Samsung UE50J6202 - סמארט נחסם
היי,
להורים שלי יש Samsung UE50J6202, ייבוא מקביל. הסמארט עבד עד לא מזמן.
כנראה שמשהו התאפס אצלם והסמארט נחסם, נותן הודעה שהטלוויזיה נקנתה בארץ אחרת ולכן השירות חסום.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? אולי באמצעות תפריט טכנאים או משהו בסגנון?
להורים שלי יש Samsung UE50J6202, ייבוא מקביל. הסמארט עבד עד לא מזמן.
כנראה שמשהו התאפס אצלם והסמארט נחסם, נותן הודעה שהטלוויזיה נקנתה בארץ אחרת ולכן השירות חסום.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? אולי באמצעות תפריט טכנאים או משהו בסגנון?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תריץ חיפוש בפורום, יש כאן הסבר על איך לעשות את זה.
זה ידרוש ממך הגדרה של VPN לארץ המוצא של המסך. לפי שם דגם, נראה לי מדובר על גרמניה. אבל כדאי להריץ חיפוש בגוגל.
זה ידרוש ממך הגדרה של VPN לארץ המוצא של המסך. לפי שם דגם, נראה לי מדובר על גרמניה. אבל כדאי להריץ חיפוש בגוגל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא נראה לי, מקסימום תצטרך קצת ניסוי וטעייה. או שאולי זה יעבוד עם כל אחת מהארצות שמצאת בחיפוש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לצערי, לא הצלחתי.
ניסיתי באמצעות PC עם connectify וכמה תוכנות VPN חינמיות. ניסיתי את כל המדינות שמצאתי אליהן VPN שאמורות להיות באזור (גרמניה, צ'כיה, בולגריה, רומניה, אוקראינה, רוסיה). כנראה שהטלוויזיה מאיזו מדינה ספציפית במזרח אירופה שלא מצאתי עבורה VPN חינמי.
מבאס.
אני אפילו לא יודע אם כדאי להשקיע בזה 200 ש"ח. בסכום הזה אני יכול להזמין מחו"ל שיאומי מי בוקס שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב, אפשר להריץ עליו נטפליקס, סלקום TV וכו'.
ניסיתי באמצעות PC עם connectify וכמה תוכנות VPN חינמיות. ניסיתי את כל המדינות שמצאתי אליהן VPN שאמורות להיות באזור (גרמניה, צ'כיה, בולגריה, רומניה, אוקראינה, רוסיה). כנראה שהטלוויזיה מאיזו מדינה ספציפית במזרח אירופה שלא מצאתי עבורה VPN חינמי.
מבאס.
אני אפילו לא יודע אם כדאי להשקיע בזה 200 ש"ח. בסכום הזה אני יכול להזמין מחו"ל שיאומי מי בוקס שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב, אפשר להריץ עליו נטפליקס, סלקום TV וכו'.