אספתי את המקרן החדש, תודה גדולה לרועי מקרוסאובר
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
לפני מספר חודשים החלטתי לרכוש מקרן לבית החדש, התלבטתי לגבי כמה להשקיע ומה לקנות, הייתי דיי נעול על מקרן אפסון מסידרה 6 שניתן לרכוש באזור ה-5K מאמזון.
לאחר הרבה פוסטים כאן בפורום שמשבחים את השירות של רועי מקרוסאובר החלטתי לפנות אליו ולהתייעץ איתו, מהרגע הראשון רועי כיוון אותי בעצות מקצועיות ועזר בכל פרט ופרט לגבי התקנת הציוד ומה עדיף עם המון סבלנות.
בסופו של דבר החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מקרן של סוני, נכון שהוא לא 4K אבל יש עדיין המון תכנים מעולים ב-FHD והמחיר של מקרני 4K יהיה בשמיים בתקופה הקרובה.
המקרן שנבחר הוא סוני 45 שקיבל ביקורות מעולות, בנוסף רכשתי זוג רמקולי תיקרה של goldenear מסוג ivisia 650, ומסך הקרנה חשמלי 106 אינץ'.
ביצעתי את הרכישה לפני מספר חודשים (כי כמובן שהיה עיכוב במסירת הבית) רועי שמר לי את כל הציוד במחסן.
אתמול קיבלנו את המפתח אז כבר נסעתי לאסוף את המקרן היום, יקח עוד כמה שבועות כנראה עד שאוכל בתחלאס להתקין אותו.
אשמח לשתף בחוות דעת ותמונות כשזה סוף סוף יקרה.
לאחר הרבה פוסטים כאן בפורום שמשבחים את השירות של רועי מקרוסאובר החלטתי לפנות אליו ולהתייעץ איתו, מהרגע הראשון רועי כיוון אותי בעצות מקצועיות ועזר בכל פרט ופרט לגבי התקנת הציוד ומה עדיף עם המון סבלנות.
בסופו של דבר החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מקרן של סוני, נכון שהוא לא 4K אבל יש עדיין המון תכנים מעולים ב-FHD והמחיר של מקרני 4K יהיה בשמיים בתקופה הקרובה.
המקרן שנבחר הוא סוני 45 שקיבל ביקורות מעולות, בנוסף רכשתי זוג רמקולי תיקרה של goldenear מסוג ivisia 650, ומסך הקרנה חשמלי 106 אינץ'.
ביצעתי את הרכישה לפני מספר חודשים (כי כמובן שהיה עיכוב במסירת הבית) רועי שמר לי את כל הציוד במחסן.
אתמול קיבלנו את המפתח אז כבר נסעתי לאסוף את המקרן היום, יקח עוד כמה שבועות כנראה עד שאוכל בתחלאס להתקין אותו.
אשמח לשתף בחוות דעת ותמונות כשזה סוף סוף יקרה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה מהמקרן , הציוד הנילווה וכמובן הבית 
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
תתחדש ותהנה מצפות לך שעות רבות של הנאה במיוחד אחרי שהשקעת הרבה מחשבה בתכנון ובמבנה של החדר
מחכה לתמונות!
מחכה לתמונות!
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3726
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
תתחדש ותהנה(Y)
מחכים לתמונות אחרי התקנה
מחכים לתמונות אחרי התקנה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב חברים, בשעה טובה המערכת הותקנה היום.
הספה עוד לא הורכבה המערכת כבר כן 😀
אני רוצה להודות שוב לרועי מקרוסאובר, שהיה מעורב בכל הלבטים ועזר בחישובים גם לאחר ההזמנה לוודא שהכל בסדר.
אני רוצה גם להגיד תודה ענקית לדורון מaudio family, חיפשתי מישהו שיתקין לי את המסך מקרן ויתלה את הטלוויזיה, דורון נתן לי הצעה הוגנת ביותר והיה זמין יום אחרי שקבענו. מהרגע שהוא הגיע, הדברים רק הסתבכו והסתבכו כמו שתמיד קורה אצלי.
היה צריך להרחיק את המסך מהקיר בגלל שהוא תלוי מעל קופסאות של תריסי חלונות, עבודה של שעה הפכה ל3 שעות, בהן דורון לא ויתר לרגע ובכל פרט קטן ניסה להגיע לשלמות. לאחר סיום ההתקנה הוא גם נשאר ועזר לי לכוון את המקרן עד לקבלת התוצאה הטובה ביותר שניתן.
עם כל הסיבוכים דורון לא ביקש שקל תוספת ואפילו לא הסכים לקבל טיפ. לכן מי שמחפש מתקין מערכות קולנוע, אני רוצה להמליץ בחום על דורון מאודיו פאמילי.
מבחינת שאר המערכת שלי:
פלסמה פנסוניק 65VT60
מרנץ 7010
Kef LS50
סנטר Kef R200c
אחוריים Kef 3005
תיקרתיים זוג גולדן איר invisia 650
סאב svs pb200
נגן oppo 103
כרגע עוד לא הספקתי לעשות כיול, והבדיקה היחידה שעשיתי למקרן זה פרק של צבי הנינג'ה שהבן שלי ראה
.. ככה זה עם ילדים.
הספה עוד לא הורכבה המערכת כבר כן 😀
אני רוצה להודות שוב לרועי מקרוסאובר, שהיה מעורב בכל הלבטים ועזר בחישובים גם לאחר ההזמנה לוודא שהכל בסדר.
אני רוצה גם להגיד תודה ענקית לדורון מaudio family, חיפשתי מישהו שיתקין לי את המסך מקרן ויתלה את הטלוויזיה, דורון נתן לי הצעה הוגנת ביותר והיה זמין יום אחרי שקבענו. מהרגע שהוא הגיע, הדברים רק הסתבכו והסתבכו כמו שתמיד קורה אצלי.
היה צריך להרחיק את המסך מהקיר בגלל שהוא תלוי מעל קופסאות של תריסי חלונות, עבודה של שעה הפכה ל3 שעות, בהן דורון לא ויתר לרגע ובכל פרט קטן ניסה להגיע לשלמות. לאחר סיום ההתקנה הוא גם נשאר ועזר לי לכוון את המקרן עד לקבלת התוצאה הטובה ביותר שניתן.
עם כל הסיבוכים דורון לא ביקש שקל תוספת ואפילו לא הסכים לקבל טיפ. לכן מי שמחפש מתקין מערכות קולנוע, אני רוצה להמליץ בחום על דורון מאודיו פאמילי.
מבחינת שאר המערכת שלי:
פלסמה פנסוניק 65VT60
מרנץ 7010
Kef LS50
סנטר Kef R200c
אחוריים Kef 3005
תיקרתיים זוג גולדן איר invisia 650
סאב svs pb200
נגן oppo 103
כרגע עוד לא הספקתי לעשות כיול, והבדיקה היחידה שעשיתי למקרן זה פרק של צבי הנינג'ה שהבן שלי ראה
.. ככה זה עם ילדים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה. 
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תתחדש ותהנה!
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תתחדש גבר!
עוד זוכר אותך מהתקופה שהיית עם הטושיבה ZL1. גם כי זה מסך שכמעט לקחתי אבל בסוף הימרתי על ספינת הדגל של סמסונג וגם כי אתה אשקלוני. רואה שהרבה מים זרמו בנהר מאז ושדרוג רדף שדרוג.
מקווה מאוד שזה שהתמונה לא מיושרת עם המסך זה רק עניין זמני ולא פאנצ'ר שהתגלה אחרי ההתקנה (בגלל מגבלת עדשה וכו').
עוד זוכר אותך מהתקופה שהיית עם הטושיבה ZL1. גם כי זה מסך שכמעט לקחתי אבל בסוף הימרתי על ספינת הדגל של סמסונג וגם כי אתה אשקלוני. רואה שהרבה מים זרמו בנהר מאז ושדרוג רדף שדרוג.
מקווה מאוד שזה שהתמונה לא מיושרת עם המסך זה רק עניין זמני ולא פאנצ'ר שהתגלה אחרי ההתקנה (בגלל מגבלת עדשה וכו').
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

@Alon_Solo
·תודה אלון
בכיוון הראשוני שעשיתי זה היה הרבה יותר ישר, התמונה הזאת הייתה סתם מהדגמה קצרה למשפחה שלא היה לי זמן לשחק עם זה יותר מידי.
מקווה מאוד לשחק עם הכיוונון בסופ"ש ולהגיע לתוצאה טובה.
·תודה אלון
בכיוון הראשוני שעשיתי זה היה הרבה יותר ישר, התמונה הזאת הייתה סתם מהדגמה קצרה למשפחה שלא היה לי זמן לשחק עם זה יותר מידי.
מקווה מאוד לשחק עם הכיוונון בסופ"ש ולהגיע לתוצאה טובה.
-
Anton
- חבר פעיל מאוד

@itay123
·היי איתי, בביקורות שאני קראתי על המקרן הבנתי שרוב האיוורור שלו הוא מהפתחים בקידמתו, הפתחים האלה באוויר לגמרי.
מהצדדים יש מעט רווח אבל מאחור באמת שכמעט אין.
התיכנון המקורי היה מדף עץ, אבל זה הסתבך עם המידות של הקיר וההמשך של הנמכת הגבס.
·היי איתי, בביקורות שאני קראתי על המקרן הבנתי שרוב האיוורור שלו הוא מהפתחים בקידמתו, הפתחים האלה באוויר לגמרי.
מהצדדים יש מעט רווח אבל מאחור באמת שכמעט אין.
התיכנון המקורי היה מדף עץ, אבל זה הסתבך עם המידות של הקיר וההמשך של הנמכת הגבס.