Klipsch R-14M עם רסיבר denon 1300w?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש המלצות על הרמקולים האלו Klipsch R-14M ?

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6630
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 705 פעמים

שליחה #2 

רמקולים טובים מאחד המותגים המובילים ביותר בתחום ,

נשאלת שאלת מיליון הדולר : האזנת להם ?

BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

pessik כתב:רמקולים טובים מאחד המותגים המובילים ביותר בתחום ,

נשאלת שאלת מיליון הדולר : האזנת להם ?
...
את האמת אני יודע שזה לא נהוג ואין מדד אם לא האזנתי להם.

זאת מערכת ראשונה שלי. וחשבתי להתחיל מרמת כניסה יותר נמוכה, אחרי שראיתי את המבצעים באמזון, לא יכלתי שלא לקנות. אני מחכה לקבל את שני המוצרים ואז משם אני אתקדם, אני האזין להם ואם אני אמצא חיסרון משמעותי אני העביר אותם לסראונד.
אם הם טובים לי בתור קדמיים אני המשיך עם אותו מותג לסנטר,
במידה והם טובים אני אשמח להמלצות לגבי סאב ואחוריים?!
( לגבי הסנטר הבנתי שעדיף שיהיה תואם את הקדמיים r 25c יעשה את העבודה?)
ואם יש קישורים לאמזון אני יותר מאשמח.

תודה 😊

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

הם חלשים מידי בשביל הרסיבר הזה אם אתה הולך להשתמש בהם כקדמיים וגם למוע מוסיקה בסטריאו. ההספק שלהם לתווך ארוך הוא 50W והרסיבר 100W. חשוב שיההי לך סאב ושהם יהיו חתוכים על 80 הרץ לפחות כדי שלא יהרסו מהר. זה גם תלוי מה אתה שומע, מוסיקה לא איכותית בעוצמה גבוהה עלולה לשרוף את השופרים. זה רמקול שנועד למגברי סטריאו של עד 70W או כרמקולי סראונד.

BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

CUTNPASTE כתב:הם חלשים מידי בשביל הרסיבר הזה אם אתה הולך להשתמש בהם כקדמיים וגם למוע מוסיקה בסטריאו. ההספק שלהם לתווך ארוך הוא 50W והרסיבר 100W. חשוב שיההי לך סאב ושהם יהיו חתוכים על 80 הרץ לפחות כדי שלא יהרסו מהר. זה גם תלוי מה אתה שומע, מוסיקה לא איכותית בעוצמה גבוהה עלולה לשרוף את השופרים. זה רמקול שנועד למגברי סטריאו של עד 70W או כרמקולי סראונד.
...
·אני רואה במפרט של הרסיבר שרשום 80w לערוץ.
יש מצב שאני טועה?
האם זה בסדר שהרמקול 50 והרסיבר 80?

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #6 

זה בסדר, כי אתה לעולם לא מנצל את כל ההספק ברסיבר, והרמקולים מסוגלים להספק רגעי של עד 200W, אבל כפי שאמרתי, זה מעט גבולי ומחייב שהרסיבר יחתוך מהם תדרים נמוכים, לפחות 70 הרץ ומטה...בכל מקרה, בס עמוק לא תקבל מהם, אז מומלץ סאב..

BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

CUTNPASTE כתב:זה בסדר, כי אתה לעולם לא מנצל את כל ההספק ברסיבר, והרמקולים מסוגלים להספק רגעי של עד 200W, אבל כפי שאמרתי, זה מעט גבולי ומחייב שהרסיבר יחתוך מהם תדרים נמוכים, לפחות 70 הרץ ומטה...בכל מקרה, בס עמוק לא תקבל מהם, אז מומלץ סאב..
...
·זאת הכוונה שלי, להוסיף סאב.
השאלה אם אני יכול להתחיל איתם בתור זוג רמקובלים יחידים לבנתיים?
ולהאזין להם בלי לחשוש שהרמקול ינזק או ישרף?

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #8 

כל עוד ואתה שומע טוב ללא עיוותים, אז אין סכנה לטווח הקצר. אל תשתולל עד שיהיה סאב והרסיבר יחתוך מהם צלילים שהם לא מסוגלים להפיק (וזה למרות שהקרוס אובר שלהם מסמן את מה שלא רצוי, עדיף להשתמש בסאב עם כל רמקול מדפי

BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

CUTNPASTE כתב:כל עוד ואתה שומע טוב ללא עיוותים, אז אין סכנה לטווח הקצר. אל תשתולל עד שיהיה סאב והרסיבר יחתוך מהם צלילים שהם לא מסוגלים להפיק (וזה למרות שהקרוס אובר שלהם מסמן את מה שלא רצוי, עדיף להשתמש בסאב עם כל רמקול מדפי
...
הדנון הגיע וממתין למדפיים. יש לך המלצה לסאב שיורד לנמוכים שיספק אותי מבחינת שמיעה?
וביחד עם זאת אם יש לך המלצה לכבלים לחיבור הרמקולים, עדיפות בצבע לבן (לא יכול לחצוב בקירות)

שוב תודה אחי 👌

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #10 

@BenEdri
·

לגבי סאב, מה התקציב שלך? לגבי כבלים, כל כבל דו גידי בקוטר 2.5 ממ"ר יהיה מעולה. הכי חשוב לשדך בננות ולהבטיח שהנחושת בקצוות לא גלויה כי כעבור זמן הנחושת מחלידה. כבל רמקול לכל היותר 5 שח למטר אפשר לרכוש בכל חנות לחלקי אקט'. אין שום טעם לרכו כבל מותג מחנות למוצרי סטריאו, סתם לזרוק כסף, אתה לעולם לא לרגיש הבדל בין הכבלים, כי מבחינה חשמלית שניהם שקופים עבור תחום תדרי השמע ורמקול 4 עד 8 אוהם.

BenEdri פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

CUTNPASTE כתב:@BenEdri
·

לגבי סאב, מה התקציב שלך? לגבי כבלים, כל כבל דו גידי בקוטר 2.5 ממ"ר יהיה מעולה. הכי חשוב לשדך בננות ולהבטיח שהנחושת בקצוות לא גלויה כי כעבור זמן הנחושת מחלידה. כבל רמקול לכל היותר 5 שח למטר אפשר לרכוש בכל חנות לחלקי אקט'. אין שום טעם לרכו כבל מותג מחנות למוצרי סטריאו, סתם לזרוק כסף, אתה לעולם לא לרגיש הבדל בין הכבלים, כי מבחינה חשמלית שניהם שקופים עבור תחום תדרי השמע ורמקול 4 עד 8 אוהם.
...
·התקציב שלי לסאב זה 1000 עד 1500.
אני אשמח גם להמלצה לרמקולי סראונד באותו תקציב.
נראה לי שלא הבנתי לגבי שידוך בננות?! הדנון נראה לי יש לו הברגה שנתפס על כבל נחושת. אם אני לא טועה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #12 

CUTNPASTE כתב:הם חלשים מידי בשביל הרסיבר הזה אם אתה הולך להשתמש בהם כקדמיים וגם למוע מוסיקה בסטריאו. ההספק שלהם לתווך ארוך הוא 50W והרסיבר 100W.
...
מה?
הרמקולים האילו חלשים לרסיבר ברמת כניסה? :roll:

CUTNPASTE כתב:חשוב שיההי לך סאב ושהם יהיו חתוכים על 80 הרץ לפחות כדי שלא יהרסו מהר. זה גם תלוי מה אתה שומע, מוסיקה לא איכותית בעוצמה גבוהה עלולה לשרוף את השופרים. זה רמקול שנועד למגברי סטריאו של עד 70W או כרמקולי סראונד.
...
שוב, מה?
הרי במגבר סטריאו אין יציאת סאב, והרמקולים מקבלים תחום תדרים מלא.
למה שזה יהיה טוב במגבר סטריאו ולא ברסיבר?
מקווה שאתה יודע שבחדר אי אפשר לשמוע בעוצמה של יותר מ- 10W continius(אלא אם כן אתה כבר חירש).
אין שום בעיה להשתמש בהם כזוג בלבד, ללא סאב.
סאב כמובן ישלים את החסר בתדרים הנמוכים, אבל אין שום בעיה פיסית לשמוע בהם ללא סאב.

CUTNPASTE כתב:לגבי סאב, מה התקציב שלך? לגבי כבלים, כל כבל דו גידי בקוטר 2.5 ממ"ר יהיה מעולה.הכי חשוב לשדך בננות ולהבטיח שהנחושת בקצוות לא גלויה כי כעבור זמן הנחושת מחלידה
...
מידה מעניינת לקוטר.
ממש לא חייב בננות, ולא חשוב שיהיו.
היתרון היחיד שלהן, הוא אם מבצעים פירוק והרכבה בתדירות גבוהה.
אין שום בעיה אם קצות הכבל מחומצנים (וזה לוקח הרבה שנים עד שזה קורה)
האיזור שנוגע במחבר ומהודק ע"י הבורג לא חשוף ולא מתחמצן. ואין שום הבדל באות הנשמע אם הכבל מחומצן או לא.

כבל בקוטר 1.5 מ"מ יהיה די והותר במערכת כזו,

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”