חסרה אפליקציית יוטיוב בטלוויזית סמסונג
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי גוגל החליטו להפסיק לתמוך באפליקציות יוטיוב מבוססות על פלאש.
אין הרבה מה לעשות בנוגע לזה, רק לחבר מכשיר חיצוני.
אין הרבה מה לעשות בנוגע לזה, רק לחבר מכשיר חיצוני.
בשיחה עם נציגי סמסונג נאמר לי שנמצאה "פירצה באפליקצייה" ואולי אולי בעתיד היא תוחזר
(וגם אם כך למה רק בחלק מהטלויזיות ובעיקר הישנות היא הוסרה) מה גם שכמה זמן כבר לוקח לתקן את זה...ולא חושב שזה מקרי שדווקא האפליקצייה הפופלארית ביותר הוסרה
במקביל שלחו תשובה בכתב קצת שונה ...
לדעתי פשוט זה בשביל לעודד רכישה של מכשירים חדשים -סוג של שת"פ בין החברות , ובדומה לאי עדכונים שלא מתקבלים במכשירי סלולר שלא חדשים ביותר ..(אני מחפש לקנות עכשיו טלויזיה חדשה יותר בעיקר מסיבה זו)
להלן תשובתם בכתב שכאמור מעט שונה :
מה דעתכם ?
(וגם אם כך למה רק בחלק מהטלויזיות ובעיקר הישנות היא הוסרה) מה גם שכמה זמן כבר לוקח לתקן את זה...ולא חושב שזה מקרי שדווקא האפליקצייה הפופלארית ביותר הוסרה
במקביל שלחו תשובה בכתב קצת שונה ...
לדעתי פשוט זה בשביל לעודד רכישה של מכשירים חדשים -סוג של שת"פ בין החברות , ובדומה לאי עדכונים שלא מתקבלים במכשירי סלולר שלא חדשים ביותר ..(אני מחפש לקנות עכשיו טלויזיה חדשה יותר בעיקר מסיבה זו)
להלן תשובתם בכתב שכאמור מעט שונה :
מה דעתכם ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Nircom
תשובה זהה ראיתי גם מנציגים של סמסונג בחו"ל.
גוגל החליטה להפסיק את תמיכתה בגרסאות מבוססות פלאש, כמו שכבר כתבתי פה בשרשור, כך שסביר מאד להניח שהאפליקציה לא תוחזר.
תשובה זהה ראיתי גם מנציגים של סמסונג בחו"ל.
גוגל החליטה להפסיק את תמיכתה בגרסאות מבוססות פלאש, כמו שכבר כתבתי פה בשרשור, כך שסביר מאד להניח שהאפליקציה לא תוחזר.