היי, הרסיבר בן שבועיים מאמזון.
היום התחיל להכבות כשאני משמיע משהו דרך המחשב. סרטון/שיר/יוטיוב/ ואז ישנה נורה אדומה מהבהבת.
לא בדקתי אם זה קורה כשאני על מצב טלוויזיה.
נתתי לו כמה דק גם להתקרר חשבתי אולי זה קשור...המזגן גם על 16 מעלות. עדיין חוזר חלילה.
הווליום לא היה יותר מ40 לדעתי.
בדקתי חיוט של הרמקולים והכל תקין...
מכירים? מה לעשות
@sigamore
·
יתכן שמצאתי את הבעיה, חוט שחור של רמקול קדמי היה די מחוץ לרסיבר. אעדכן אם חוזר.
אגב, ישנה בעיה להוסיף DB לרמקולים? לפי מה ששלחת צריך להיות על 0..שיניתי את הקדמיים ל-4 ואת הסנטר ל5 בערך..
1. המזגן שלך לא תקין אם אתה צריך שהוא יהיה על 16 מעלות , גם בקיץ על 24 זה אמור להקפיא.
2. הדנון שלי סגור לגמרי בתוך המזנון, ולעולם לא נחנק לי, כך שיש לך בעיה של חיווט.
3. אין שום בעיה שתעלה את הווליום של האלמנטים השונים בדיוק כמו שאתה רוצה.
זה שהכיול נותן לך הגדרה מסוימת, לא אומר שזה חובה/ברזל - תגביר או תנמיך כראות עיניך.
@Sourc3
· מצויין ! לגבי ה dB --- גם אצלי לא על 0. מניח שהם מציינים את זה לטובת הבדיקה בלבד.
אגב, אני עם 2300.. אבל זה לא ממש משנה במקרה בזה.
דווח על התפתחויות נוספות
זה לא קשור לחימום\ קירור ארונית מעץ\פלסטיק פתוחה\סגורה. בכדי להפעיל מנגנון הגנה טרמי צריך להפעיל אותו בעוצמה מרבית בשיא החום כאשר 40 מעלות בחדר למשך 3 שעות ברצף.... יש לך תקלה ברסיבר, מעצבן, מאכזב, אבל קורה, וגם לא מעט בדנון\אונקיו. אבל לא לדאוג, יש לך גם אחריות אמזון. צור איתם קשר והם יאשרו לך לשלוח אותו על חשבונם (תצרף חשבונית מהדואר), בו זמנית הם כבר ישלחו לך חדש, אלא אם כן תבקש את הכסף חזרה ואז תקבל זיכוי מלא בשניה שהרסיבר הישן יגיע אליהם.. מנסיון. זו אגב עוד סיבה שאני עדיין מתלבט בין דנון 4300H לימהה 2060. מנסיון מבחינת אמינות, פיוניר במקום האחרון, לאחר מכן אונקיו\דנון במקום שני, וימהה במקום ראשון, בעיקר סדרת ה A שעוברת בקרת איכות יותר קפדנית...
·זה מה שהוא הביא לך, מדריך מקוצר. תתחיל בלשלוח מאיל או שיחת טלפון לשירות הלקוחות של אמזון.
אתה בטוח שאין איזה קצר בדרך לאחד הרמקולים? איזה כבל שמקצר את עצמו? תנסה להפעיל עם כבלים קצרים, חדשים, רק שני רמקולים קדמיים לדוגמה. נשמע הזוי, אבל תנסה גם להחליף את כבל הHDMI.