מקורות לתוכן 4K
-
guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מצטער אם זה קצת פחות קשור לפורום.
לא, אני לא מחפש אתרים להוריד מהם.
רכשתי טלויזית Hisense m7000 על בסיס מה שקראתי כאן, הבנתי שהיא תומכת ב4K עם HDR ועוד כל מיני כאלה. השאלה שלי היא איך אתם מנגנים תוכן 4K במסכים מתאימים?
(הסבר לשאלה: הרי בשביל שמחשב או סטרימר ינגנו 4K עם תמיכה בHDR הם צריכים להיות חדשים למדי. וזה מתווסף להוצאה של הטלויזיה...)
תודה.
לא, אני לא מחפש אתרים להוריד מהם.
רכשתי טלויזית Hisense m7000 על בסיס מה שקראתי כאן, הבנתי שהיא תומכת ב4K עם HDR ועוד כל מיני כאלה. השאלה שלי היא איך אתם מנגנים תוכן 4K במסכים מתאימים?
(הסבר לשאלה: הרי בשביל שמחשב או סטרימר ינגנו 4K עם תמיכה בHDR הם צריכים להיות חדשים למדי. וזה מתווסף להוצאה של הטלויזיה...)
תודה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14361
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא חייב מחשבים ונגנים יקרים בשביל להנות מ 4K + HDR
תעשה מנוי אולטרה בנטפליקס ב13$ לחודש ואתה מסודר.
לגבי ניגון התוכן, תשתמש באפליקציית נטפליקס המובנית במסך או תרכוש כרומכאסט אולטרה ב69ִִ$
https://www.google.com/chromecast/tv/ultra/
תעשה מנוי אולטרה בנטפליקס ב13$ לחודש ואתה מסודר.
לגבי ניגון התוכן, תשתמש באפליקציית נטפליקס המובנית במסך או תרכוש כרומכאסט אולטרה ב69ִִ$
https://www.google.com/chromecast/tv/ultra/
-
guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

בעצם אני צריך להשיג את הקובץ ופשוט לתת לטלויזיה לפתוח אותו, במקום לגשת אליו דרך מחשב?
הגיוני
הגיוני
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר גם ככה.
וכן אתה צריך חומרה עדכנית ע"מ להפעיל תוכן 4K ותכני HDR. אבל יש סטרימרים באיזור ה-$40 שגם עושים את העבודה מצויין.
נטפליקס המובנת הטלוויזיה לא תומכת ב-HDR ולכן דרוש מכשיר חיצוני.
לדעתי עדיף לקנות את ה-Mi Box ולא את הכרומקאסט אולטרה, אבל זה עניין של נוחות והעדפה. עם כרומקאסט לא תוכל לקבל Amazon.
וכן אתה צריך חומרה עדכנית ע"מ להפעיל תוכן 4K ותכני HDR. אבל יש סטרימרים באיזור ה-$40 שגם עושים את העבודה מצויין.
נטפליקס המובנת הטלוויזיה לא תומכת ב-HDR ולכן דרוש מכשיר חיצוני.
לדעתי עדיף לקנות את ה-Mi Box ולא את הכרומקאסט אולטרה, אבל זה עניין של נוחות והעדפה. עם כרומקאסט לא תוכל לקבל Amazon.
-
guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

אני רואה שהMI עובד אלחוטית בלבד. הייתי מעדיף משהו חוטי..יציב יותר.
מה בקשר לתכנים אחרים מלבד נטפליקס? אם הורדתי סרט באיכות גבוהה כזו - יש דרך לנגן אותו בצורה נורמלית מהטלויזיה הזו? או שגם פעולות כאלה עדיף להעביר בסטרימר?
תודה.
מה בקשר לתכנים אחרים מלבד נטפליקס? אם הורדתי סרט באיכות גבוהה כזו - יש דרך לנגן אותו בצורה נורמלית מהטלויזיה הזו? או שגם פעולות כאלה עדיף להעביר בסטרימר?
תודה.