כמה פרטנר לוקחים עלות התקנה למי שאין תשתית בזק?
עוד לא התחילו לחבר אף אחד וגם אז זה רק 10,000 הראשונים לסוג של ניסוי, קשה לי להאמין שתקבל תמונה ברורה....
אם יש לך סבלנות חכה חודש-חודשיים שאנשים שהתחברו יתנו חוו"ד על המוצר וגם יוכלו לספק יותר פרטים על עלויות.
אם אין לך סבלנות, תרשם בהרשמה מוקדמת וחכה שנציג יחזור אלייך לתיאום התקנה ואז תשאל אותו את כל השאלות האלו.
אם יש לך סבלנות חכה חודש-חודשיים שאנשים שהתחברו יתנו חוו"ד על המוצר וגם יוכלו לספק יותר פרטים על עלויות.
אם אין לך סבלנות, תרשם בהרשמה מוקדמת וחכה שנציג יחזור אלייך לתיאום התקנה ואז תשאל אותו את כל השאלות האלו.
-
NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
·יש קופסה של בזק RJ, אבל היא לא בשימוש כבר שנים. הייתה בשימוש לטלפון.hanochh כתב:אם יש לך שקעים של בזק, משמע הייתה תשתית בזק בעבר זה מקסימום 99 ש"ח במידה ואין חיבור תקין בין התיבה של בזק לשקע בבית.
אם יש שקע בזק תקין (גם אם לא פעיל) ללא עלות.
אם אין שקעים בכלל 99 ש"ח....
האם זה נקרא שיש תשתית בבית?
זה פוטר אותי מתשלום כל שהוא, או עדיין אחויב בעלות כל שהיא?
·במקרה כזה אי אפשר לדעת אם החיבור פעיל לפני שמחברים את הקו בתיבה. במידה והכבילה ביו התיבה של בזק לשקע תקינה זה ללא תשלום אבל רק אחרי שמחברים אפשר לדעת... במידה ואין חיבור יידרש טכנאי בעלות של 99 שחNoamGuy כתב:·יש קופסה של בזק RJ, אבל היא לא בשימוש כבר שנים. הייתה בשימוש לטלפון.......
האם זה נקרא שיש תשתית בבית?
זה פוטר אותי מתשלום כל שהוא, או עדיין אחויב בעלות כל שהיא?...