בילד עם הכל חוקי
הבעיה היא שכל התוספים בחו"ל פיתאום נדפקו ... משהו מאוד מוזר קרה לעולם STREAMING בשבועות האחרונים.
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
·MikMak כתב:הבעיה היא שכל התוספים בחו"ל פיתאום נדפקו ... משהו מאוד מוזר קרה לעולם STREAMING בשבועות האחרונים....
לא כל התוספים, רק החרא של tvaddons.
עידן פלוס לא דרך מקורות רשמיים זה לא חוקי אפילו שהתוכן הוא חינמי. אין דבר כזה תוסף חוקי לזה.
Stay in the shadows...... :-=
·adito כתב:זה מה שקורה שמי ששולט הם הטייקונים.
הם קובעים מה חוקי ומה לא, אפילו אם הדבר חוקי ומציק להם.. הם ימצאו את הדרך לתת מרפק......
מה זה אפילו אם הדבר החוקי? אתה חושב שיש פיית קסמים שמחזיקה לך את הכל עובד? המדינה ממנת את עידן פלוס בלי רווח, זה הכל עובד בהפסד של מיליונים כי אף אחד משקיע לא רוצה לקנות את השירות הזה. הם מחליטים איפה מותר לשדר את זה וזהו, מה ההתבכיינות? תקנה אנטנה ב10 שקל
·ofekb כתב:@Maarav
·ברור שהמדינה ממנת את השירות בלי רווח, זה שירות שהמדינה נותנת לציבור, הציבור משלם מס והמדינה מספקת שירותים. העובדה שזה בניגוד לחוק להנגיש שירות שהמדינה מספקת בחינם זה מוזר....
כל התקשורת פה היא עתיקה גם בטכנולוגיה וגם בשכל. זה לא ישתנה כל עוד ביבי ראש הממשלה אז אין מה להתלונן כי כנראה זה לא ישתנה ביובל הקרוב
·לא שאני מצודד במר נתניהו המושחת או בממשלה החולנית והמזוויעה שהוא עומד בראשה, אבל להאשים את ביבי או "הממשל" במצב הטלוויזיה בארץ או בפעילות של זיר"ה זו בדיחה...Maarav כתב:·......
כל התקשורת פה היא עתיקה גם בטכנולוגיה וגם בשכל. זה לא ישתנה כל עוד ביבי ראש הממשלה אז אין מה להתלונן כי כנראה זה לא ישתנה ביובל הקרוב...
גם 5 קדנציות רצופות של מר"ץ לא ישנו את הקרטל של הטלווזיה המסחרית או את רדיפת הבצע של חברות הכבלים והלוויין.
ואם אתה מכיר את ההיסטוריה, אתה בטח יודע את הקשר בין הוט דרך נוני מוזס לממשלת השמאל, ואת הסיבה לכך שביבי נתן יד להקמה של יס לאחר מונופול של עשור של חברת הכבלים.
כיום יש אינטרס של כל הקשת הפוליטית להשאיר את המצב הקיים, ורק אדם נאיבי וחולמני יכול להאמין שמפלגה זו או אחרת תציל אותנו.
ואסיים במשפט חכם ששרה קונור נהגה לשנן:
"The future's not set. There's no fate but what we make for ourselves"