אז למה בעצם אסור להשתמש בפלאפונים בטיסות?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

הסיבה היא בעצם... כי ככה!

ציטוט ישיר מדיון של שהתקיים ב 27/4 יושב ראש ה FCC צוטט דוחה הצעה להתיר את השימוש באומרו "אני פשוט אוהב את השקט". :lol:

לא יודע אם לצחוק או לבכות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

אני טס הרבה ואל על היא החברה היחידה (שטסתי) בה אומרים לך לכבות את הטלפון בהמראה ובנחיתה. בכל החברות האחרות אומרים לך רק להעביר למצב טיסה. יותר מזה, יש חברות בהן יש לך מערכת סטרימינג (כמו שיש עכשיו באלעל) ואצלהן אתה יכול לראות סרט עד שאתה יורד מהמטוס ולא לחשוב בכלל על הנחיתה. באלעל המערכת מתחילה לעבוד רק כחצי שעה אחרי ההמראה והסרטים מפסיקים לעבוד כשמתחילים בירידה לקראת הנחיתה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

למי אתה רוצה להתקשר? כשאתה טס במהירות של 900 קמ"ש בגובה של 10 ק"מ, בתוך כלוב מתכתי, קליטה לא תהיה לך. בדקתי כבר כמה וכמה פעמים :wink:

חוץ מזה, ברוב הטיסות כן מותר להשתמש בפלפון, כמו ש-offerbk1.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951

שליחה

ראיתי את זה לא מזמן, אני אישית גם לא אוהב טיסות וגם לא יצא לי לטוס הרבה אז לא מבין בתחום. גם מפחד מטיסות, זה נראה לי כמו משהו מסוכן ולא בטוח, טוב להיות על האדמה.
תודה על המידע.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

@legopart
·
הכל בראש שלך. סטטיסטית יותר בטוח במטוס מאשר באוטו.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

offerbk1 כתב:אני טס הרבה ואל על היא החברה היחידה (שטסתי) בה אומרים לך לכבות את הטלפון בהמראה ובנחיתה. בכל החברות האחרות אומרים לך רק להעביר למצב טיסה.
...
·

הסיבה היא קהל היעד. לא שום דבר אחר

חזור אל “ללא קשר”