מבקש המלצה על סטרימר
שלום,
ב-10 שנים אחרונות היה לי מחשב בסלון מחובר לרסיבר ומשם ל-TV.
המחשב שימש בעצם רק עבור ניגון של סדרות וסרטים (קרא אותם מהרשת הביתית מהמחשב המרכזי בבית).
מכיוון שהגיע זמנו לשבוק חיים, אני מחפש תחליף.
אני לא מבין גדול בסטרימרים ולכן מבקש את עזרתכם בהמלצה על סטרימר שיכול להתמודד עם הפורמטים המודרניים, בעל חיבור רשת ביתית קווית ועם אפשרות לחבר אליו גם כונן קשיח (HD).
מכיוון שזה ישמש אותי להרבה שנים (אני מקווה...), אז המחיר הוא לא מגבלה בגבולות הסביר כמובן.
תודה מראש.
ב-10 שנים אחרונות היה לי מחשב בסלון מחובר לרסיבר ומשם ל-TV.
המחשב שימש בעצם רק עבור ניגון של סדרות וסרטים (קרא אותם מהרשת הביתית מהמחשב המרכזי בבית).
מכיוון שהגיע זמנו לשבוק חיים, אני מחפש תחליף.
אני לא מבין גדול בסטרימרים ולכן מבקש את עזרתכם בהמלצה על סטרימר שיכול להתמודד עם הפורמטים המודרניים, בעל חיבור רשת ביתית קווית ועם אפשרות לחבר אליו גם כונן קשיח (HD).
מכיוון שזה ישמש אותי להרבה שנים (אני מקווה...), אז המחיר הוא לא מגבלה בגבולות הסביר כמובן.
תודה מראש.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אני אישית עובד עם NVIDIA Shield שנחשב (בצדק) ע״י רבים למלך הנגנים מבוססי האנדרואיד.
לא זוכר כאן באתר ביקורת מקיפה על הנגן אבל יש המון שרשורים ומידע שאתה יכול למצוא בקלות.
אופצייה שניה ויותר ״מסורתית״ היא ה Dune HD Solo 4K שיתאים יותר אם אתה לא בעניין Android TV, Kodi, ושאר ירקות אלא מעוניין בסוס עבודה נטו.
סקירה מעולה באתר --> https://www.hometheater.co.il/article07156.html
לא זוכר כאן באתר ביקורת מקיפה על הנגן אבל יש המון שרשורים ומידע שאתה יכול למצוא בקלות.
אופצייה שניה ויותר ״מסורתית״ היא ה Dune HD Solo 4K שיתאים יותר אם אתה לא בעניין Android TV, Kodi, ושאר ירקות אלא מעוניין בסוס עבודה נטו.
סקירה מעולה באתר --> https://www.hometheater.co.il/article07156.html
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איזה HDD אתה רוצה לחבר אליו?
אם תקנה משהו שמבוסס על המעבד S905X (אני ממליץ על T95N), תוכל לחבר אליו גם כונן ב-USB, גם לחבר אותו קווית לרשת, גם תוכל לצפות בכל סוג של תוכן הזמין היום בצורה קלה, כולל HDR10 (אבל לא Dolby Vision).
אם תקנה משהו שמבוסס על המעבד S905X (אני ממליץ על T95N), תוכל לחבר אליו גם כונן ב-USB, גם לחבר אותו קווית לרשת, גם תוכל לצפות בכל סוג של תוכן הזמין היום בצורה קלה, כולל HDR10 (אבל לא Dolby Vision).
- marceloros
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 0
·האם משתמע מדבריך שאי אפשר לחבר דיסק חיצוני לכל סטרימר?TheCoolest כתב:איזה HDD אתה רוצה לחבר אליו?
אם תקנה משהו שמבוסס על המעבד S905X (אני ממליץ על T95N), תוכל לחבר אליו גם כונן ב-USB, גם לחבר אותו קווית לרשת, גם תוכל לצפות בכל סוג של תוכן הזמין היום בצורה קלה, כולל HDR10 (אבל לא Dolby Vision)....
אני גם בחיפושים ומעוניין לחבר חיצונית (במידה והנפח הפנימי לא יספיק) בין דיסק-און-קי לבין דרייב חיצוני 3.5 דוגמת myPassport.
תודה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שידוע לי דיסקים עד 3TB אמורים לעבוד. לא יודע מה עם דיסקים גדולים יותר מזה.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
·מהנסיון שלי עם שניהם אני יכול להמליץ על :Avimc כתב:בגדול, אני מעוניין להציג סרטים וסדרות על הטלוויזה. לא לשחק משחקי קונסולה.
וגם לא משנה לי אם זה אנדרואיד או WINDOWS על מיני PC.
האם יש מיני PC שמומלץ ?
תודה בכל מקרה....
1. Xiaomi Mi Box - סטרימר מצוין מבוסס אנדרואיד TV
2. Voyo V1 - מיני מחשב - דגם חדש מבוסס Windows 10
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il