לדעתי אנחנו נמצאים בתקופת מעבר מהירה שבסופה נמצא את עצמינו בבית עם מכשירי BLUE-RAY המנכנים את כל הפורמטים עם תמיכה מלאה ב-H264 ומי יעדיף STREAMERS יקבל מכשירים עם תמיכה באותם הפורמטים .
אני חושב שהכתבתה המקצועית שמסקרת את הנגנים שהוצגו בCEBIT השנה מצביעים על הכיוון הזה .
השאלה היא מה הדרך הטובה ביותר מבחינתינו , הצרכנים לפעול ? אין ספק שמי שמקצה היום תקציב של 10000 שח לשנתיים הקרובות בתחום הבידוריות לבית , יוכל להוות את התהליך הזה תוך כדי החלפת נגן\DVD כל חצי שנה .
מצד שני היום בנגנים\DVD יש לנו הכל חוץ מ-H264 . כל עוד ממשיכים להוציא ברחבי הרשת תכנים TS/XVID/MPEG לא חושב שנרגיש מחסור בתכנים . ברגע שגם ברשת יעדיפו את הפורמט H264 על חשבון הפורמטים האחרים , זו תהיה בעיה .
תודה רבה על הכתבה !
לדעתי אנחנו נמצאים בתקופת מעבר מהירה שבסופה נמצא את עצמינו בבית עם מכשירי BLUE-RAY המנכנים את כל הפורמטים עם תמיכה מלאה ב-H264 ומי יעדיף STREAMERS יקבל מכשירים עם תמיכה באותם הפורמטים .
אני חושב שהכתבתה המקצועית שמסקרת את הנגנים שהוצגו בCEBIT השנה מצביעים על הכיוון הזה .
השאלה היא מה הדרך הטובה ביותר מבחינתינו , הצרכנים לפעול ? אין ספק שמי שמקצה היום תקציב של 10000 שח לשנתיים הקרובות בתחום הבידוריות לבית , יוכל להוות את התהליך הזה תוך כדי החלפת נגן\DVD כל חצי שנה .
מצד שני היום בנגנים\DVD יש לנו הכל חוץ מ-H264 . כל עוד ממשיכים להוציא ברחבי הרשת תכנים TS/XVID/MPEG לא חושב שנרגיש מחסור בתכנים . ברגע שגם ברשת יעדיפו את הפורמט H264 על חשבון הפורמטים האחרים , זו תהיה בעיה .
לפני שנשאל מתי הנגנים האלה יהיו זמינים צריכים לשאול מתי חברת DVICO תסיים לתכנן את הנגנים האלה כי עושה רושם שחוץ מארכיטקטורה חיצונית אין בתוך הקופסא כלום ...
אם היה לפחות דגם אחד שהיה יכול להריץ H264 אני משוכנע שנציגי החברה היו דואגים בתערוכה להציג את זה בפעולה .
בהצגת קופסא מהודרת שלא מחוברת לכלום ( וכנראה שגם בלי תוכן) זו היתה רק הצהרת כוונות מצד החברה . מכאן ועד מוצר עובד הדרך ארוכה , ארוכה .
אם היה לפחות דגם אחד שהיה יכול להריץ H264 אני משוכנע שנציגי החברה היו דואגים בתערוכה להציג את זה בפעולה .
בהצגת קופסא מהודרת שלא מחוברת לכלום ( וכנראה שגם בלי תוכן) זו היתה רק הצהרת כוונות מצד החברה . מכאן ועד מוצר עובד הדרך ארוכה , ארוכה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמו ש-hagi אומר, הצפי עדיין רחוק כמה חודשים ממימוש ראלי.
המכשירים מבוססי 8634 ו-8622 עדיין לא מוכנים ל-PRIMETIME.
המכשירים מבוססי 8634 ו-8622 עדיין לא מוכנים ל-PRIMETIME.
בנוסף להבט הטכני של השאלה "מתי הדגם הזה צפוי ? " יש גם היבט שיווקי , לא פחות חשוב .
חברת DVICO הכריזה על הדגם 5000U בפברואר 2006 ועל ה-4000 בחודש נובמבר 2006 . למרות שהדגמים זהים מבחינת התפקוד וארכיטקטורה , לקח לחברה 9 חודשים בין ההכרזות . אני חושב שהסיבה לכך היא שלפי שיקולי החברה , 9 חודשים הם מספיק זמן כדי שהחברה תקבל את הרווחים הצפויים ממכירות המוצר - TVIX-5000 .
אני מניח שכדי שהחברת DVICO תגיע לרווחים המתוכננים ממכירת ה-TVIX-4000 הם יתנו למוצר להמכר לפחות תקופה דומה . מכאן שלהערכתי רק משיקולים שיווקים , לא חושב שתהיה הכרזה לפני חודש אוגוסט השנה , גם אם הפיתוח של הדגם החדש -4100 יסתיים עד אז .
חברת DVICO הכריזה על הדגם 5000U בפברואר 2006 ועל ה-4000 בחודש נובמבר 2006 . למרות שהדגמים זהים מבחינת התפקוד וארכיטקטורה , לקח לחברה 9 חודשים בין ההכרזות . אני חושב שהסיבה לכך היא שלפי שיקולי החברה , 9 חודשים הם מספיק זמן כדי שהחברה תקבל את הרווחים הצפויים ממכירות המוצר - TVIX-5000 .
אני מניח שכדי שהחברת DVICO תגיע לרווחים המתוכננים ממכירת ה-TVIX-4000 הם יתנו למוצר להמכר לפחות תקופה דומה . מכאן שלהערכתי רק משיקולים שיווקים , לא חושב שתהיה הכרזה לפני חודש אוגוסט השנה , גם אם הפיתוח של הדגם החדש -4100 יסתיים עד אז .
תודה על הדיווח.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- reuven_br
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לגבי הסייפה שלך בנוגע לדרישת הרשת, הרי חברות הלווין כבר משדרות H264 , והם יפעילו לחץ מסיבי לקבלת סרטים בפורמט הזה, אני מאמין שחברות הכבלים ילכו בעקבותיהם בגלל שגם הם לא משופעים ברוחב פס לשידורי HD, להערכתי גם ה HD-DVD וגם הבלו-ריי יעברו מין העולם בשלב כזה או אחר ויהפכו להיות אפיזודה חולפת, רק בגלל המצב שבו אין הגדרה ברורה לאיזה כיוון "חותרים" חברות האלקטרוניקה הביתית, ואנו נישאר עם אותם דיסקים של 4.7GB שיספיקו לכל הצרכים כולל HD , וזו רק תחושה שליhagi כתב:ראובן , ליאור ,
תודה רבה על הכתבה !
מצד שני היום בנגנים\DVD יש לנו הכל חוץ מ-H264 . כל עוד ממשיכים להוציא ברחבי הרשת תכנים TS/XVID/MPEG לא חושב שנרגיש מחסור בתכנים . ברגע שגם ברשת יעדיפו את הפורמט H264 על חשבון הפורמטים האחרים , זו תהיה בעיה ....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה להביא מארה"ב?
שלום לכולם!
הנני מעונין לרכוש סטרימר לסלון שיתחבר למסך טושיבה WL66 42 וישמש בעיקר לסרטי HD ן- DVIX בשיתוף קבצים. בעדיפות עם הרד דיסק ותומך גרסאות עתידיות H264 . האם לחכות קצת? האם ידוע מתי יחל השיווק של ה-TVIX4100 ואם יש מושג אם יתמוך בעברית SUB ו- SRT ללא קינפוגים וברדק. איך ה- MVIX 760HD ב-CNET הביקורות לא משהו
תודה מראש.
ערן
הנני מעונין לרכוש סטרימר לסלון שיתחבר למסך טושיבה WL66 42 וישמש בעיקר לסרטי HD ן- DVIX בשיתוף קבצים. בעדיפות עם הרד דיסק ותומך גרסאות עתידיות H264 . האם לחכות קצת? האם ידוע מתי יחל השיווק של ה-TVIX4100 ואם יש מושג אם יתמוך בעברית SUB ו- SRT ללא קינפוגים וברדק. איך ה- MVIX 760HD ב-CNET הביקורות לא משהו
תודה מראש.
ערן
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ה-4100 מתוכנן לצאת בשבועות הקרובים אבל כמו שקורה בדר"כ המכשירים האלה לא מגיעים מושלמים ישר מהקופסא וצריך קצת סבלנות ועידכונים עד שהם מתייצבים.
אלטרנטיבה נוספת היא ה-EVA8000 של Netgear שכבר רץ בשוק כבר כמה שבועות (אני יודע שעופר לא משתגע עליו אבל אני די מרוצה ממנו ויש לו תמיכה טכנית ועידכונים באופן די מרשים עד עכשיו).
מציע לך גם להציץ בשרשור הזה לגבי מה נמצא בשוק:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=29667
אלטרנטיבה נוספת היא ה-EVA8000 של Netgear שכבר רץ בשוק כבר כמה שבועות (אני יודע שעופר לא משתגע עליו אבל אני די מרוצה ממנו ויש לו תמיכה טכנית ועידכונים באופן די מרשים עד עכשיו).
מציע לך גם להציץ בשרשור הזה לגבי מה נמצא בשוק:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=29667
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag