בחירת DVD
יש לי DVD מדגם Philps dvp3040, המחובר ל LCD TOSHIBA 42WL66
הוא עושה המון בעיות בהצגת פורמטים שונים שנצרבו מהמחשב, אך הdvd שנמצא בטלויזיה השנייה שבביתי שעלה כמחצית מהphilips לא עושה שום בעיות
אני מעוניין להחליפו, על איזה dvd אתם ממליצים?
הוא צריך לתמוך בקבצי Divx
האם יש dvd טובים היכולים להציג כתוביות בעברית שלא נצרבו לתוך הסרט עצמו?
תודה רבה
אסף
הוא עושה המון בעיות בהצגת פורמטים שונים שנצרבו מהמחשב, אך הdvd שנמצא בטלויזיה השנייה שבביתי שעלה כמחצית מהphilips לא עושה שום בעיות
אני מעוניין להחליפו, על איזה dvd אתם ממליצים?
הוא צריך לתמוך בקבצי Divx
האם יש dvd טובים היכולים להציג כתוביות בעברית שלא נצרבו לתוך הסרט עצמו?
תודה רבה
אסף
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
assaflv,
הבהרה קטנה - רק ל-490 יש יציאת HDMI. ל-393 אין.
הבהרה קטנה - רק ל-490 יש יציאת HDMI. ל-393 אין.
Silence speaks louder than words
מצטרף לשאלתו של assaflv.
האם העובדה שחוסכים המרות בחיבור HDMI והעובדה שה-490 יודע להעלות את הרזולוציה של החומר המוקרן לרזולוציה של המסך משפרות את איכות התמונה הנצפית באופן משמעותי ונראה לעין? ניתן להעריך באחוזים כדי להבין סדרי גודל?
ראיתי שיש 2 דגמים של 490 - OS ו-VS. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם?
מישהו יכול להמליץ מניסיון אישי? המסך שלי - Q7 (מחובר היום לדגם 383 של פיוניר).
תודה.
האם העובדה שחוסכים המרות בחיבור HDMI והעובדה שה-490 יודע להעלות את הרזולוציה של החומר המוקרן לרזולוציה של המסך משפרות את איכות התמונה הנצפית באופן משמעותי ונראה לעין? ניתן להעריך באחוזים כדי להבין סדרי גודל?
ראיתי שיש 2 דגמים של 490 - OS ו-VS. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם?
מישהו יכול להמליץ מניסיון אישי? המסך שלי - Q7 (מחובר היום לדגם 383 של פיוניר).
תודה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

דני, לי יש את הדגם DV-490S. לא מכיר אחרים.
אני יכול להגיד לך שעיבוד התמונה של ה-490 הוא מצוין. אני מגדיר אותו להוציא 720p, וכשלא מבצעים שום עיבוד נוסף לתמונה במסך, התמונה (דרך ה-HDMI) פשוט נהדרת. הבעיה היא שבמצב כזה רואים פסים אופקיים ואנכיים מסביב לתמונה, כך שחייבים למתוח אותה, ובעצם לעוות אותה. לא יודע מה הפתרון לזה.
אני יכול להגיד לך שעיבוד התמונה של ה-490 הוא מצוין. אני מגדיר אותו להוציא 720p, וכשלא מבצעים שום עיבוד נוסף לתמונה במסך, התמונה (דרך ה-HDMI) פשוט נהדרת. הבעיה היא שבמצב כזה רואים פסים אופקיים ואנכיים מסביב לתמונה, כך שחייבים למתוח אותה, ובעצם לעוות אותה. לא יודע מה הפתרון לזה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

מבאס רצח. במיוחד בגלל שעיבוד התמונה של ה-490 הוא נהדר, ועיבוד התמונה של הטושיבה הורס לו את הכל. הורס לו? הורס לי!
אני קניתי את שלי ב-170, ואין איתו שום בעיות. אני חושב שזה בערך טווח המחירים הנורמלי לכל כבל, פחות מזה זה עלול להיות באיכות ירודה מדי, יותר מזה זה overkill.
אני קניתי את שלי ב-170, ואין איתו שום בעיות. אני חושב שזה בערך טווח המחירים הנורמלי לכל כבל, פחות מזה זה עלול להיות באיכות ירודה מדי, יותר מזה זה overkill.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איזה רזולוציה יוצאת באופן "טבעי" דרך הקומפוננט? ולמה שיהיו שני פסים למעלה ולמטה?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

דווקא זה לא גלש, כי הנושא שדיברתי עליו - חיבור ה-490 לטושיבה WL66 - רלוונטי גם לך.assaflv כתב:אני רואה שההודעה שהשאלה שלי קצת גלשה לנושאים אחרים
אני לא כל כך הבנתי האם יראו טוב עם הפיוניר על הטושיבה שלי, הפיוניר תומך בהצגת כתוביות בעברית?
תודה...
לגבי הכתוביות, אחרי עדכון תוכנה דרך האתר של ט.ר יראו כתוביות בעברית, רק תקפיד לקנות מוצר שמיובא ע"י ט.ר אחרת לא תוכל לעדכן (כך לפחות הם טוענים).
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אתה שואל אם עדיף עם פסים מאשר מריחה? לא יודע.
דני, תראה, בלי קשר לצורת ההעברה (קומפוננט מול HDMI), מה שמשנה זה איזה רזולוציה המסך מקבל, ומה הוא עושה איתו. שני החיבורים מסוגלים להעביר 720p או 576p (ל-1080 אני לא מתייחס כי אני מדבר על מסך עם 768 שורות ולא רוצה לעשות downscaling). עכשיו, אם תקבל 576 שורות ולא תמרח, תקבל תמונה מאד נמוכה שגם לא תגיע לגבולות האנכיים של המסך (אני מדבר על תמונת 16:9, כלומר הרזולוציה היא 1024:576). כלומר מריחה חייבת להיות, גם ב-576. כנ"ל לגבי 720 שורות.
בכל מקרה, לקחת עיבוד תמונה יפה של מכשיר שנועד לזה, ונתת למסך להתעלל בתוצאה. מה עושים? זאת שאלה טובה. הרי אף אחת מהכניסות של טלויזיות 1366x768 לא יודעות לקבל native rate, וגם אם כן - מכשירי ה-upscale לא יודעים להוציא רזולוציה כזו (פרט למחשב אישי עם powerstrip).
אולי כדאי לפתוח על זה שרשור נפרד, כדי לא ללכלך את השרשור הזה, ולשאול את כולם מה דעתם.
דני, תראה, בלי קשר לצורת ההעברה (קומפוננט מול HDMI), מה שמשנה זה איזה רזולוציה המסך מקבל, ומה הוא עושה איתו. שני החיבורים מסוגלים להעביר 720p או 576p (ל-1080 אני לא מתייחס כי אני מדבר על מסך עם 768 שורות ולא רוצה לעשות downscaling). עכשיו, אם תקבל 576 שורות ולא תמרח, תקבל תמונה מאד נמוכה שגם לא תגיע לגבולות האנכיים של המסך (אני מדבר על תמונת 16:9, כלומר הרזולוציה היא 1024:576). כלומר מריחה חייבת להיות, גם ב-576. כנ"ל לגבי 720 שורות.
בכל מקרה, לקחת עיבוד תמונה יפה של מכשיר שנועד לזה, ונתת למסך להתעלל בתוצאה. מה עושים? זאת שאלה טובה. הרי אף אחת מהכניסות של טלויזיות 1366x768 לא יודעות לקבל native rate, וגם אם כן - מכשירי ה-upscale לא יודעים להוציא רזולוציה כזו (פרט למחשב אישי עם powerstrip).
אולי כדאי לפתוח על זה שרשור נפרד, כדי לא ללכלך את השרשור הזה, ולשאול את כולם מה דעתם.