גנבו את האייפון ...
אתמול הרימו לבן שלי את האיפון מתחת לאף בקולנוע.
מיד הפעלתי את ה find my iPhone
בהתחלה הטלפון היה סגור.
שמתי על מצב אובדן ובאמת אחרי שעה ראיתי שהגנב המניא... הפעיל אותו לדקה ועכשיו יש לי את המיקום האחרון שהוא פתח אותו על המפה... אין לי מושג אם זה הבית שלו או סתם מקום שהוא עצר בדרך לאיפשהו.
מאז הטלפון סגור ולא ניתן לאיתור.
יש למישהו מושג אם אפשר לעשות משהו או שעכשיו החרא הזה ... פשוט יפרמט את הטלפון להוראות היצרן והלך הטלפון?
תודה.
מיד הפעלתי את ה find my iPhone
בהתחלה הטלפון היה סגור.
שמתי על מצב אובדן ובאמת אחרי שעה ראיתי שהגנב המניא... הפעיל אותו לדקה ועכשיו יש לי את המיקום האחרון שהוא פתח אותו על המפה... אין לי מושג אם זה הבית שלו או סתם מקום שהוא עצר בדרך לאיפשהו.
מאז הטלפון סגור ולא ניתן לאיתור.
יש למישהו מושג אם אפשר לעשות משהו או שעכשיו החרא הזה ... פשוט יפרמט את הטלפון להוראות היצרן והלך הטלפון?
תודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
https://support.apple.com/en-us/HT201472
תקרא פה בבקשה. ותדליק מהר lost mode
אגב אם הטלפון נעול בסיסמה, הוא יכול לעשות ממנו קרש חיתוך, ככה שאם זה מנחם איכשהו - הוא לא יהנה ממנו. כדי לשחזר להגדרות יצרן או לחבר למחשב חייב לפתוח את סיסמת המכשיר וחייב את הסיסמה של ה apple id
תקרא פה בבקשה. ותדליק מהר lost mode
אגב אם הטלפון נעול בסיסמה, הוא יכול לעשות ממנו קרש חיתוך, ככה שאם זה מנחם איכשהו - הוא לא יהנה ממנו. כדי לשחזר להגדרות יצרן או לחבר למחשב חייב לפתוח את סיסמת המכשיר וחייב את הסיסמה של ה apple id
ועוד אייפון 5 מסכן ...mp3lll כתב:לא סיימו עם הגנבות? מה יש לעשות עם אייפון גנוב......
אכן יש סיסמא מורכבת אין סיכוי שיידע אותה.
שמתי מיד על מצב lost ואפילו השארתי לו הודעה עם הטלפון שלי.
הוא כאמור פתח אותו פעם אחת ומאז לא ניתן לאתר אותו.
העניין שזה מעצבן בלי קשר לכסף ... אלא שבתוך בית קולנוע מישהו מעז לשלוח יד ולהרים ככה טלפון ... איזו מדינה ואיזה חינוך יש בארץ הזאת ?!
האם יש משהו שאפשר לעשות עם המיקום האחרון לו שיש לי על המפה ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. נשמע מאוד לא הגיוני סיפור הגניבה הזה, אולי נשכח. אבל זה לא מהות השרשור.
ב. למה אתה חושב שהמשטרה תעשה משהו.
ג. אני חייב לציין שאני כל פעם לא מבין איך אנשים משאירים מכשירים לא בכיס/בתיק שלהם.
בהצלחה בכל מקרה.
ב. למה אתה חושב שהמשטרה תעשה משהו.
ג. אני חייב לציין שאני כל פעם לא מבין איך אנשים משאירים מכשירים לא בכיס/בתיק שלהם.
בהצלחה בכל מקרה.