שידרוג מערכת סאונד קיה ספורטאז
שלום לכולם,
רכשתי קיה ספורטאז חדשה (אקבל אותה בערך בעוד שבוע וחצי) ואני מעוניין לשדרג את מערכת הסאונד למשהו טוב.
מישהו יכול להמליץ על רמקולים מסויימים והאם יש צורך במגבר ואם כן איזה?
אבקש גם המלצה על מתקין.
תודה.
שמוליק.
רכשתי קיה ספורטאז חדשה (אקבל אותה בערך בעוד שבוע וחצי) ואני מעוניין לשדרג את מערכת הסאונד למשהו טוב.
מישהו יכול להמליץ על רמקולים מסויימים והאם יש צורך במגבר ואם כן איזה?
אבקש גם המלצה על מתקין.
תודה.
שמוליק.
לגבי בחירת מותג הרמקולים והמגבר , ההעדפה היא סובייקטיבית וכל אוזן יש לה את הטעם שלה. אני חושב שאתה צריך להיות קצת יותר ברור מה המאפיינים של הסאונד שאתה מחפש לשמוע ברכב. יש אנשים שמספיק להם התצורה שמגיעה מהיצרן (בדרך כלל מדובר בפאנל סיני עם מערכת הפעלה אנדרויד , הגברה סבירה למספר אלמנטים בדלתות ואודיו בית שימוש..) ויש כאלה שלא מתפשרים ומוציאים כל זכר לרכיב אודיו שהגיע עם הרכב.
בגדול ברגע שתחליט על הפרמטרים שחשובים לך (ואם מעניין אותך איכות או עוצמה) יש לך מספר אופציות. קח בחשבון שרוב הסיכויים שגם עם תתקין מגבר , רמקולים ואפילו סאב וופר - עדין מה שיחסום אותך מלקבל סאונד נכון יהיה להחליף את הזבל שקיבלת בדאשבורד לפאנל עם ממירים איכותיים (כנראה על חשבון של התממשקות לאפליקציות יצרן וכו)
בגדול ברגע שתחליט על הפרמטרים שחשובים לך (ואם מעניין אותך איכות או עוצמה) יש לך מספר אופציות. קח בחשבון שרוב הסיכויים שגם עם תתקין מגבר , רמקולים ואפילו סאב וופר - עדין מה שיחסום אותך מלקבל סאונד נכון יהיה להחליף את הזבל שקיבלת בדאשבורד לפאנל עם ממירים איכותיים (כנראה על חשבון של התממשקות לאפליקציות יצרן וכו)
תודה רבה על התשובה.
אני רוצה מערכת עם סאונד איכותי ובאסים טובים (העדפה ללא סאב). הרכב יגיע עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד אני חושב שזו התקנה מקומית.
אני רוצה לדעת איזה רמקולים טובים (ואני יודע שאיכות סאונד זה משהו מאוד סובייקטיבי) ומגבר אפשר להתקין כך שאקבל איכות סאונד טובה. האם יש המלצה על מקום מסויים לבצע את זה.
תודה.
שמוליק.
אני רוצה מערכת עם סאונד איכותי ובאסים טובים (העדפה ללא סאב). הרכב יגיע עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד אני חושב שזו התקנה מקומית.
אני רוצה לדעת איזה רמקולים טובים (ואני יודע שאיכות סאונד זה משהו מאוד סובייקטיבי) ומגבר אפשר להתקין כך שאקבל איכות סאונד טובה. האם יש המלצה על מקום מסויים לבצע את זה.
תודה.
שמוליק.
בסופו של דבר רכשתי רמקולים קומפוננט של אינפיניטי דגם CX6520 ומגבק של פיוניר 6704
הרכישה בוצעה מחנות בשם אלכסנדר שנמצאת בדרום ת"א וההתקנה בוצעה ע"י מתקין בשם נאור שעשה עבודה מעולה.
עכשיו שומעים מעולה ואני מאוד מרוצה.
הרכישה בוצעה מחנות בשם אלכסנדר שנמצאת בדרום ת"א וההתקנה בוצעה ע"י מתקין בשם נאור שעשה עבודה מעולה.
עכשיו שומעים מעולה ואני מאוד מרוצה.