oshapir כתב:ספר מעט למה רכשת את השלט ומה אתה רוצה לעשות איתו...
אורן.
...
רכשתי את השלט מכוון שיש לי כמובן מדיה סנטר בסלון , לקחתי מחשב ADM 2.3 + זיכרון הוספתי שתי הרדיסיקים שם חברתי את הכרטיס מסך לTV בעזרת s-video התקנתי מדיה סנטר בעברית ( VISTAׂ ) זה הסיבה שרכשתי שלט לנוחות .
הבלאסטרים נועדו כדי להעביר ערוצים בממיר המחובר לכרטיס ה-TV, כדי השמדיה סנטר יעביר ערוצים לפני ההקלטה.
עם השלט קבלת חוט/שניים עם חיבור "בננה" מצד אחד (שמתחבר למקלט של השלט מאחורה) ומסתיים ב"טיפה" אדומה בקצה - הבלאסטר, אותו יש להדביק ע"ג עיינית הממיר.
את המקלט (הגדול - אינפרא אדום) אתה מחבר למחשב (יש לו חיבור USB), ואת העינית (שיש לה חיבור בננה קטן), אתה מחבר למקלט עצמו (מאחורה יש לך שני כניסות ). את העינית עצמה אתה צריך להצמיד לממיר (אם זה ממיר YES אז מקדימה ליד נורית הPWR יש ציור או שרשום IR, שם תדביק אותה). כאשר המדיה סנטר "צריך" להעביר ערוץ הוא שולח דרך העינית לממיר של הYES אות וככה בעצם עוברים הערוצים. תיכנס לSETUP של המדיה סנטר ותגדיר את השלט...
זה הכרטיס הנפוץ היום... לי יש אותו ויחסית והוא ממש אחלה (למרות שתמיד אפשר יותר כרגע אין למה...), בכל מקרה הוא הכי פרקטי ואני הייתי הולך עליו. שים לב רק שהדגם שאתה מדבר עליו מגיע עם שלט ומקלט IR (שזה בדיוק מה שיש לך), אפשר לקנות רק את כרטיס הטלוויזיה ללא המקלט והשלט ואז זה אמור לעלות פחות- בכל מקרה שווה בדיקה....
ran84 כתב:זה הכרטיס הנפוץ היום... לי יש אותו ויחסית והוא ממש אחלה (למרות שתמיד אפשר יותר כרגע אין למה...), בכל מקרה הוא הכי פרקטי ואני הייתי הולך עליו. שים לב רק שהדגם שאתה מדבר עליו מגיע עם שלט ומקלט IR (שזה בדיוק מה שיש לך), אפשר לקנות רק את כרטיס הטלוויזיה ללא המקלט והשלט ואז זה אמור לעלות פחות- בכל מקרה שווה בדיקה....
...
אוקי תודה.
האם יהיה אפשרות לראות TV בזמן ההקלטה ? שמעתי שאין אפשרות כזאת . זאת אומרת שאני מקליט אני יכול לראות בממיר של YES למשל משהו אחר .
עם הPVR 150 אי אפשר לראות ובאותו זמן לראות ערוץ אחר , מה שכן בזמן שאתה מקליט אתה יכול לראות את הערוץ שאתה מקליט ממנו. יש כרטיס שנקרא PVR 500 שהוא בעצם שניים באחד, אז כן תוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט מערוץ שני רק כך בחשבון שאז אתה צריך גם שני ממירים (של YES) , לפי דעתי ממש מיותר (ויקר) . אני מסתכל בבית בעיקר דרך המקרן לכן יש לי ממיר אחד שמחובר למחשב ורכשתי מיס עוד ממיר (עולה 15 ש"ח לחודש), שהוא מחובר לטלוויזיה בסלון, ככה פתרתי את הבעייה, אך זה במידה שאתה צופה בHTPC בעיקר דרך המקרן....