pre-out
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אתה צריך לוודא שברסיבר יש לך יציאת PRE OUT לרמקולים הקידמיים וב-INTEGRATED עדיף שתהיה כניסת HT BYPASS(או MAIN IN במגברים ישנים ו-NAD), כניסת HT BYPASS עוקפת את מעגלי ה-PRE שב-INTEGRATED ומחברת את הסיגנל היוצא מהרסיבר ישירות למגבר שב-INTEGRATED כך שעל עוצמת השמע ישלוט הרסיבר.
אם אין לך כניסת HT BYPASS ב-INTEGRATED אתה יכול לחבר לכל כניסה(שהיא לא PHONO עם קדם ל-PHONO) ובכל פעם שתירצה להשתמש ברסיבר דרך ה-INTEGRATED יהיה עליך למקם את חוגת הווליום שב-INTEGRATED בשעה 12 (חצי סקאלה) ולבחור בכניסה הרלוונטית, על הווליום תשלוט דרך הרסיבר.
בחיבור POWER חיצוני עליך רק לוודא שיש לך יציאת PRE ברסיבר לרמקולים הקידמיים.
אם אין לך כניסת HT BYPASS ב-INTEGRATED אתה יכול לחבר לכל כניסה(שהיא לא PHONO עם קדם ל-PHONO) ובכל פעם שתירצה להשתמש ברסיבר דרך ה-INTEGRATED יהיה עליך למקם את חוגת הווליום שב-INTEGRATED בשעה 12 (חצי סקאלה) ולבחור בכניסה הרלוונטית, על הווליום תשלוט דרך הרסיבר.
בחיבור POWER חיצוני עליך רק לוודא שיש לך יציאת PRE ברסיבר לרמקולים הקידמיים.
You pay peanuts, you get monkeys
הייתי רוצה להגיע למצב שהאינטגרייטד יהיה מחובר לקדמיים, פטיפון, נגן CD, וכאשר אני צופה בקולנוע ביתי האינט' ישמש כ-POWER בלבד. עברתי על המדריך של הדנון 4300 שחשבתי להזמין אותו והם מראים שאפשר לחבר POWER אבל לאחד הזוגות העליונים או הסראונדים, לא לקדמיים אין לי מושג למה לפי השרטוטים שלהם זאת האפשרות.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אז תתחיל מהרסיבר ואם תרגיש שהוא לא מספק אותך תוסיף Integrated.
אין טעם לקנות גם וגם ולגלות לאחר מכן שה-Integrated מיותר.
ההגברה של ה-4300 טובה יחסית ו-Integrated שיעלה על ההגברה של ה-4300 לא יהיה זול ויתכן שגם אם ההגברה של ה-4300 לא תספק אותך הוספה של Power "תיסגור את הפינה".
מהם הרמקולים שברשותך?
אין טעם לקנות גם וגם ולגלות לאחר מכן שה-Integrated מיותר.
ההגברה של ה-4300 טובה יחסית ו-Integrated שיעלה על ההגברה של ה-4300 לא יהיה זול ויתכן שגם אם ההגברה של ה-4300 לא תספק אותך הוספה של Power "תיסגור את הפינה".
מהם הרמקולים שברשותך?
You pay peanuts, you get monkeys
אתה גם יכול לחילופין לחפש בלוחות רסיברים מהסדרות הגבוהות בני 3-4 שנים שנותנים הגברה די טובה בסטיראו , אלו רסיברים שעלו בזמנו 10000-15000 ש"ח והיום נמכרים ב 3000-40000 ש"ח , כמובן שעדיף להפריד אך כמובן זה עניין של תקציב , אני לא יודע אילו רמקולים יש לך אבל עדיף להשקיע יותר ברמקולים שם תרגיש את ההבדלים .