הלחץ עושה את שלו - הוט מעניקה הטבה מיוחדת תחת המותג NEXT TV

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
הצטרף: ינואר 2017

שליחה

השקת הטלויזיה של פרטנר TV מייצרת תחרות עוד לפני שהמוצר הושק בבתי הלקוחות. NEXT TV מרחיבה את ההטבה של חודש חינם ללקוחות המצטרפים לשירות.

לפני שלושה חודשים השיקה חברת "הוט" את מותג הVOD שלה Next Tv השירות ניתן לתפעול באמצעות טלפונים ניידים, טאבלטים ומחשבים. לשירות מספר חבילות. חבילה ראשונה המאפשרת צפייה בתכני המקור של חברת "הוט" המשווקת בעלות של 49 ש"ח. חבילה נוספת מרכזת את כל סדרות הרכש בניהם גם התוכן המובחר של HBO כדוגמת משחקי הכס (העונה החדשה תעלה בשבוע הבא. בעלות של 49 ש"ח גם כן. לקוחות שירצו להינות מ - 2 החבילות יחד יצטרכו לשלם 69 ש"ח.

בתוך כך, עם ההשקה החליטה חברת הוט לעלות את תכני הרכש במקביל לשידורם בערוצי הטלויזיה של הוט ואת תכני המקור באופן לא ברור כשבועיים לאחר מכן.
לקוחות החברה לא היו אדישים ויצאו במחאה חריפה כנגד ההחלטה השנויה במחלוקת מצד החברה והחברה החליטה לשנות את ההחלטה ולעלות את תכני המקור גם כן בסמוך לשידורם בערוצי הטלויזיה של החברה.

בחברת הוט יצאו עד לפני שבוע במבצע שמאפשר למצטרפים חדשים לשירות להינות מחודש ראשון חינם והיום בחברה החליטה להרחיב את ההטבה ולהעניק שלושה חודשים במקום חודש אחד.



נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

elada22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
הצטרף: מרץ 2011

שליחה

התמחור ירד גם כן 39 לחבילה לישראלי\עולמי ו49 שח לשתיהן

זה פחות עקב פרטנר כי הן לא מתמודדות על אותו 'מסך' למרות שפרטנר תהיה זמינה בטח גם בסלולר\טבלט אבל מכוונת לסלון כפיתרון TV

האפליקציה לא עברה את ה1000 משתמשים לא ברור כמה באמת שילמו עליה

עניין של זמן עד כניעה ממשית של הוט עם הוספת ערוצים לינאריים והסרת המגבלות של האפליקציה או למוות בטרם עת של האפליקציה שמקסימום משמשת כ'השלמה' למי שגם ככה משלם לשירות 'ראשי' כמו סלקום\פרטנר\טריפל סי\נטפליקס והתמחור צריך להיות בהתאם

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”