חוות דעת על התנורים הבנוים של Gorenje גורנייה
לאחר סקר מקיף של תנורים בנויים צמצמתי לתנור של גורנייה דגם Gorenje BO747ST.לא רק העיצוב המיוחד של PHILIPPE STARCK ו-5 שנים אחריות של ח.י.רציתי לקבל ממכם בעלי הנסיון חוות דעת כנה ואמיתית לגבי האמינות של החברה הסלובנית הזאת.
ההתלבטות היתה בין MIELE ו-Gorenje BO747ST
אשתי פחות בקטע של התפריטים וה-טאצ' לכן בחרנו בדגם עם 2 כפתורי הפעלה פשוטה וחשוב לנו גם הצבע (מראה) שמתאימה לדלת של המיקוגל.
בבקשה תעזרו לי לקבל חוות דעת שלכם
אני מצרף תמונה של הדגם שבחרנו:
ההתלבטות היתה בין MIELE ו-Gorenje BO747ST
אשתי פחות בקטע של התפריטים וה-טאצ' לכן בחרנו בדגם עם 2 כפתורי הפעלה פשוטה וחשוב לנו גם הצבע (מראה) שמתאימה לדלת של המיקוגל.
בבקשה תעזרו לי לקבל חוות דעת שלכם
אני מצרף תמונה של הדגם שבחרנו:
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
Gorenje מייצרים תנורים מצויינים, לא יודע אם הם יותר טובים מ Miele...
להורים שלי יש תנור של Gorenje כ-10 שנים והם מרוצים, אני גם מכיר מישהי שאופה עוגות מדהימות בתנור של Gorenje ומאוד מרוצה ממנו.
אני מסתפק ב-Electrolux תוצרת גרמניה.
להורים שלי יש תנור של Gorenje כ-10 שנים והם מרוצים, אני גם מכיר מישהי שאופה עוגות מדהימות בתנור של Gorenje ומאוד מרוצה ממנו.
אני מסתפק ב-Electrolux תוצרת גרמניה.
לגבי ה-MIELE H2661B יש משהו מוזר ומקומם ולכן החלטתי לא לרכוש אותו:
בדגם הזה שהוא היחד עם 2 כפתורים לא מופיע על הצג נתוני הטמפרטורה.כפי שרואים בתמונה מסביב לכפתור ישנם קווים ואני צריך לספור קווים כדי להגיע לטמפרטורה הרצויה וגם לחכות עד שהנורית תדלק ותאשר את הבחירה.מוזר מאוד לחברה כמו MIELE.
היבואן בהרצליה טוען שקיים אותו דגם בדיוק שכן מיוצגת הטמפרטורה על הצג,אבל לא מביאים אותו לארץ כי אנחנו מדינה קטנה וכנראה פחות חשובה מאירופה מבחינה צרכנית .
אני מצרף תלונה של לקוח עם בדיוק התלונה:
בדגם הזה שהוא היחד עם 2 כפתורים לא מופיע על הצג נתוני הטמפרטורה.כפי שרואים בתמונה מסביב לכפתור ישנם קווים ואני צריך לספור קווים כדי להגיע לטמפרטורה הרצויה וגם לחכות עד שהנורית תדלק ותאשר את הבחירה.מוזר מאוד לחברה כמו MIELE.
היבואן בהרצליה טוען שקיים אותו דגם בדיוק שכן מיוצגת הטמפרטורה על הצג,אבל לא מביאים אותו לארץ כי אנחנו מדינה קטנה וכנראה פחות חשובה מאירופה מבחינה צרכנית .
אני מצרף תלונה של לקוח עם בדיוק התלונה:
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
גם אני נתקלתי במוצג גורנייה כשחיפשנו תנור אפייה. במקרים כאלה, אני בודק מה קורה באירופה מכיון שהשוק שם הרבה יותר גדול ותחרותי.
ההשוואה לפעמים קשה, בייחוד כי גם באירופה המותג לא הכי פופלרי ומספרי הדגמים לא תמיד תואמים אבל נראה שהתנורים של גורנייה מתומחרים בערך 50-70% ממחירם של תנורי מילה.
ובארץ? כפול אם לא יותר... אז לדעתי זה אומר הכל.
גם אם התנורים מצויינים ונראים נפלא, הם בוודאי לא מצדיקים מחיר כזה.
לדעתי (האישית כמובן), מדובר בניסיון של יבואן למצב את המותג כ"מותג על" יוקרתי, ללא הצדקה...
ההשוואה לפעמים קשה, בייחוד כי גם באירופה המותג לא הכי פופלרי ומספרי הדגמים לא תמיד תואמים אבל נראה שהתנורים של גורנייה מתומחרים בערך 50-70% ממחירם של תנורי מילה.
ובארץ? כפול אם לא יותר... אז לדעתי זה אומר הכל.
גם אם התנורים מצויינים ונראים נפלא, הם בוודאי לא מצדיקים מחיר כזה.
לדעתי (האישית כמובן), מדובר בניסיון של יבואן למצב את המותג כ"מותג על" יוקרתי, ללא הצדקה...