אני כבר זמן מה קורא כאן בפורום ואני חייב לתת שאפו, באמת פורום אינפורמטיבי ומעניין עם כל מה שצריך לדעת על HTPC והכי חשוב, לא סוקלים באבנים פה כל מי שלא יודע לענות מתוך שינה איזה מאוורר עושה הכי פחות רעש בסלון (בניגוד לפורומים אחרים)
בכל מקרה, רציתי לשאול כמה שאלות שהדירו שינה מעיני
ראיתי בזאפ שתי גירסאות של PVR-150 (אחד פשוט עם סיומת MCE וכמה חיבורים נוספים) אבל הMCE עולה 100 שקל פחות במחיר, רציתי לדעת אם יש הבדל מסויים ומהו
אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה פשוט, לא HDTV ולא לצפות בערוץ אחד ולהקליט אחד אחר
רק שאני אוכל לחבר את הממיר של יס למחשב ומשם חזרה לטלוויזיה ולעשות PVR נחמד כזה
השאלה השניה היא, איזה תוכנה/כרטיס עובדים הכי טוב עם יס ועם הלוח שידורים שלהם שאני אוכל לקבוע הקלטות לשעה מסויימת וכו...
שמעתי שMythTV עושה את זה בצורה חלקה ויפה אבל אני רוצה לשמור את האופציה של התקנת לינוקס כאופציה אחרונה...
אני בעיקרון מחפש שילוב טוב ונחמד שיחבר את המחשב לטלוויזיה וליס,
חשבתי בינתיים על Point of view 7600gs ככרטיס מסך, כי כרגע הכרטיס של הוא On-board
על הPVR-150 ולהשתמש בשלט של הPVR-150
סורי על הפוסט הארוך, תודה מראש ויום מקסים לכולנו
שלום לכולם! :)
ברוך הבא!
אנא ערוך בשנית את כותרת ההודעה שלך כך שהיא תכלול השאלות.
לגבי PVR 150, גירסת ה-MCE מיועדת למשתמשי VISTA MEDIA CENTER שיש בידם כבר שלט של מיקרוסופט + בלאסטר, לכן היא זולה יותר (לא כוללת שלט).
יש סקירות על תוכנות במאמרי האתר + בפורום, מומלץ לבצע חיפוש.
כרטיס המסך 7600GS יתאים לצרכים העכשוויים שציינת.
לגבי PVR 150, גירסת ה-MCE מיועדת למשתמשי VISTA MEDIA CENTER שיש בידם כבר שלט של מיקרוסופט + בלאסטר, לכן היא זולה יותר (לא כוללת שלט).
כרטיס המסך 7600GS יתאים לצרכים העכשוויים שציינת.
ליאור
תיקון: גירסת ה-MCE מתאימה גם למשתמשי מדיה סנטר 2005, והיא גם כוללת שלט. (אם דורשים)LiorC כתב:ברוך הבא!
כרטיס המסך 7600GS יתאים לצרכים העכשוויים שציינת....