מחפש 9090/9090db
·מחפש בכל מיני ערוצים. (כרגע בארץ) נראה מה יוליד יוםfLy כתב:לא נראה כזה בלוחות המון המון זמן...וגם אם יגיע, יגיע במחיר שיהיה קשה לבלוע אני מעריך.
ממליץ לך להרחיב את החיפוש(אלא אם בא לך לחפש כמה שנים...)...האחד שבלינק של עמר דווקא נראה אטרקטיבי.
דורון....
תודה על התגובה!
כשאחד כזה יוצא למכירה בארץ הוא בדרך כלל מקולקל , לפעמים המוכר ישתף אותך ולפעמים לא.
אני חכיתי שנים שאחד יצוץ - בסוף תפסתי 9090DB במצב מכני גרוע , אבל מה שהיה חשוב לי שהוא במצב קוסמטי מושלם כי את הקוסמטיקה קשה לתקן.
עשיתי לו אוברול מכאני מקיף ודי יקר ככה שהכל ביחד יצא לא זול אפילו שאת המכשיר עצמו קניתי במחיר מציאה.
אם אתה באמת רוצה מכשיר כזה , תזמין מאיביי.
אני חכיתי שנים שאחד יצוץ - בסוף תפסתי 9090DB במצב מכני גרוע , אבל מה שהיה חשוב לי שהוא במצב קוסמטי מושלם כי את הקוסמטיקה קשה לתקן.
עשיתי לו אוברול מכאני מקיף ודי יקר ככה שהכל ביחד יצא לא זול אפילו שאת המכשיר עצמו קניתי במחיר מציאה.
אם אתה באמת רוצה מכשיר כזה , תזמין מאיביי.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
לידיעתך, ההצעה בebay כוללת משלוח ומיסים בGlobal Shipping Program, כ4650ש"ח עד הבית ללא הפתעות.
אל תתאמץ ואל תתייבש בהמתנה, לא תמצא בחיים מכשיר תקין לחלוטין במחיר הזה בארץ.
מה שכן, זה מארה"ב אז 99.9% שזה 110V..בהספקים האלה זה דיי מבאס.
דורון.
דורון.
·שאלה לי אליך דורוןfLy כתב:לידיעתך, ההצעה בebay כוללת משלוח ומיסים בGlobal Shipping Program, כ4650ש"ח עד הבית ללא הפתעות.
דורון....
האם אפשר להחליף שם שנאי שיתאים לארץ או לעשות איזה
סידור ?
רובם יצאו עם שנאי אוניברסאלי, זה משהו שאפשר לבדוק לפי התמונות - מאחורה בצד ימין למעלה יש מכסה קטן עם שני ברגים , אם השנאי אוניברסאלי יהיה רשום עליו 110/220fLy כתב:לידיעתך, ההצעה בebay כוללת משלוח ומיסים בGlobal Shipping Program, כ4650ש"ח עד הבית ללא הפתעות.
דורון....
נעם - לא פרקטי להחליף שנאי למכשירים האלה כי השנאים שלהם מסועפים מידי אז יהיה קשה למצוא משהו מודרני מתאים.
נערך לאחרונה על ידי eliad2 ב 19/07/2017 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
@noam3039
·
אין לי ידע באלקטרוניקה, אך מעריך שב99% מהמקרים האלו אפשר להחליף שנאי ל220v וכמובן שאפשר להשתמש בממיר 110-220
המהדרין מחברים ממיר בערך של לפחות 150% הוואטים של המכשיר המומר, כלומר אם המגבר הוא 200 וואט, יותקן ממיר של 300 לפחות.
לגבי החלפת השנאי הפנימי יש המעדיפים להשאיר מכשיר עם חלקים מקוריים.
דורון.
·
אין לי ידע באלקטרוניקה, אך מעריך שב99% מהמקרים האלו אפשר להחליף שנאי ל220v וכמובן שאפשר להשתמש בממיר 110-220
המהדרין מחברים ממיר בערך של לפחות 150% הוואטים של המכשיר המומר, כלומר אם המגבר הוא 200 וואט, יותקן ממיר של 300 לפחות.
לגבי החלפת השנאי הפנימי יש המעדיפים להשאיר מכשיר עם חלקים מקוריים.
דורון.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
אפשר ללפף מחדש שנאי שיועד למתח 110וולט - למתח 220ולט.. עולה כמה מאות שקלים.
לדעתי מיותר לחלוטין... אני עובד עם לא מעט מגברים עם שנאי רציני כממיר מתח.. אני חושב שהרוב יתרונות ולא חסרונות
לדעתי מיותר לחלוטין... אני עובד עם לא מעט מגברים עם שנאי רציני כממיר מתח.. אני חושב שהרוב יתרונות ולא חסרונות
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
בדקתי לפני כמה שנאים לגבי ליפוף שנאי חדש בארץ למרנץ 2275 שלי וזה התברר כמססובך מידי בגלל ההסתעפויות. לדעתי לא לבנות על זה. הסנסוי צורך רק 270W מהשקע , אפשר למצוא שנאי 500W משומש החל מ100 ש"ח ובא לציון גואל. אבל לדעתי רובם או כולם מגיעים עם שנאי אוניברסלי.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מכשירים של סנסוי דווקא הגיעו - גם לארה"ב - במקרים רבים כשהם כוללים סוויץ' להפעלה במתחי רשת שונים (אוניברסלי). המכשיר המובא כאן בלינק מאיביי כולל באופן ודאי שנאי אוניברסלי כזה, לאור המדבקה המודבקת על צידו שעליה כתוב 120V. זה אומר שהוא נמכר שם כשהוא מכוון ל-120V, אבל ניתן גם לשינוי. אם לא היה לו שנאי אוניברסלי, לא היה צורך במדבקה. כך זה היה בסנסוי בכל אופן.
.Anything can be done, but it's only done if it's done