כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מסך סמארט 4K, עם כניסה Low-Input Lag בערך 16MS, שגם תומכת ב-4K@60FPS. כך שהוא מצויין למשחקי מחשב\קונסולה.
המסך בעל (Full Array Local Dimming (FALD עם 32 איזורים.
פאנל עם ניגודיות טבעית של כ-8800:1 (נמדד עם ציוד כיול). המסך מכוייל למופת בעזרת ציוד כיול
(קישור לתוצאות). התמונה שהמסך הזה מפיק מדהימה, בעיקר בחדר חשוך!
תומך בשידורי FHD של יס\הוט (50HZ) ללא בעיה. דרוש שנאי מתאם מתח.
עדיין יש לי את הקופסה המקורית להעברה בטוחה ונוחה.
קיימת מערכת סמארט הכוללת נטפליקס, יוטיוב, אמזון, (עובדים מצויין) הולו, וודו, ועוד המון ספקי תכנים (בעיקר אמריקאיים)
למסך 5 כניסות HDMI, כאשר 4 מהן הן HDMI 1.4, והכניסה החמישית יכולה לקבל אות 4K@60HZ והיא גם בעלת input lag נמוך ביותר. 3 כניסות (כולל החמישית) תומכות ב-HDCP 2.2, ו-2 מהן HDCP 2.0. יש ARC על HDMI 1.
בחיבור לכרטיס מסך חזק (GTX 1060 ומעלה) ניתן לצפות בתכני HDR ע"י שימוש ב-MadVR. בוצע כיול 3D-LUT למסך עבור המרה של HDR ל-SDR והתוצאה מרשימה למדי. הקובץ יסופק לקונה במידה ויש צורך.
איזור: רמת גן, דקה מדרך הטייסים, ליד אצטדיון וינטר.
מחיר: 2750 ₪, מחיר גמיש לרציניים.
טלפון:
דיי בטוח שכיסית את הכל בהודעה הראשונה, אך אבהיר:
- תאימות מלאה מבחינת תדרים, דרוש שנאי להתאים את המתח ל-110V. אני יכול למכור את שלי בתוספת 100 ש"ח, זה בערך חצי מחיר מאחד חדש.
- כמובן אין תמיכה בעידן+.