צריך את עזרתכם - הוספת סאבוופר לרמקולים מוגברים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זאת בעיה בארץ. או מוצרים מאוד פשוטים, סאב צעצוע מחברת מדבקה, או סאבים איכותיים, כמו SVS (אשר דרך אגב מתומחר בארץ זול יותר משאר להביא אותו ביבוא אישי) אין משהו במרכז. רק יד שניה בארץ או חדש מאמזון גרמניה, איזה קליפש, פולק...Tux10 כתב:@BUGY
·
יש סאב שהיציאות חתוכות בו ששווה לקנות אותו? עד עכשיו מה שמצאתי זה או overpriced svs או משהו עלום שם ולא אמין. יש משהו שהוא באמצע? תקציב כ-1,500 ש"ח....
@BUGY
·
יש קליפש למינהם שהיציאות שלהם חתוכות? או אפילו סאבים ספציפיים שאתה מכיר ששווים את המחיר וגם חתוכים ב80 ביציאות? אם יהיה לי דגמים אני ידע פחות או יותר מה לחפש.
תודה!
דרך אגב, למה 80 זה הברירת מחדל? 80HZ זה התדר האופטימלי להפסיק לנגן באס מהסאבוופר?
·
יש קליפש למינהם שהיציאות שלהם חתוכות? או אפילו סאבים ספציפיים שאתה מכיר ששווים את המחיר וגם חתוכים ב80 ביציאות? אם יהיה לי דגמים אני ידע פחות או יותר מה לחפש.
תודה!
דרך אגב, למה 80 זה הברירת מחדל? 80HZ זה התדר האופטימלי להפסיק לנגן באס מהסאבוופר?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא אמרת כלום לגבי איזה סאב אתה צריך. מה המיקום, איזו מערכת...מה הסגנון, מה התוכן, ווליאום...Tux10 כתב:@BUGY
·
תודה!
דרך אגב, למה 80 זה הברירת מחדל? 80HZ זה התדר האופטימלי להפסיק לנגן באס מהסאבוופר?...
בעיקרון, אתה צריך לפחש סאב סאב, לראות קודם עם יש לו יציאות ולא רק כניסות RCA ואז לבדוק במדריך למשתמש שלו מה הוא מעביר, עם המחיר טוב לך והוא נשלך לארץ. הבעיה שברמת תקציב הזאת, רוב הסאבים די פשוטים מה שאומר שלא לכולם יש דבברים אשר נחשבים בסיסים בסאבים רציניים. תתחיל לחפש.
הנה מועמד ראשון.
רק שים לב, לא כל פעם שרשום "לא נשלח לישראל" זה נכון, צריך להוסיף לעגלה ולנסות. כמובן לחפש רק שאמזון הוא השולח והמוכר.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
·Tux10 כתב:
דרך אגב, למה 80 זה הברירת מחדל? 80HZ זה התדר האופטימלי להפסיק לנגן באס מהסאבוופר?...
80hz זו לא ברירת מחדל, לפני שנים רבות יצא תקן THX שאחת הדרישות לתקן הייתה חיתוך של 80hz ומאז זה נתפס אצל כולם ש"ככה זה צריך להיות", בפועל 80hz זו "התחלה טובה" אך לא תמיד אופטימלית.
נתתי לך דוגמא מלוח היד שניה לסאב מצויין בתקציב שלך, יש סיבה שלא תשקול אותו לחיוב?( אין לי קשר למוכר, סתם מעניין אותי לדעת).
You pay peanuts, you get monkeys
@BUGY
·
מיקום בחדר קטן יחסית של 4 מ"ר. מאזין הרוב לראפ, ואלקטרונית. מיקום יהיה מתחת לשולחן. הסטאפ הוא SMSL M3 כמקור האות (DAC) עם פוטנציומטר בינו לבין הרמקולים, שהם YAMAHA HS5.
@freerider
·
עדיפות לחדש. מעדיף יד2 רק אם זה מבית טוב או מציאה (SVS וכו)
חברים, שוב, תודה על העזרה!
·
מיקום בחדר קטן יחסית של 4 מ"ר. מאזין הרוב לראפ, ואלקטרונית. מיקום יהיה מתחת לשולחן. הסטאפ הוא SMSL M3 כמקור האות (DAC) עם פוטנציומטר בינו לבין הרמקולים, שהם YAMAHA HS5.
@freerider
·
עדיפות לחדש. מעדיף יד2 רק אם זה מבית טוב או מציאה (SVS וכו)
חברים, שוב, תודה על העזרה!
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
עצם העובדה שאתה לא מכיר מותגים לא הופכים אותם ל"לא טובים", אני יכול להבין את ההייפ שיש סביב סאבים כגון ה-SVS אך קיימים עוד הרבה סאבים טובים בשוק שיכולים להתאים לתקציבך.
קח בחשבון דבר נוסף והוא שלא תמיד סאב גדול משתלב בקלות וב"טבעיות" עם רמקולים בעלי וופר קטן כשלך מה שגם חלל החדר שלך (4מ"ר בטוח???) הוא פיצי.
קח בחשבון דבר נוסף והוא שלא תמיד סאב גדול משתלב בקלות וב"טבעיות" עם רמקולים בעלי וופר קטן כשלך מה שגם חלל החדר שלך (4מ"ר בטוח???) הוא פיצי.
You pay peanuts, you get monkeys