משהו בפורום מחזיק לה מרזוקו GS3 ?
·איתמר123 כתב:Zxaura התחדש יש פוסט בעמ' הראשון לא מצליח לשים לינק....
https://www.hometheater.co.il/vt277666.html
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@kobbi
·לא שיש לי או שתהיה לי gs3 אבל אם כבר תקציב לא מוגבל הייתי מציע לך לבדוק את
https://www.bellabarista.co.uk/vesuvius ... chine.html
מכונה ממש מעניינת
ובנוסף לecm יש גם מכונת ראש כפול שנראת מעולה אני מתאר לעצמ שהיא ברמה של הr58
מכונה ממש מעניינת
ובנוסף לecm יש גם מכונת ראש כפול שנראת מעולה אני מתאר לעצמ שהיא ברמה של הr58
·RuslanAbramov כתב:@kobbi
מכונה ממש מעניינת![]()
ובנוסף לecm יש גם מכונת ראש כפול שנראת מעולה אני מתאר לעצמ שהיא ברמה של הr58...
מכונה מרשימה מאוד עם מגוון יכולות כגון שליטה על פרופילי חליטה ועוד... אך מה קורה במקרה של תקלה? המון אלקטרוניקה! איפה מתקנים דבר כזה?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@noamsh
·ללא ספק היא יותר אלקטרונית מרוב המכונות, אבל עדיין מדובר על מכונת קפה החלקים המכניים צריכים להיות דומים אם יש תקלה באלקטרוניקה אני מניח שצריך ליצור קדר עם החברה וזה לא יהיה זול אבל אם יש תקלה באלקטרוניקה של הלה מרצוקו ואתה רוצה להחליף בחלק מקורי ולא איזה אילתור גנרי שעושים בבתי קפה אתכ גם תאלץ להיפרד מהרבה כסף.
·ללא ספק היא יותר אלקטרונית מרוב המכונות, אבל עדיין מדובר על מכונת קפה החלקים המכניים צריכים להיות דומים אם יש תקלה באלקטרוניקה אני מניח שצריך ליצור קדר עם החברה וזה לא יהיה זול אבל אם יש תקלה באלקטרוניקה של הלה מרצוקו ואתה רוצה להחליף בחלק מקורי ולא איזה אילתור גנרי שעושים בבתי קפה אתכ גם תאלץ להיפרד מהרבה כסף.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@YanivT72
·בסדר גמור לא אמרתי שהיא יחידת סגולה
בסדרי גודל האלה קשה לי להאמין שיהיו הבדלים בין המכונות, במיוחד כשמדובר בשימוש ביתי. בשימוש מסחרי הייתי הולך על הלה מרצוקו, ואם אתה דואל אותי אז הייתי הולך על הלינאה כי היא סוס עבודה.
לגבי ייבוא ומעבדה בארץ. אני אישית לא סומך על אחריות שמקבלים כאן בארץ מבתי ההעסק ככה שבעיני זה לא שיקול.
בכל מקרה כל השירשור הזה הוא היפותטי.
·בסדר גמור לא אמרתי שהיא יחידת סגולה
בסדרי גודל האלה קשה לי להאמין שיהיו הבדלים בין המכונות, במיוחד כשמדובר בשימוש ביתי. בשימוש מסחרי הייתי הולך על הלה מרצוקו, ואם אתה דואל אותי אז הייתי הולך על הלינאה כי היא סוס עבודה.
לגבי ייבוא ומעבדה בארץ. אני אישית לא סומך על אחריות שמקבלים כאן בארץ מבתי ההעסק ככה שבעיני זה לא שיקול.
בכל מקרה כל השירשור הזה הוא היפותטי.
·ואני ממליץ בחום על היבואן הישראלי של רוקט "קרמה פלוס". השירות שלהם נדיר נדיר נדיר והמחירים אטרקטיביים.YanivT72 כתב:@RuslanAbramov
·
R60 של רוקט עם אותם פיצ'רים כמו הווזוב של פרופיל חליטה נשלט ועם יבוא ומעבדה בארץ.
יש גם לקוויק מיל מכונה כזו (אנדראה פרופייל)...
הרוקט r60 למעלה מ 20000 ש״ח, מצד שני ה gs3 יקרה עוד יותר.
נראה לי שאכן השרשור שפתחתי היה תאורטי, ה ECM מכניקה בגימור הגבוה שכולל גויסטיקים, חיבור ישיר ומיכל, משאבה רוטורית תמשיך לשרת אותי גם בהמשך משלוש סיבות :
מוציאה קפה נפלא ללא בעיית חזרתיות שכן הקולינג פלאש פשוט וברור והראש יציב מאד. לא בטוח שמכונת דוד כפול תוציא קפה טוב יותר.
הפרש המחירים בקניה ואחר כך האחזקה גבוהה מאד לרעת דוד כפול. זאת בנוסף להפסד כספי ניכר במכירת המכונה שאצלי.
קונהקפה אחד ויחיד ולכן כל נושא פרופילי החליטה פחות משמעותיים עבורי.
אבל עבר עלי שבוע של קריאת ביקורות מעניינות בנושא.
תודה לעונים
נראה לי שאכן השרשור שפתחתי היה תאורטי, ה ECM מכניקה בגימור הגבוה שכולל גויסטיקים, חיבור ישיר ומיכל, משאבה רוטורית תמשיך לשרת אותי גם בהמשך משלוש סיבות :
מוציאה קפה נפלא ללא בעיית חזרתיות שכן הקולינג פלאש פשוט וברור והראש יציב מאד. לא בטוח שמכונת דוד כפול תוציא קפה טוב יותר.
הפרש המחירים בקניה ואחר כך האחזקה גבוהה מאד לרעת דוד כפול. זאת בנוסף להפסד כספי ניכר במכירת המכונה שאצלי.
קונהקפה אחד ויחיד ולכן כל נושא פרופילי החליטה פחות משמעותיים עבורי.
אבל עבר עלי שבוע של קריאת ביקורות מעניינות בנושא.
תודה לעונים
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@kobbi
·למה אתה אומר שהאחזקה של דוד כפול יקרה יותר ממחליף חום?
·למה אתה אומר שהאחזקה של דוד כפול יקרה יותר ממחליף חום?
משתי סיבות :
מנסיוני במיוחד אם אלך על מכונת קצה כמו ה gs3 כל חלק שם מקורי יעלה הון.
שנית יש שני דודים לתחזק בהבט גופי חימום וכו.
שלישית כשאתה בא לתקן מכונ שעולה 25000 ש״ח המכונאי יודע את זה והתמחור לתיקון בהתאם.
זה לא שאני חושב ששני דודים יהיו פחות אמינים חלילה
מנסיוני במיוחד אם אלך על מכונת קצה כמו ה gs3 כל חלק שם מקורי יעלה הון.
שנית יש שני דודים לתחזק בהבט גופי חימום וכו.
שלישית כשאתה בא לתקן מכונ שעולה 25000 ש״ח המכונאי יודע את זה והתמחור לתיקון בהתאם.
זה לא שאני חושב ששני דודים יהיו פחות אמינים חלילה
@kobbi
·
הקביעה שלך לגבי תחזוקת שני דודים לא בהכרח נכונה.
במכונת שני דודים, דוד ההקצפה דולק רק זמן מועט אז יש פחות בלאי.
דוד החליטה בטמפרטורה נמוכה יותר מאשר בדוד במכונת HX אז בלאי נמוך יותר ופחות אבנית.
זה גם תלוי בארכיטקטורה - יש דאבל בויילרים ששני הדודים עצמאים לחלוטין ויש מכונות שדוד החליטה מוזן מדוד השירות דרך מחליף חום ככה שגוף החימום בדוד החליטה כמעט לא עובד.
אני לא הייתי לוקח את זה כשיקול אם היה לי התקציב למכונות הרלוונטיות. זה כמו לא לקנות פורשה, למרות שיש לך הכסף, כי הטיפולים יקרים... ולדעתי, מי שיש לו כסף וקרייבינג לפורשה, יקנה פורשה למרות עלות הטיפולים / חלקים.
מה שאותי הכי מעניין בהקשר לשירשור זה איך הקפה בלינאה מיני ביחס ל- GS3. האם זו אותה האיכות?
·
הקביעה שלך לגבי תחזוקת שני דודים לא בהכרח נכונה.
במכונת שני דודים, דוד ההקצפה דולק רק זמן מועט אז יש פחות בלאי.
דוד החליטה בטמפרטורה נמוכה יותר מאשר בדוד במכונת HX אז בלאי נמוך יותר ופחות אבנית.
זה גם תלוי בארכיטקטורה - יש דאבל בויילרים ששני הדודים עצמאים לחלוטין ויש מכונות שדוד החליטה מוזן מדוד השירות דרך מחליף חום ככה שגוף החימום בדוד החליטה כמעט לא עובד.
אני לא הייתי לוקח את זה כשיקול אם היה לי התקציב למכונות הרלוונטיות. זה כמו לא לקנות פורשה, למרות שיש לך הכסף, כי הטיפולים יקרים... ולדעתי, מי שיש לו כסף וקרייבינג לפורשה, יקנה פורשה למרות עלות הטיפולים / חלקים.
מה שאותי הכי מעניין בהקשר לשירשור זה איך הקפה בלינאה מיני ביחס ל- GS3. האם זו אותה האיכות?
הי יניב, תאורטית אתה צודק אבל בפועל להערכתי לא אבל נניח שהיתי יכל להסכים איתך ואז הגעתי לפורשה והבנתי שזה בדיוק אני.
מת על מכוניות ומאד היתי רוצה לנהוג במכונית ספורט יוקרתית.
אין לי בעיה לקנות אחת כזו בהבט כספי אבל, כן :
אני לא מוכן לשלם 60000 ש״ח ביטוח בשנה
לא מוכן לשלם 10000 ש״ח לטיפול פשוט ולא 15000 ש״ח לפנס שנשבר.
אז אני לא קונה פורשה.
ולעניין המכונה, סתם השדרגת הגיע לכאן הפעם, חשבתי שאוכל לבצע זאת במחיר סביר, הבנתי שהתוצאה תהייה דומה בסהכ למה שיש לי כיום ולכן ארד מזה.
מת על מכוניות ומאד היתי רוצה לנהוג במכונית ספורט יוקרתית.
אין לי בעיה לקנות אחת כזו בהבט כספי אבל, כן :
אני לא מוכן לשלם 60000 ש״ח ביטוח בשנה
לא מוכן לשלם 10000 ש״ח לטיפול פשוט ולא 15000 ש״ח לפנס שנשבר.
אז אני לא קונה פורשה.
ולעניין המכונה, סתם השדרגת הגיע לכאן הפעם, חשבתי שאוכל לבצע זאת במחיר סביר, הבנתי שהתוצאה תהייה דומה בסהכ למה שיש לי כיום ולכן ארד מזה.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@YanivT72
·אני מתאר לעצמי שהקפה בלינאה יהיה דומה, מאיך שראיתי זה בערך אותו המנגנון, אבל היא לא רחוקה במחיר מהgs3
·אני מתאר לעצמי שהקפה בלינאה יהיה דומה, מאיך שראיתי זה בערך אותו המנגנון, אבל היא לא רחוקה במחיר מהgs3
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

צודק משום מה חשבתי שמדובר בהפרש יותר זניח.