בבקשה עזרה בהתקנה וקינפוג EPG עם ממיר הוט 7200C ADB
שלום
אבקש עזרה והדרכה מפורטת בהתקנת תוכנה וEPG במערכת הפעלה MCE2005
מחר מביאים לי ממיר הוט מג'יק ויש לי PVR150MCE עם WINDOWS MCE 2005 .
איזה תוכנה תעבוד הכי טוב להצגת EPG והקלטת תוכניות טלוויזיה,
אני חדש בזה אז אבקש קצת סבלנות אם לא אבין מיד, כן איך לבצע אותו התקנה במערכת חלונות VISTA ULTIMATE ,
תודה
אלי
אבקש עזרה והדרכה מפורטת בהתקנת תוכנה וEPG במערכת הפעלה MCE2005
מחר מביאים לי ממיר הוט מג'יק ויש לי PVR150MCE עם WINDOWS MCE 2005 .
איזה תוכנה תעבוד הכי טוב להצגת EPG והקלטת תוכניות טלוויזיה,
אני חדש בזה אז אבקש קצת סבלנות אם לא אבין מיד, כן איך לבצע אותו התקנה במערכת חלונות VISTA ULTIMATE ,
תודה
אלי
נערך לאחרונה על ידי efrank ב 27/03/2007 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא חשבי על זה, כמו שאמרתי אני חדש בזה ולא ידעתי , כך אמרו לי בטלפון שיביאו ולי זה לא אמר דבר, אבל לפי מה שקראתי הממיר עולה הרבה כסף ובטלפון לא אמרו שזה עולה כסף רק התקנה 99שח ו 10שח חודשי. אבל בכל מקרה איך אוכל לעשות זאת כי המחשב לא קרוב לטלוויזיה והייתי רוצה לחבר את הממיר ולראות במחשב עם לוח השידורים ועדיין להקליט לפעמים במחשב, אז אודה לך אם תוכל לתת לי הסבר מפורט איך לעשות זאת גם ב חלונות MCE2005 וגם ב VISTA ULTIMATE
תודה
תודה
בבקשה עזרה לחבר ולקנפג EPG עם ממיר HOT 7200C ADB
הי
קיבלתי היום את הממיר של הוט, זה לא הוט מג'יק זה ממיר רגיל עם VOD - HOT 7200C של ADB , אבקש עזרה איך לחבר ואיזה תוכנות צריך שה EPG יעבוד בחלונות MEDIA CENTER 2005 עם הPVR 150MCE שמותקו לי במחשב. ואם אפשר הסבר מפורט
תודה
אלי
קיבלתי היום את הממיר של הוט, זה לא הוט מג'יק זה ממיר רגיל עם VOD - HOT 7200C של ADB , אבקש עזרה איך לחבר ואיזה תוכנות צריך שה EPG יעבוד בחלונות MEDIA CENTER 2005 עם הPVR 150MCE שמותקו לי במחשב. ואם אפשר הסבר מפורט
תודה
אלי
הי
אני לא מבין למה כל כך קשה לקבל הסבר פשוט וישר לעניין לבקשתי , תודה על הלינק אבל כבר עיינתי בו הוא יותר מידי מסובך עם הרבה דברים שלא שייכים וצריך להיות פרופסור להבין , יותר מידי ינפורמציה מבלבלת, כל שאני מבקש הסבר פשוט עם פיתרון אחד הכי טוב ונח להתקנה,
תודה
אלי
אני לא מבין למה כל כך קשה לקבל הסבר פשוט וישר לעניין לבקשתי , תודה על הלינק אבל כבר עיינתי בו הוא יותר מידי מסובך עם הרבה דברים שלא שייכים וצריך להיות פרופסור להבין , יותר מידי ינפורמציה מבלבלת, כל שאני מבקש הסבר פשוט עם פיתרון אחד הכי טוב ונח להתקנה,
תודה
אלי
אלי, אין גם בעייה להסביר, אם תמקד ותכתוב מה לא הובן.
תסכים איתי שלא ניתן לכתוב הסבר מאלף ועד תיו לכל אחד.
יש שם בהודעה השלישית כמה פתרונות. פשוט תוריד את התוכנה MEGA EPG
http://www.pvr.co.il/
תסכים איתי שלא ניתן לכתוב הסבר מאלף ועד תיו לכל אחד.
יש שם בהודעה השלישית כמה פתרונות. פשוט תוריד את התוכנה MEGA EPG
http://www.pvr.co.il/