ברצוני לשתף אותכם בשמחתי .
אז ככה...לפני כ6 שנים למי שזוכר רכשתי את הרסיביר המיוחד marantz 2285 b
להלן הקישור לשרשור https://www.hometheater.co.il/vt157788.html
אך לצערי בשנת 2012 בגלל סיבות ובעיות אישיות נאלצתי למכור אותו.
כאשר מכרתי את הרסיביר ביקשתי מהמוכר שישמור על האוצר וזרקתי לו את המשפט "בעתיד אם תרצה למכור אני אשמח לקנות אותו חזרה ממך".
לאחר כשנה הגעגוע למכשיר גבר ,יצרתי קשר עם הקונה וביקשתי לדעת אם הוא מעוניין למכור אותו חזרה .הוא ענה שכרגע הוא לא למכירה אך הבטיח לשמור את הטלפון שלי ובמידה ויחליט למכור אני בעדיפות.עם הזמן החלפתי מכשיר טלפון והמספר של המוכר אבד לי.ניסתי כל דרך אפשרית להשיג את המספר שלו חזרה בכדי לשמור על קשר ובמטרה לשכנע אותו למכור אותו חזרה אך לצערי לא הצלחתי בכך.במהלך כל השנים הרגשתי פספוס וצער על כך שויתרתי על המכשיר המיוחד שהייתי קשור אליו מאוד.קניתי מרנץ 2275 ומרנץ 2270 אך הם לא מילאו את החלל שהותיר ה2285 ולכן מכרתי אותם המשכתי לחפש את ה2285 בתקווה למצוא אחד למכירה בלוחות אך לצערי זה לא קרה.
לפני כ10 ימים כאשר ישבתי בסלון ביתי בשעת ערב מוקדמת צילצל הטלפון הנייד אצלי ממספר לא מוכר ,ואדם שהזדהה בשם אלכס אמר לי אני זה שקנה ממך את המרנץ לפני 5 שנים.הבטחתי לך שאתה תהיה בעדיפות לקנייתו כאשר אני אחליט למכור אותו.ויש לי בשורה משמחת עבורך ,אני ואשתי עוברים להתגורר בצפון איטליה ואני רוצה להחזיר אליך את הרסיביר.
שמחתי כפי שלא שמחתי מיימי וביקשתי להגיע אליו באותו ערב ,אך הוא ביקש להמתין בסבלנות עד סוף השבוע בכדי ליהנות ממנו עוד קצת וייפרד ממנו יומיים לפני העזיבה.וככה היה ...ביום שישי האחרון ניגשתי לאותו אדם וקיבלתי ממנו חזרה את הרסיביר האהוב שנשמר באותו מצב כפי שקיבל אותו ממני לפני 5 שנים .
נשבעתי שלא אחזור על אותה הטעות ושאשמור על הרסיביר הזה כמו ששומרים על תינוק.