קניית מסך טלויזיה 4K 65" לגיימינג
שלום לכולם,
אשמח לייעוץ המקצועי שלכם בנוגע לרכישת טלויזיה חדשה.
אני רוצה לקנות טלויזיה 4K עם דגש על משחקי מחשב, יש לי מחשב טוב שמחובר בHDMI לטלויזיה (כרגע FULL HD רגילה).
קראתי טיפה והבנתי שאחד הדברים החשובים לחפש זה INPUT LAG נמוך אבל לצערי כמעט בכל מקום שאני מסתכל לא מפורט הנתון הזה על הטלויזיות.
הגודל שאני מחפש הוא 65" למרות שאני מתלבט אם כדאי לי באותו כסף של 65" סטנדרטי לקנות 60" איכותי יותר.
הדגמים שיצא לי לראות הם:
LG 65UH617Y אותו ראיתי במחסני חשמל וקיבלתי עליו הצעה טובה (בסביבות 6 אלף) ועל הטלויזיה הייתה הדגמה של משחק מחשב (סרטון הדגמה) והיא נראית דיי איכותית.
HISENSE שנמכר בבאג, האמת שהמוכר לא ממש הצליח "למכור" לי אותה אבל גם המחיר שלה בסביבות 6 אלף.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=26818
TCL L65P2US 4K שאותה ראיתי בLASTPRICE בעלות של בערך 6 אלף גם.
האם מישהו יכול לעזור לי? לא רוצה להוציא הוצאה כזו ולהתקע בסוף על משהו שלא אהיה מרוצה ממנו.
אני פתוח גם לדגמים וחברות אחרות.
מודה מראש לכל העוזרים.
אשמח לייעוץ המקצועי שלכם בנוגע לרכישת טלויזיה חדשה.
אני רוצה לקנות טלויזיה 4K עם דגש על משחקי מחשב, יש לי מחשב טוב שמחובר בHDMI לטלויזיה (כרגע FULL HD רגילה).
קראתי טיפה והבנתי שאחד הדברים החשובים לחפש זה INPUT LAG נמוך אבל לצערי כמעט בכל מקום שאני מסתכל לא מפורט הנתון הזה על הטלויזיות.
הגודל שאני מחפש הוא 65" למרות שאני מתלבט אם כדאי לי באותו כסף של 65" סטנדרטי לקנות 60" איכותי יותר.
הדגמים שיצא לי לראות הם:
LG 65UH617Y אותו ראיתי במחסני חשמל וקיבלתי עליו הצעה טובה (בסביבות 6 אלף) ועל הטלויזיה הייתה הדגמה של משחק מחשב (סרטון הדגמה) והיא נראית דיי איכותית.
HISENSE שנמכר בבאג, האמת שהמוכר לא ממש הצליח "למכור" לי אותה אבל גם המחיר שלה בסביבות 6 אלף.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=26818
TCL L65P2US 4K שאותה ראיתי בLASTPRICE בעלות של בערך 6 אלף גם.
האם מישהו יכול לעזור לי? לא רוצה להוציא הוצאה כזו ולהתקע בסוף על משהו שלא אהיה מרוצה ממנו.
אני פתוח גם לדגמים וחברות אחרות.
מודה מראש לכל העוזרים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
בבקשה -->
http://www.rtings.com/tv/reviews/best/b ... deo-gaming
(יש פה חבר שיהיה מבסוט במיוחד מהדרוג
)
http://www.rtings.com/tv/reviews/best/b ... deo-gaming
(יש פה חבר שיהיה מבסוט במיוחד מהדרוג
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
65 בסדר גמור.
גיימינג האמת זה לא ממש התחום שלי. שכן שלי שיותר בעניינים שמקרה עבר פה הזכיר איזה דגם של פיליפס 65PUS6121 שהוא ראה ויכול להתאים לתקציב שלך.
אבל --- חפש ולך תראה בעצמך. כאמור , אני ממש לא מתיימר להיות מומחה בתחום הזה.
בהצלחה
גיימינג האמת זה לא ממש התחום שלי. שכן שלי שיותר בעניינים שמקרה עבר פה הזכיר איזה דגם של פיליפס 65PUS6121 שהוא ראה ויכול להתאים לתקציב שלך.
אבל --- חפש ולך תראה בעצמך. כאמור , אני ממש לא מתיימר להיות מומחה בתחום הזה.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@mosheva
·
למיטב הבנתי וממה שקראתי מה שעושה מסך למסך גיימינג טוב זה INPUT LAG נמוך.
זה הזמן שלוקח מהרגע שהמחשב שולח את התמונה ועד שהיא מוצגת על המסך.
תחשוב שיש לך INPUT LAG של 2 שניות כמה זה קריטי אם אתה משחק נניח CS GO.
ראיתי שיש טלויזיות איכותיות ויקרות שהנתון הזה לא טוב, בגלל שלמי שרק משתמש בטלויזיה לראות סרטים זה לא משנה (מה אכפת לך שאתה רואה ושומע מה שנוגן בדיסק לפני 2 שניות? זה לא משנה כלום).
הבעיה שברוב החנויות / אתרי קניות שהסתכלתי אף אחד לא מציין את הנתון הזה בדגמים שמוכרים כי אנשים פחות מתייחסים אליו.
זה לפחות מה שיצא לי להבין, אני עדיין לא קניתי ומחר אני מקווה לעבור בכמה חנויות ולאסוף עוד מידע.
·
למיטב הבנתי וממה שקראתי מה שעושה מסך למסך גיימינג טוב זה INPUT LAG נמוך.
זה הזמן שלוקח מהרגע שהמחשב שולח את התמונה ועד שהיא מוצגת על המסך.
תחשוב שיש לך INPUT LAG של 2 שניות כמה זה קריטי אם אתה משחק נניח CS GO.
ראיתי שיש טלויזיות איכותיות ויקרות שהנתון הזה לא טוב, בגלל שלמי שרק משתמש בטלויזיה לראות סרטים זה לא משנה (מה אכפת לך שאתה רואה ושומע מה שנוגן בדיסק לפני 2 שניות? זה לא משנה כלום).
הבעיה שברוב החנויות / אתרי קניות שהסתכלתי אף אחד לא מציין את הנתון הזה בדגמים שמוכרים כי אנשים פחות מתייחסים אליו.
זה לפחות מה שיצא לי להבין, אני עדיין לא קניתי ומחר אני מקווה לעבור בכמה חנויות ולאסוף עוד מידע.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mosheva @MajorNGL
·
Input Lag זה לא נתון שהיצרן מציין. אלה נתונים שניתן אך ורק למדוד אותם עם ציוד מיוחד.
מה שהופך טלוויזיה לטובה עבור גיימינג חוץ מ-IL הוא גם עניין המריחות ותמיכה ב-1080P@120HZ.
גם אם יש לך מסך עם IL ממש נמוך, אם כל התמונה נמרחת או "נקרעת" בזמן תנועה מהירה, זה לא מסך שתהנה לשחק עליו.
יש מסכים שמסוגלים לקבל אות 120HZ אמיתי ממחשב. מרבית המסכים בשוק לא תומכים בזה, גם מסכים עם פאנלים שהם 120HZ אמיתי לא תומכים בזה, אבל יש קומץ שכן. זה הופך את הטלוויזיה למסך גיימינג אמיתי לכל דבר, עקב קצב ריענון הגבוהה, התמונה הופכת להרבה יותר חלקה ו"טבעית" עבור השחקן.
·
Input Lag זה לא נתון שהיצרן מציין. אלה נתונים שניתן אך ורק למדוד אותם עם ציוד מיוחד.
מה שהופך טלוויזיה לטובה עבור גיימינג חוץ מ-IL הוא גם עניין המריחות ותמיכה ב-1080P@120HZ.
גם אם יש לך מסך עם IL ממש נמוך, אם כל התמונה נמרחת או "נקרעת" בזמן תנועה מהירה, זה לא מסך שתהנה לשחק עליו.
יש מסכים שמסוגלים לקבל אות 120HZ אמיתי ממחשב. מרבית המסכים בשוק לא תומכים בזה, גם מסכים עם פאנלים שהם 120HZ אמיתי לא תומכים בזה, אבל יש קומץ שכן. זה הופך את הטלוויזיה למסך גיימינג אמיתי לכל דבר, עקב קצב ריענון הגבוהה, התמונה הופכת להרבה יותר חלקה ו"טבעית" עבור השחקן.