Toshiba 42wl66- התייעצות.
שלום פורום יקר!
הנני מעוניין לקנות מסך LCD 42 אינץ', (בגלל שאמרו לי שאם יש השתקפות אור על המסך- בLCD רואים טוב יותר).
אתמול זכיתי במכרז באינטרנט על הדגם הנ"ל של טושיבה ב8500 שקל. (כמובן שראיתי אותה בחנות).
העובדה שחסר בה SCART לא מפריעה לי כי אני מתכוון לחבר בS-VIDEO, הרמת ניגודיות קצת מפריעה לי.
לאור העובדה שהתקציב טיפה מוגבל (בסביבות ה10000 שקל) האם זו בחירה טובה? אני יכול לבטל...
שימושים:
70% HOT
30% DVD
תודה!
הנני מעוניין לקנות מסך LCD 42 אינץ', (בגלל שאמרו לי שאם יש השתקפות אור על המסך- בLCD רואים טוב יותר).
אתמול זכיתי במכרז באינטרנט על הדגם הנ"ל של טושיבה ב8500 שקל. (כמובן שראיתי אותה בחנות).
העובדה שחסר בה SCART לא מפריעה לי כי אני מתכוון לחבר בS-VIDEO, הרמת ניגודיות קצת מפריעה לי.
לאור העובדה שהתקציב טיפה מוגבל (בסביבות ה10000 שקל) האם זו בחירה טובה? אני יכול לבטל...
שימושים:
70% HOT
30% DVD
תודה!
ראשית כל תתחדש
הי,
אני רכשתי אותה גם כן במכרז ב 9,700 השבוע טלויזיה מעולה, שים לב שאתא מקבל אחריות של ניופאן ולא של גורם אחר וגם ל-3 שנים ולא רק שנה אחת, שווה לשלם מעט יותר עבור שרות של ניופאן ל-3 שנים.
אני רכשתי אותה גם כן במכרז ב 9,700 השבוע טלויזיה מעולה, שים לב שאתא מקבל אחריות של ניופאן ולא של גורם אחר וגם ל-3 שנים ולא רק שנה אחת, שווה לשלם מעט יותר עבור שרות של ניופאן ל-3 שנים.
Re: ראשית כל תתחדש
תודה,tanrot1 כתב:הי,
אני רכשתי אותה גם כן במכרז ב 9,700 השבוע טלויזיה מעולה, שים לב שאתא מקבל אחריות של ניופאן ולא של גורם אחר וגם ל-3 שנים ולא רק שנה אחת, שווה לשלם מעט יותר עבור שרות של ניופאן ל-3 שנים....
וכן אני וידאתי וזו אחריות של ניופאן. זה דבר שאני לא מתפשר עליו
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לי יש את המסך הזה בגודל 32 אינץ', ואני רואה מצוין, אבל ---
1. זה נכון שיש מריחות, ושידורי טלויזיה לא בדיוק נראים אידיאליים, במיוחד בשידורי ספורט.
2. אם יש בעיות, ב-42 אינץ' הן יבלטו הרבה יותר מאשר ב-32 אינץ'.
אם אתה שואל את דעתי, אני חושב שבמחיר שמצאת אותו, המסך הזה הוא עיסקה מצוינת, ולא הייתי מהסס.
1. זה נכון שיש מריחות, ושידורי טלויזיה לא בדיוק נראים אידיאליים, במיוחד בשידורי ספורט.
2. אם יש בעיות, ב-42 אינץ' הן יבלטו הרבה יותר מאשר ב-32 אינץ'.
אם אתה שואל את דעתי, אני חושב שבמחיר שמצאת אותו, המסך הזה הוא עיסקה מצוינת, ולא הייתי מהסס.
Silence speaks louder than words