מתלבט בין ימאהה rxa 2050 חדש או 3050 מתצוגה??
שלום חברים
מסתבר שהרסיבר שהזמנתי חדש כפי שנאמר לי מדגם 2050 לא תקין בעליל , עכשיו הציעו לי לקחת חדש את אותו הדגם 2050
ואני מתלבט האם כבר לקחת את 3050 הבכיר יותר מתצוגה יש עליו כמה שריטות במסך עדינות מאוד והוא היה מתצוגה של חנות
כל זה תמורת תוספת של 1500 שקלים .
האם כדאי ללכת על 3050 או להשאר עם הדגם 2050 ???
תחושת הבטן שלי 3050 למרות שהוא מתצוגה
הבנתי שאין הרבה ההבדלים מלבד עוד שני ערוצים הגברה קצת יותר חזקה 10 w
אבל התחושה שלי שהדגם הבכיר מושקע יותר ברכיבים עצמם
יש איזה שהם השגות תובנות מה כדאי אשמח להצעות
תודה רבה
מסתבר שהרסיבר שהזמנתי חדש כפי שנאמר לי מדגם 2050 לא תקין בעליל , עכשיו הציעו לי לקחת חדש את אותו הדגם 2050
ואני מתלבט האם כבר לקחת את 3050 הבכיר יותר מתצוגה יש עליו כמה שריטות במסך עדינות מאוד והוא היה מתצוגה של חנות
כל זה תמורת תוספת של 1500 שקלים .
האם כדאי ללכת על 3050 או להשאר עם הדגם 2050 ???
תחושת הבטן שלי 3050 למרות שהוא מתצוגה
הבנתי שאין הרבה ההבדלים מלבד עוד שני ערוצים הגברה קצת יותר חזקה 10 w
אבל התחושה שלי שהדגם הבכיר מושקע יותר ברכיבים עצמם
יש איזה שהם השגות תובנות מה כדאי אשמח להצעות
תודה רבה
שאלה.... למה אתה הולך על דגם שהוא 2 דורות אחורה, כאשר אין הבדל מחירים בין הדורות? (הדור החדש פשוט מחליף את הקודם שמפסיק להיות מיוצר, ונמכר באותו מחיר שהיה לדור הקודם)
קיבלת אותו במחיר "חיסול מלאי"?
אני לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה, אלא לכל הפחות על ה-2060... ואפילו על ה-2070 שכבר נמכר בחו"ל וזה פשוט ביזבוז לקנות באותו מחיר את הדגם של שנה שעברה (ובטח ובטח שאת הדגם מלפני שנתיים...)
קיבלת אותו במחיר "חיסול מלאי"?
אני לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה, אלא לכל הפחות על ה-2060... ואפילו על ה-2070 שכבר נמכר בחו"ל וזה פשוט ביזבוז לקנות באותו מחיר את הדגם של שנה שעברה (ובטח ובטח שאת הדגם מלפני שנתיים...)
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
בהמשך לקודמיי, כדאי מאוד לעשות את השיקולים עם ראייה לעתיד.
לי יש את ה-3050, ובזמנו כאשר רכשתי אותו, היה מצוייד בכל הפיצ'רים העדכניים ביותר.
כעת מתברר שהרסיבר הזה לא תומך בדולבי ויז'ן.
בקיצור, לו אני במצבך, הייתי כבר הולך על דגם חדיש יותר, הכולל תמיכה עתידית בדולבי ויז'ן
בהצלחה!
בהמשך לקודמיי, כדאי מאוד לעשות את השיקולים עם ראייה לעתיד.
לי יש את ה-3050, ובזמנו כאשר רכשתי אותו, היה מצוייד בכל הפיצ'רים העדכניים ביותר.
כעת מתברר שהרסיבר הזה לא תומך בדולבי ויז'ן.
בקיצור, לו אני במצבך, הייתי כבר הולך על דגם חדיש יותר, הכולל תמיכה עתידית בדולבי ויז'ן
בהצלחה!
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הוא קנה בארץ. אני מניח שכאן עדין מוכרים אותו כחדש ובמחיר של חדש. אני לא םוסל שקניה של 2070 מאמזון תהיה זולה מה2050 בארץ.
עכשיו, בגלל שהוא כבר קנה 2050, אני לא חושב שיתנו לו 2060 כ"כ מהר (על 2070 בכלל אין מה לדבר).
לגופה של שאלה - לא חושב שתצוגה שוחקת רסיבר. יש לו כנראה עוד הרבה שנים לתת אבל לפחות במחירי חו"ל, 1500 זה די ההפרש בין רסיברים חדשים ואני לא מתרשם שיש הנחה רצינית על זה שהוא לא חדש. לכן אני לא חושב שיש כאן איזו הזדמנות מיוחד. לפי בכותרת חשבתי שזה 3050 מתצוגה במקום 2050 חדש אז אמרתי לעצמי עדיף כבר תצוגה, מה כבר יכול להיות. תוספת של 1500 זה כבר משהו אחר לגמרי.
עכשיו, בגלל שהוא כבר קנה 2050, אני לא חושב שיתנו לו 2060 כ"כ מהר (על 2070 בכלל אין מה לדבר).
לגופה של שאלה - לא חושב שתצוגה שוחקת רסיבר. יש לו כנראה עוד הרבה שנים לתת אבל לפחות במחירי חו"ל, 1500 זה די ההפרש בין רסיברים חדשים ואני לא מתרשם שיש הנחה רצינית על זה שהוא לא חדש. לכן אני לא חושב שיש כאן איזו הזדמנות מיוחד. לפי בכותרת חשבתי שזה 3050 מתצוגה במקום 2050 חדש אז אמרתי לעצמי עדיף כבר תצוגה, מה כבר יכול להיות. תוספת של 1500 זה כבר משהו אחר לגמרי.
תודה לכולם
החלטתי ללכת על התצוגה שיש עליו שריטות עדינות אבל תקין לחלוטין 3050
דולבי ויזן מה זה בכלל הבנתי שהסדרה של 50 עדיין מעודכנת בכל הפורמטים ויש עדכון תוכנה
תתקנו אותי אם אני מפספס משהו חשוב ? עתידי
תודה מראש לכולם
דולבי ויזן מה זה בכלל הבנתי שהסדרה של 50 עדיין מעודכנת בכל הפורמטים ויש עדכון תוכנה
תודה מראש לכולם
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תסתכל מה bariko, בעלים של 3050, רשם לך.
תבדוק טוב טוב שאתה לא משלם יותר מדי על פחות מדי. כאמור התקדמנו 2 דורות מאז ואם אתה לא מקבל הנחה מתאימה על מכשיר ישן מתצוגה אז אל תתן לשדרגת לעוור אותך. מרגיש שהמוכר מוציא ממך הרבה מאוד כסף בשיטת הסלמי (מוכר לך רסיבר ישן כנראה במחיר של חדש, מבקש ממך תוספת גדולה מדי על תצוגה וכו'). שמור על כספך.
דולבי ויז'ן זה תקן HDR של וידאו. הכוונה שהוא לא יתן לך להעביר אות כזה דרכו.
תבדוק טוב טוב שאתה לא משלם יותר מדי על פחות מדי. כאמור התקדמנו 2 דורות מאז ואם אתה לא מקבל הנחה מתאימה על מכשיר ישן מתצוגה אז אל תתן לשדרגת לעוור אותך. מרגיש שהמוכר מוציא ממך הרבה מאוד כסף בשיטת הסלמי (מוכר לך רסיבר ישן כנראה במחיר של חדש, מבקש ממך תוספת גדולה מדי על תצוגה וכו'). שמור על כספך.
דולבי ויז'ן זה תקן HDR של וידאו. הכוונה שהוא לא יתן לך להעביר אות כזה דרכו.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·TheBolero כתב:תודה לכולם
תודה מראש לכולם...
מציע שתעשה קצת חיפוש בפורום לגבי דולבי ויזן
אם אינך מתכוון בשנים הקרובות לשדרג את אמצע התצוגה שלך ל-UHD, אז לא רלוונטי עבורך.
מבחינת פורמטי האודיו, עם ה-3050, אתה די מסודר.
לפחות לטווח הנראה לעין....