אחרי שנים ללא שלט אוניברסלי החלטתי לנסות והזמנתי.
בעדכון הראשון עשיתי כמה טעויות בהגדרות ולכן לא הכל עבד כמו שצריך.
הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות.
אני מעדכן את התיקונים ומסנכרן אבל בפועל לא משתנה כלום
גם אחרי מחיקה וקליטה מחדש הוא עדיין זוכר את ההגדרות הראשניות.
מה אני עושה לא נכון?
HARMONY 650
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה להוסיף שלט חדש בתוכנה ותתחיל ממש מהתחלה.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אמנם זה לא הצליח אבל הוצאה והחזרה של הסוללות פתרה את הבעיה.
שאלות נוספות:
1. האם יש אפשרות באופן יזום להגיד לשלט שהוא שלט של מכשיר אחר (אני רוצה אפשרות לשלוט בווליום של מסך הטלוויזיה בזמן שאני צופה בסרט ואז השליטה עפ"י התוכנית היא של הרסיבר).
2. האם יש אופציה ללמד את המכשיר כפתורים מסויימים (אני לא מוצא בשלט כפתור אפשרות לחיפוש ביוטיוב דרך רמקול).
שאלות נוספות:
1. האם יש אפשרות באופן יזום להגיד לשלט שהוא שלט של מכשיר אחר (אני רוצה אפשרות לשלוט בווליום של מסך הטלוויזיה בזמן שאני צופה בסרט ואז השליטה עפ"י התוכנית היא של הרסיבר).
2. האם יש אופציה ללמד את המכשיר כפתורים מסויימים (אני לא מוצא בשלט כפתור אפשרות לחיפוש ביוטיוב דרך רמקול).
יש לי את השלט הזה למעלה מ-5 שנים, מאוד מרוצה שאפילו קניתי את הלוג'יטק אליט היום
לגבי השאלות שלך:
1. כן - במסך הצבעוני יש כפתור שנקרא Devices - אתה בוחר על איזה מכשיר לשלוט, כשאתה מסיים תחזור אחורה לשליטה רגילה, אגב, ניתן להגיד לשלט מה שולט בווליום בכל ערוץ, זה ניתן להגדרה...
2. ניתן ללמד את השלט כפתורים מסויימים, עושים את זה כאשר השלט מחובר למחשב כיוון שתהליך הלמידה נעשה מול הקליינט הוובי
לגבי השאלות שלך:
1. כן - במסך הצבעוני יש כפתור שנקרא Devices - אתה בוחר על איזה מכשיר לשלוט, כשאתה מסיים תחזור אחורה לשליטה רגילה, אגב, ניתן להגיד לשלט מה שולט בווליום בכל ערוץ, זה ניתן להגדרה...
2. ניתן ללמד את השלט כפתורים מסויימים, עושים את זה כאשר השלט מחובר למחשב כיוון שתהליך הלמידה נעשה מול הקליינט הוובי