כרטיס קול דיגיטלי איך לחבר ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
למה לשאול שאלה כללית שאי אפשר לענות עליה?
על איזה כרטיס קול אתה מדבר?
ואיזו מערכת קולנוע?
הרי אי אפשר להגיד לך איזה כבל צריך, אם לא יודעים מה אתה רוצה לחבר, ולמה.
אין דבר כזה סאונד דיגיטאלי.
רמקולים מקבלים אות אנאלוגי, ואם המקור הוא דיגיטאלי, משתמשים בממיר אות דיגיטאלי לאנאלוגי, שנמצא בין המקור המנגן ובין הרמקולים. (DAC)
ה- DAC יכול להיות בכרטיס הקול, במגבר שאליו מחוברים הרמקולים, או כרכיב חיצוני נפרד.
על איזה כרטיס קול אתה מדבר?
ואיזו מערכת קולנוע?
הרי אי אפשר להגיד לך איזה כבל צריך, אם לא יודעים מה אתה רוצה לחבר, ולמה.
אין דבר כזה סאונד דיגיטאלי.
רמקולים מקבלים אות אנאלוגי, ואם המקור הוא דיגיטאלי, משתמשים בממיר אות דיגיטאלי לאנאלוגי, שנמצא בין המקור המנגן ובין הרמקולים. (DAC)
ה- DAC יכול להיות בכרטיס הקול, במגבר שאליו מחוברים הרמקולים, או כרכיב חיצוני נפרד.
תגובה
מצרף תמונות מקוה שזה יקל עלייך וגם למה להתעצבן פחות מתמצא בסאונד ולכן שואל איתך מצרף תמונות מקוה שזה יעזור בלי כעס:)
ועוד שאלה יש אפשרות להוציא קובץ אנלוגי מסרט ולדגטל אותו לדיגיטלי יש לי תוכנת עריכה לא רעה שנקראת power director זה אפשרי?
ועוד שאלה יש אפשרות להוציא קובץ אנלוגי מסרט ולדגטל אותו לדיגיטלי יש לי תוכנת עריכה לא רעה שנקראת power director זה אפשרי?
- Amir64
-
- גורו

אם הייתי כועס לא הייתי מגיב.
אבל תקרא מה ששאלת...
זה כמו לשאול אם הסרט טוב, בלי להגיד על איזה סרט אתה מדבר.
או האם האוכל במסעדה טעים, בלי להגיד על איזו מסעדה אתה מדבר.
מבין?
אם optical in זו כניסת האודיו היחידה במגבר שלך, ויש לך בכרטיס הקול במחשב יציאה אופטית,
הרי אתה צריך כבל SPDIF אופטי.
אני מבין מהתמונות, שהמחשב מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI.
אתה שומע מה שמנוגן מהמחשב ברמקולים של הטלויזיה?
אבל תקרא מה ששאלת...
זה כמו לשאול אם הסרט טוב, בלי להגיד על איזה סרט אתה מדבר.
או האם האוכל במסעדה טעים, בלי להגיד על איזו מסעדה אתה מדבר.
מבין?
אם optical in זו כניסת האודיו היחידה במגבר שלך, ויש לך בכרטיס הקול במחשב יציאה אופטית,
הרי אתה צריך כבל SPDIF אופטי.
אני מבין מהתמונות, שהמחשב מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI.
אתה שומע מה שמנוגן מהמחשב ברמקולים של הטלויזיה?
תגובה
זה הנתונים של המחשב מקוה שזה יעזור המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתי של פיוניר 330W
מעבד-7700
זיכרון-8gb-ddr4
לוח ASUS-B250
דיסק sandisk-ssd-240G
כרטיס קול קרייאטיב אופטי
מצרף תמונות של הכניסה מאחורי מערכת הקולנוע יש לי אפשרות לחבר בכרטיס קול הזה כבל HDMI מהיציאת HDMI שלו לHDMI בטלויזיה ולקבל את הסאונד הדיגיטלי שאני מחפש ?·
מעבד-7700
זיכרון-8gb-ddr4
לוח ASUS-B250
דיסק sandisk-ssd-240G
כרטיס קול קרייאטיב אופטי
מצרף תמונות של הכניסה מאחורי מערכת הקולנוע יש לי אפשרות לחבר בכרטיס קול הזה כבל HDMI מהיציאת HDMI שלו לHDMI בטלויזיה ולקבל את הסאונד הדיגיטלי שאני מחפש ?·
- Amir64
-
- גורו

Re: תגובה
@haimc1
אם המחשב מחובר לטלויזיה ב- HDMI (לא ענית לשאלה הזו)
רוב הסיכויים שלא תוכל להעביר אודיו רב ערוצי למערכת, ברוב הטלויזיות זה לא אפשרי, וגם צריך שבטלויזיה תהיה יציאת אודיו אופטית.
אם המחשב מחובר לטלויזיה ב- HDMI (לא ענית לשאלה הזו)
רוב הסיכויים שלא תוכל להעביר אודיו רב ערוצי למערכת, ברוב הטלויזיות זה לא אפשרי, וגם צריך שבטלויזיה תהיה יציאת אודיו אופטית.
אם כרטיס הקול כולל יציאה אופטית, אז כבר כתבתי לך:כרטיס קול קרייאטיב אופטי
מצרף תמונות של הכניסה מאחורי מערכת הקולנוע יש לי אפשרות לחבר בכרטיס קול הזה כבל HDMI מהיציאת HDMI שלו לHDMI בטלויזיה ולקבל את הסאונד הדיגיטלי שאני מחפש ?·...
הרי אתה צריך כבל SPDIF אופטי....
- Amir64
-
- גורו

אין למערכת כניסת HDMI