מחפש טלויזיה 55'/65' עד 7K
שלום לכולם,
אני מחפש טלויזיה לסלון
חדר חשוך יחסית מרחק צפיה של מטר וחצי (דירה קטנה)
התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, כמובן שאשמח לשלם פחות.
בנוסף אני שוקל לקנות להורים שלי גם טלויזיה בתקציב דומה פחות או יותר. ההבדל הוא שמרחק הצפיה הוא 3-3.5 מטר בחדר מואר יחסית.
מה מעניין אותי:
4K
HDR10
UPSCALING איכותי לתכניי 720p ו1080p
רמקולים סבירים (להורים שלי, לי יש מערכת קולנוע אז זה ממש לא מעניין)
מה לא מעניין אותי:
SMART TV
עידן פלוס (למרות שאני מבין שגם ככה בכל הטלוזיות היום יש את זה)
בנוסף אם יש למישהו המלצה על חנות עם עובדים מקצועיים (מה שקשה למצוא היום) באיזור ירושלים, שאפשר לבוא לראות ולקנות.
דבר נוסף, ברסיבר שלי (פיוניר דגם vsx-329) רשום שהוא תומך ב4K pass through, לא רשום במפרט אם זה חיבור 1.4 או 2.0 או כל דבר אחר, לכן אני לא בטוח אם הוא יוכל להעביר לטלויזיה 4 HDR, אשמח אם תוכלו גם לענות לי על השאלות הזאת.
הדגמים שחשבתי עליהם נכון לעכשיו (ואשמח לקבל המלצות אחרות)
hisense 65M7000UWG
או
Sony KD55XE8096
בהתחשב בזה שמרחק הצפיה שלי הוא מאוד קטן יחסית (1.5 מטר) האם 65 אינץ' הוא קפיצה מעל הפופיק או שלטווח הרחוק זה חשוב. כרגע גם אני וגם ההורים שלי עם 42', אצל ההורים שלי (מרחק צפיה 3.5 מטר) זה ממש בלתי נסבל, אצלי זה עוד סביל.
השאלה היא כמובן האם להשקיע במסך יותר איכותי בשבילי בגודל של 55' או להתסכל לטווח הרחוק (וגם להנות מזה בטווח הקרוב) וללכת על ה65'
תודה לכם.
אני מחפש טלויזיה לסלון
חדר חשוך יחסית מרחק צפיה של מטר וחצי (דירה קטנה)
התקציב שלי הוא עד 7000 ש"ח, כמובן שאשמח לשלם פחות.
בנוסף אני שוקל לקנות להורים שלי גם טלויזיה בתקציב דומה פחות או יותר. ההבדל הוא שמרחק הצפיה הוא 3-3.5 מטר בחדר מואר יחסית.
מה מעניין אותי:
4K
HDR10
UPSCALING איכותי לתכניי 720p ו1080p
רמקולים סבירים (להורים שלי, לי יש מערכת קולנוע אז זה ממש לא מעניין)
מה לא מעניין אותי:
SMART TV
עידן פלוס (למרות שאני מבין שגם ככה בכל הטלוזיות היום יש את זה)
בנוסף אם יש למישהו המלצה על חנות עם עובדים מקצועיים (מה שקשה למצוא היום) באיזור ירושלים, שאפשר לבוא לראות ולקנות.
דבר נוסף, ברסיבר שלי (פיוניר דגם vsx-329) רשום שהוא תומך ב4K pass through, לא רשום במפרט אם זה חיבור 1.4 או 2.0 או כל דבר אחר, לכן אני לא בטוח אם הוא יוכל להעביר לטלויזיה 4 HDR, אשמח אם תוכלו גם לענות לי על השאלות הזאת.
הדגמים שחשבתי עליהם נכון לעכשיו (ואשמח לקבל המלצות אחרות)
hisense 65M7000UWG
או
Sony KD55XE8096
בהתחשב בזה שמרחק הצפיה שלי הוא מאוד קטן יחסית (1.5 מטר) האם 65 אינץ' הוא קפיצה מעל הפופיק או שלטווח הרחוק זה חשוב. כרגע גם אני וגם ההורים שלי עם 42', אצל ההורים שלי (מרחק צפיה 3.5 מטר) זה ממש בלתי נסבל, אצלי זה עוד סביל.
השאלה היא כמובן האם להשקיע במסך יותר איכותי בשבילי בגודל של 55' או להתסכל לטווח הרחוק (וגם להנות מזה בטווח הקרוב) וללכת על ה65'
תודה לכם.
לדעתי אתה יכול להסתפק ב 55, מסדרה גבוהה או לפחות ביניים
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... d=55ks8000
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... d=55ks8000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
למרחק של 1.5 מטר, מסך של "55 יהיה יותר ממספיק, לדעתי.
תבדוק מה העלות של XE90 של סוני בגודל הזה. הוא יהיה עדיף לדעתי מהסמסונג, מאחר ומדובר על מסך עם FALD, ולא תאורה תחתית. מעבר לזה, מסכי סמסונג בייבוא מקביל מארה"ב (כמו בקישור מעלה) מגיעים עם מערכת סמארט נעולה (כן הבנתי שזה לא מעניין אותך, אבל באמת שאין סיבה לא להשתמש בה אם היא כבר קיימת). בנוסף, אין תמיכה בעידן+ (למרות שגם זה "בקטנה"). על ייבוא מקביל של סמסונג תקבל אחריות של שנה. על סוני יש אחריות של 3.
עבור ההורים, גם לדעתי ההייסנס M7000 תהיה אחלה אופציה.
תבדוק מה העלות של XE90 של סוני בגודל הזה. הוא יהיה עדיף לדעתי מהסמסונג, מאחר ומדובר על מסך עם FALD, ולא תאורה תחתית. מעבר לזה, מסכי סמסונג בייבוא מקביל מארה"ב (כמו בקישור מעלה) מגיעים עם מערכת סמארט נעולה (כן הבנתי שזה לא מעניין אותך, אבל באמת שאין סיבה לא להשתמש בה אם היא כבר קיימת). בנוסף, אין תמיכה בעידן+ (למרות שגם זה "בקטנה"). על ייבוא מקביל של סמסונג תקבל אחריות של שנה. על סוני יש אחריות של 3.
עבור ההורים, גם לדעתי ההייסנס M7000 תהיה אחלה אופציה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אלה המחירים, אז הסמסונג תעשה את העבודה.