עצה בקניית מערכת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
mo42 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שבוע טוב

הרסיבר שלי שבק חיים לפני כמה זמן וכרגע אני משתשמש ברסיבר ישן שקיבלתי kr a57r ואני רוצה לשדרג

ההתלבטות שלי היא בין רסיבר סטיראו( רוב השימוש) לבין ק"ב כי אני כן רואה סרטים מדי פעם. מאחר ואין לי הרבה כסף להשקיע(איזור ה1500-2000) האם אני אוכל למצוא משהו סביר שיתן תוצאות טובות בסטיראו או שאין סיכוי וללכת על יעודי?
עוד דבר, הרמקולים שלי די קשים להנעה כך שגם בסטיראו אני אצטרך כנראה משהו יקר כדי להוציא תוצאה טובה.. (יש לי dynaudio a72 שהם 4 אוהם עם 86 db )

אשמח לדעת אם כדאי לנסות לחפש משהו בק"ב או שמראש לקחת סטיראו, וכן האם בכלל סטיראו במחיר הזה יוכל לנצל את הרמקולים?

בתודה

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

מהם המקורות שלך?
האם אתה מעוניין להשקיע גם בסט רמקולים לסראונד בעתיד?
אם עיקר השימוש שלך הוא למוזיקה הייתי ממליץ לך לבחור במגבר סטריאו מיד שניה, הרמקולים שלך אכן דורשים מגבר "בריא" יחסית על מנת להישמע במיטבם.
ב-2000 ש"ח ואף פחות (יש איזה ROTEL בלוח) תמצא מגבר ואולי אף רסיבר ק"ב (שים לב שהרסיבר צריך "לדעת לתמוך" ברמקול 4 אום).
You pay peanuts, you get monkeys

mo42 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

המקורות הם cd, פטיפון ומחשב. כך שעדיף משהו עם כניסת phono, אבל אם אני אמצא משהו איכותי אני אוכל להוסיף עוד קצת ולקנות קדם.

אני מעוניין וכרגע יש לי אחוריים, סאב וסנטר לא הכי איכותיים שקיבלתי בירושה מדוד שהחליף מערכת(אבל לא מתלוננים על מה שמקבלים בחינם). כשכמובן הרעיון הוא לשדרג גם אותם מתישהו בהמשך אם אני אלך על הק"ב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”