ההתקן הכי זול ונוח עבור נטפליקס

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #1 

לאחר השידרוגים האחרונים באפליקציית האנדרואיד של נטפליקס, האנדרואיד טיוי בוקס שלי (M8S) הפסיקה לנגן ב-HD. למען האמת, כבר לא ניתן להתקין עליה את האפליקציה מהחנות. צריך להוריד APK (מהאתר של נטפליקס עצמו) וניתן לצפות רק ב-SD, ויש גם כל מיני באגים באפליקציה (נגינה אוטומטית של הפרק הבא בדר"כ נכשלת וצרות כאלו).
בקיצור - אני מחפש משהו קטן וזול (מדובר על טלוויזיה שלא צופים בה הרבה) בעיקר לצורך נגינת נטפליקס. יש לי גם קופסת רספברי פיי שמחוברת לטלוויזיה הזו ומריצה קודי.
אופציה שנראית לי ממש מעניינת היא ה-Roku Express, אפשר להזמין אותו ישירות מאמאזון ארה"ב בעלות של פחות מ-40$.
אשמח לשמוע אישור לרעיון הזה, או רעיונות אחרים.
מה דעתכם?
ניר

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

ממליץ על הMI BOX אתה תקבל הרבה הרבה יותר בתוספת של 14 דולר (54 דולר סה"כ) שזה יוצא בערך 200 שקל. ותאמין לי שזה שווה כל שקל.

אתה יכול גם לקנות את הכרום קאסט, אבל תצטרך להשתמש בטלפון בשביל ל"שדר" אליו דברים.

הMI BOX כרגע זה הסטרימר הזול הכי טוב (וגם מול יקרים יותר) בשוק. תוכל להריץ עליו גם קודי וגם סלקום TV וגם בקרוב פרטנר TV. ומכוון שאני מאמין שבסופו של דבר יהיו הרבה יותר תכנים בANDROID TV אז זו גם השקעה לעתיד.

בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי cRaZy-BoY ב 18/07/2017 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4288
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 477 פעמים

שליחה #3 

הכי מומלץ על הטלויזיה החכמה עצמה

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

האם המיבוקס מריץ תכנים מנטפליקס ב-1080, או שכמו רוב קופסאות האנדרואיד (כמו ה-NEXBOX הפופולרי כאן) הוא נעול ל-sub-HD בגלל DRM?

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

המי בוקס יכול גם להריץ 4K מנטפליקס. זה מכשיר ANDROID TV מאושר ע"י גוגל. ומאושר ע"י נטפליקס ולכן מאפשר לצפות בתכנים באיכות גדולה יותר מSD.

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #6 

הבנתי. קראתי לפני כמה חודשים שהיו בעיות איתו עם המכס.. מאיפה הזמנתם את שלכם?

danielpo123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

@nirzon
·

אין לי ניסיון עם רוקו אבל ממליץ בחום על כרומקאסט או אמאזון סטיק

כרומקאסט זול יותר. אתה בוחר באפליקציה של נטפליקס בסמארטפון מה בא לך לראות ומעביר לכרומקאסט. מאוד פשוט לתפעול והתקנה
חיסרון - אין לו שלט או ממשק משלו. כל השליטה מתבצעת מהסמארטפון כלומר צריך חומרה נוספת בשביל להפעיל אותו. בנוסף הוא חייב חיבור פעיל לאינטרנט כדי לעבוד (לא יעבוד בבית מלון עם captive portal למשל)

אמאזון סטיק מגיע עם ממשק משלו ושלט ועובד חלק מאוד. ניתן להתקין עליו קודי אם אתה צריך, משחקים וכמובן אפליקציה של נטפליקס. הוא לא דורש חיבור פעיל לאינטרנט בשביל לעבוד ויודע להתמודד עם captive portal בבתי מלון.
חיסרון - הממשק שלו זה fireOS שדוחק בך לעשות אמזון פריים בכל דרך שאפשר, או לרכוש תכנים של אמזון, או לרכוש מאמזון באופן כללי. החיפוש הקולי עם השלט לא עובד בתוך האפליקציה של נטפליקס אלא מוציא אותך החוצה ומציע את התכנים של אמזון פריים כמובן.

אני אישית התחלתי עם כרומקאסט ועברתי לאמזון סטיק, וכאמור מרוצה מאוד ומעדיף את הסטיק.

כפי שנאמר כאן בתוספת קטנה אתה יכול לקבל את הmi box שאין לי ניסיון איתו, וגם אין לי ניסיון עם הרוקו.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

IASDA כתב:הבנתי. קראתי לפני כמה חודשים שהיו בעיות איתו עם המכס.. מאיפה הזמנתם את שלכם?
...
·http://www.qsubs.net/index.php?showtopic=65588
שמעתי על זה גם. ואני אישית לא נתקלתי והזמנתי בסה"כ 4 מכשירים כאלו. (3 מLITB ואחד מgearbest)
נערך לאחרונה על ידי cRaZy-BoY ב 18/07/2017 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

@cRaZy-BoY
·

איפה מצאת אותו ב-54$. ראיתי כאן בפורום איזה פרסום לרכישה עם קופון בגירבסט, אבל זה כבר לא תקף.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

נסה עם קופון: ALSKMIBOX או OITNVRS1 (בGEARBEST)

קבוצה מומלצת בפייסבוק (מפרסמים שם קופונים וכל מני) https://www.facebook.com/groups/XiaomIsrael/?fref=nf

nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

OITNVRS1 עובד. השני לא.
אני אחשוב על זה עוד קצת.
התלהבתי מהמחיר הזול של ה-Roku, אז למרות ההפרש הקטן, עדיין מתלבט.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

לא התנסתי עם הרוקו אז אני לא יכול להמליץ או לא להמליץ ולתת חוות דעת.

אתן לך כמה דברים שתחשוב עליהם:
1. אני לא יודע מה המחיר שלו אחרי משלוח, אז לא יודע אם ההפרש במחיר הוא כזה גדול.
2. ANDROID TV זה ההבדל הגדול. היא מאפשרת לך תמיכה במגוון הרבה יותר גדול של אפליקציות מאשר הרוקו, וכמו שכבר ציינתי. תוכל להתקין עליו אפליקציות ישראליות שזמינות כיום (סלקום TV, פרטנר TV, ואני מאמין שבאיזשהו שלב גם אפליקציות של HOT וYES שזה ניחוש שלי, אז לקחת בערבון מוגבל). התמיכה העתידית של המערכת הפעלה הזאת היא בטוחה והיא תשאר איתנו עוד הרבה זמן.
3. KODI, אני לא יודע אם אפשר להתקין על הרוקו קודי, אבל תקח בחשבון שזה יתן לך את כל זה על מכשיר אחד.
4. תמיכה בעברית - לדעתי ברוקו אין תמיכה בעברית. במי בוקס יש (כחלק מזה שיש לו את המערכת העפלה של גוגל)
5. תמיכה ב4K וHDR, מה שמבטיח אפשרות להשתמש בטכנולוגיות האלו במידה ושתדרג טלויזיה (או שיש לך אחת כזאת כבר עכשיו). זו השקעה לעתיד.

בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי cRaZy-BoY ב 18/07/2017 14:56, נערך 3 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #13 

יש לי כרוםקאסט. עובד מצויין, תענוג.

עם כרוםקאסט אולטרה היו לי רק צרות, הוא לא אמין בכל הנוגע לרזולוציה, קצב תקשורת והצפנה.

nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

@cRaZy-BoY
·

כן, זה ברור לי. ה-Roku מיועד אך ורק לצורך נטפליקס. לא יותר. קופסת האנדרואיד שכרגע יש לי טיפה ישנה, הממשק ממש לא ידידותי כמו ב-Mi Box (ממה שראיתי בסרטוני הדגמה), אבל אני מודע למשמעות של אנדרואיד.
החשש שלי שיום אחד אולי התמיכה של נטפליקס תעלם גם מה-Mi Box. ברוקו, מאחר ומדובר על מערכת הרבה יותר מסוגרת, ברור שהיא תשאר.
בשביל קודי, יש לי את הרספברי פי, והוא גם יכול לנגן מ-USB או מהרשת, ככה שהפונקציה הזו מכוסה.
השאלה היא רק נושא האפליקציות הנוספות שאפשר להתקין על האנדרואיד, כאלו שאין להן תחליפים כתוספות קודי ולא מגיעות עם ה-Roku.

יש לי מספיק חומר למחשבה... (אגב, ומה שאמרתי הוא מדוייק, המחיר של ה-Roku express בהזמנה ישירה מאמאזון כולל משלוח עומד על פחות מ-40$).
תודה.

danielpo123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #15 

@nirzon
·
קח בחשבון שהרוקו אקספרס הוא עם מעבד חלש יחסית לאחיו - הרוקו סטרימינג סטיק מגיע עם מעבד 4 ליבות והוא כבר עולה 50$

אם השימוש הוא אך ורק נטפליקס ואין לך בעיה להיות תלוי בסמרטפון הייתי הולך עם כרומקאסט שעובד מצויין (35$)
אם אתה מעוניין גם בשלט ייעודי ובמערכת שתאפשר קצת יותר גמישות אני ממליץ על אמאזון סטיק (39$)

וכפי שנאמר יש גם את המשלוח שעלול להעלות את המחיר

עדכן מה החלטת :)
נערך לאחרונה על ידי danielpo123 ב 18/07/2017 15:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

https://www.android.com/tv/
המכשיר נתמך רשמית ע"י גוגל. ולכן אני מאוד מתקשה להאמין שהתמיכה בנטפליקס תרד. אז בעניין הזה אתה יכול להיות רגוע.
בקשר לקודי, אני אישית מעדיף להתעסק רק עם מכשיר אחד, זה פשוט יותר נוח.

אבל כמובן לשיקולך.
אם בכל זאת תזמין את הרוקו, נשמח לחוות דעת :)

בהצלחה.

nirzon פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

קראתי עכשיו קצת יותר מה זה בדיוק Android TV. זה באמת נראה הרבה יותר מוצלח מהנסיון שיש לי עם הקופסה הישנה שלי.
ולאור שיתוף הפעולה, אני מאמין שאתה צודק בזה שהתמיכה בנטפליקס ובאפליקציות הזרמה חוקיות תעלם.
מה קורה עם הדיווחים על המכס שנהנה לעכב את המכשירים הללו בגלל נושא ה-WIFI?

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #18 

אם זרוק אצלך טלפון ANDROID ישן - אתה קונה CHROMECAST ויש לך את הפתרון הטוב והזול ביותר. אתה מתקין את אפליקצית ה-HOME של גוגל + NETFLIX. ככה אני משתמש ב-NETFLIX כבר די הרבה חודשים.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

nirzon כתב:מה קורה עם הדיווחים על המכס שנהנה לעכב את המכשירים הללו בגלל נושא ה-WIFI?
...
תראה, אני שמעתי על הנושא הזה. כמו שאמרתי..... אבל אני אישית מתוך 4 משלוחים לא הייתה בעיה, אני מניח שאו שזה אחד ל...... או שהנושא טופל כבר ומוכר ולא אמורה להיות בעיה.

אם זה קורה, יש לך 2 אופציות, לא לעשות כלום והמשלוח יחזור לשולח.
או לעשות משהו (שמור לי איפשהו מה צריך לעשות במידה וזה קורה ואיך לזרז את העניין, אז אם זה קורה תשלח לי הודעה ואני אחפש את זה)....לפעמים צריך גם לשלם עוד בגלל האחסון של המוצר במכס וכל מני כאלה. בקיצור אם אתה סבלני אז פשוט תזמין עוד אחד והראשון כבר יחזור לשולח.

שוב, לדעתי זה מקרים בודדים. עניין של מזל.....

NoamGuy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #20 

אחסון פנימי 8GB, לא מעט מדי?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”