Xiaomi MI TV Box מסוגל להוריד טורנטים ?
שלום חברים.
קראתי המון ביקורות טובות על הקופסא של Xiaomi ואני חושב להחליף איתה את ה-HTPC
שלי שתופס חצי מזנון. האם קיימת דרך שניתן יהיה להוריד איתה טורנטים לאחסון חיצוני באמצעות המכשיר ?
המטרה שלי היא צפיה בתוכן מתוך הארד דיסק חיצוני ופחות הזרמה דרך הרשת, ואני רוצה שהכל
ייעשה דרך מכשיר אחד במקום כמה. ראיתי שיש כל מני אפליקציות טורנט כמו Atorrent ו-uTorrent.
יש למישהו ניסיון עם זה ?
כמו כן, אני מעוניין לחבר אותו בצורה קווית לרשת. ראיתי של-Xioami יש מתאם USB לרשת.
האם מישהו ניסה ויכול לאמת שזה עובד ?
תודה מראש.
קראתי המון ביקורות טובות על הקופסא של Xiaomi ואני חושב להחליף איתה את ה-HTPC
שלי שתופס חצי מזנון. האם קיימת דרך שניתן יהיה להוריד איתה טורנטים לאחסון חיצוני באמצעות המכשיר ?
המטרה שלי היא צפיה בתוכן מתוך הארד דיסק חיצוני ופחות הזרמה דרך הרשת, ואני רוצה שהכל
ייעשה דרך מכשיר אחד במקום כמה. ראיתי שיש כל מני אפליקציות טורנט כמו Atorrent ו-uTorrent.
יש למישהו ניסיון עם זה ?
כמו כן, אני מעוניין לחבר אותו בצורה קווית לרשת. ראיתי של-Xioami יש מתאם USB לרשת.
האם מישהו ניסה ויכול לאמת שזה עובד ?
תודה מראש.
- sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מבחינת מתאם רשת, אני הזמנתי מאמזון של UGREEN בשילוב עם מפצל USB ועובד מעולה.
בקשר לטורנטים, צריך לבדוק אם יש אפליקציה באנדרואיד סטור.
ישנה אפשרות להוריד טורנטים דרך הקודי עם QUASAR. רק צריך לדאוג להגדיר את הכונן החיצוני בצורה מסוימת.
בקשר לטורנטים, צריך לבדוק אם יש אפליקציה באנדרואיד סטור.
ישנה אפשרות להוריד טורנטים דרך הקודי עם QUASAR. רק צריך לדאוג להגדיר את הכונן החיצוני בצורה מסוימת.
- sagivarias
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
https://www.amazon.com/UGREEN-Network-Ethernet-Nintendo-1000Mbps/dp/B00LLUEJFU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499621818&sr=8-1&keywords=UGREEN+Network+Adapter+USB+Gigabit+Ethernet+Adapter+with+USB+3.0+Hub+for+Mac+OS%2C+Nintendo+Switch%2C+Linux%2C+Windows+10+Laptop+and+PC+Support+10%2F100%2F1000Mbps
לא בדקתי מהירות אבל מריץ נטפליקס בלי בעיה.
זהו חיבור ישיר לרשת ולכן לא אמורה להיות האטה.
לא בדקתי מהירות אבל מריץ נטפליקס בלי בעיה.
זהו חיבור ישיר לרשת ולכן לא אמורה להיות האטה.