ניסיתי מספר תוכנות, תוצאות בינוניות למדי (בהתייחס למקור).
אודה על המלצה לתוכנה, קישור למדריך, וקופיגורציה אופטימלית לקידוד (רזולוציה, קצב דגימה, Codec).
תוכנה ממומלת לקידוד של קלטות VHS
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@Thehobit1
· אני לא אכתוב פה בפירוט על המרת קלטות וידאו למדיה דיגיטלית, אבל אני ארשום מספר דברים שאולי יעזרו לך להחליט האם וכמה אתה מוכן להשקיע בהמרה הזאת.
ראשית כדי שההמרה תהיה כמה שיותר איכותית אתה צריך :
1. נגן וידאו/מצלמה איכותיים ומתוחזקים ברמה טובה (מכניקה תקינה ומדוייקת,ראש נקי)
2. תוכנת עריכה מקצועית כמו ADOBE PREMIERE / SONY VEGAS PRO
3. לוכד וידאו המאפשר לכידה ללא דחיסה עם קצב העברה גבוה למחשב
4. דיסק קשיח בנפח מספיק גדול ללכידה ללא דחיסה
כל הציוד שרשמתי מחייב השקעה לא מבוטלת. לוכד איכותי יעלה לפחות כמה מאות דולרים להערכתי.
אם אתה מסתפק ברמה נמוכה יותר של לכידה, אתה יכול להזמין כרטיס לכידה אנלוגי מחו"ל כגון AVERMEDIA :
https://www.amazon.com/AVerMedia-Standa ... ia+capture
תשתדל במידה ואפשר ללכוד את הוידאו בצורה לא דחוסה אל המחשב, ולאחר מכן לבצע את ההמרה לפורמט ולאיכות שאתה רוצה. כך תגיע לאיכות מקסימלית וניתנת לשליטה.
בנוסף כדאי לך לשמור את הקבצים הסופיים בפורמט נפוץ שאפשר להריץ על הרבה פלטפורמות כגון MP4, כי אחרת ייתכן שתיתקל גם בבעיות של סנכרון בין הוידאו לפס-קול - נפוץ בקבצי AVI, DIVX וכו'.
מקווה שמידע זה ייעזור לך איכשהוא.
· אני לא אכתוב פה בפירוט על המרת קלטות וידאו למדיה דיגיטלית, אבל אני ארשום מספר דברים שאולי יעזרו לך להחליט האם וכמה אתה מוכן להשקיע בהמרה הזאת.
ראשית כדי שההמרה תהיה כמה שיותר איכותית אתה צריך :
1. נגן וידאו/מצלמה איכותיים ומתוחזקים ברמה טובה (מכניקה תקינה ומדוייקת,ראש נקי)
2. תוכנת עריכה מקצועית כמו ADOBE PREMIERE / SONY VEGAS PRO
3. לוכד וידאו המאפשר לכידה ללא דחיסה עם קצב העברה גבוה למחשב
4. דיסק קשיח בנפח מספיק גדול ללכידה ללא דחיסה
כל הציוד שרשמתי מחייב השקעה לא מבוטלת. לוכד איכותי יעלה לפחות כמה מאות דולרים להערכתי.
אם אתה מסתפק ברמה נמוכה יותר של לכידה, אתה יכול להזמין כרטיס לכידה אנלוגי מחו"ל כגון AVERMEDIA :
https://www.amazon.com/AVerMedia-Standa ... ia+capture
תשתדל במידה ואפשר ללכוד את הוידאו בצורה לא דחוסה אל המחשב, ולאחר מכן לבצע את ההמרה לפורמט ולאיכות שאתה רוצה. כך תגיע לאיכות מקסימלית וניתנת לשליטה.
בנוסף כדאי לך לשמור את הקבצים הסופיים בפורמט נפוץ שאפשר להריץ על הרבה פלטפורמות כגון MP4, כי אחרת ייתכן שתיתקל גם בבעיות של סנכרון בין הוידאו לפס-קול - נפוץ בקבצי AVI, DIVX וכו'.
מקווה שמידע זה ייעזור לך איכשהוא.