עכשיו, הכבל עצמו נראה באמת על הפנים, ואין לי בכלל מושג מה לעשות איתו. קראתי באינטרנט שאמורים להיות 4 חוטים, זה נראה כאילו משהו פה חסר, הנה התמונה:
אחרי שעה של כישלון הזמנתי טכנאי, אבל אני ממש מקווה אולי יש פה מישהו שיכול לעזור.
תודה רבה!

הצבעים: לבן וכחול ומספרים: 3 ו4 בהצלחהsatasonic כתב:שלום חבר'ה, אני בדרך כלל לא מרבה לשלוח הודעות בפורום הזה, אבל לפי מה שראיתי המון בעיות טכניות נפתרו פה על ידי אנשים מבינים אז החלטתי לנסות. יש לי חיבור של adsl2 של בזק. הזזתי רהיטים, בטעות נגעתי בפוזבוקס שנמצא בקיר והכל התנתק לי,לא נגרם נזק פיזי, פשוט הפלסטיק עצמו עף ביחד עם החיבורים. הקופסה נראית ככה עכשיו:
עכשיו, הכבל עצמו נראה באמת על הפנים, ואין לי בכלל מושג מה לעשות איתו. קראתי באינטרנט שאמורים להיות 4 חוטים, זה נראה כאילו משהו פה חסר, הנה התמונה:
אחרי שעה של כישלון הזמנתי טכנאי, אבל אני ממש מקווה אולי יש פה מישהו שיכול לעזור.
תודה רבה!...
תודה רבה על התשובה! אבל אני לא מבין דבר אחד- הקאבל הכחול אני רואה אותו, אבל הקבל הלבן מחובר לתוך הקופסה השקופה ואין לו בכלל שום יציאה. איך אני אמור לחבר את הקאבל הלבן למשהו?uh99 כתב:הצבעים: לבן וכחול ומספרים: 3 ו4 בהצלחה.........

·אם אתה שם לב בקיר יש "גשר" ובקופסאות השקפות יש לבן וכחול אם אתה לא מבין עדיף שבעל מקצוע שיעשה בפעם אחת ותקין...satasonic כתב:תודה רבה על התשובה! אבל אני לא מבין דבר אחד- הקאבל הכחול אני רואה אותו, אבל הקבל הלבן מחובר לתוך הקופסה השקופה ואין לו בכלל שום יציאה. איך אני אמור לחבר את הקאבל הלבן למשהו?.........

כמו שכתבתי לך קודם זה עדיף כי ממני לא תקבל אחריות על עבודה ...satasonic כתב:@uh99
·
שוב תודה על התשובה, סורי שאני נשמע מפגר אבל אף פעם בחיים לא נתקלתי בחיבור כזה, זה נראה כמו משהו משנות ה-80. את הכחול אין לי בעיה לחבר בפנים, אבל הקאבל הלבן בכלל לא מבצבץ בחוץ- הוא נגמר בדיוק איפה שהקופסה נגמרת (זה נשמע מטומטם אבל זה באמת ככה). אם אתה יודע איך לחבר את הכבל הלבן אני מאוד אשמח. תודה!...

זאת זכותך ושוב בהצלחה, במקומך הייתי נעזר עם שימור לקוחות כדי לקדם את טכאי אך כל אחד עושה מה שהוא רוצה ...satasonic כתב:טוב תודה לך בכל זאת, עדיף לשבור את כל הכבלים מאשר לשבת לחכות לטכנאי של בזק שלא מבין כלום עד יום שלישי..........