עזרה ומספר שאלות לגבי ראוטר\נתב

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Kosta33 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לנו כרגע מנוי טריפל של הוט, עם קליטת WIFI נוראית ברחבי הבית
הראוטר שיש הוא HOTBOX, אני רוצה להתקשר אליהם להשתדרג כי כל הממירים והציוד יחסית ישן
חשבתי לקנות מאמזון ראוטר וראיתי כמה מומלצים אבל לפי מה שהבנתי אין בהם מודם, ויש כמה דגמים שיש
אלה שהתרכזתי בהם הם:
TPLINK AC1900, NETGEAR 7000
וLINKSYS 1900
השאלה שלי האם יש דגמים כאלה שמשולב בתוכם מודם שאני לא אצטרך בכלל את הראוטר של הוט או האם הוא חייב להישאר בתור מודם ואליו יתחבר הראוטר (רוצה כמה שפחות ציוד)
חשוב לי מאוד טווח , כי בבית הקירות יחסית עבים והראוטר נמצא בסלון מתחת לטלוויזיה והWIFI לא מגיע ממש לחדרי השינה.
המלצות קישורים לקנייה או כל דבר יתקבל בברכה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 524 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

בהנחה שהנתב של הוט בחיבור קווי נותן לך ביצועים סבירים אזי אני מציע לך לרדת לחלוטין מנושא הנתב. כמנוי טריפל של הוט אתה תצטרך אותו בכל מקרה.
במקום זה שקול את האפשרות הבאה:
  • השחלת כבל רשת מהסלון לנקודה מרכזית בבית (אחת או שתיים לפי מבנה הבית). השחלה כזו לא אמורה להיות מסובכת היות ואתה יכול בקלות יחסית להשתמש בצנרת הטלפון או הכבלים הקיימת להשחלת כבל נוסף.
  • רכישת AP חזק שיחובר קווית לנתב ויפיץ את האות האלחוטי ברחבי הבית. דגם מומלץ שבדקתי לאחרונה אישית -> https://www.amazon.com/dp/B01LLAK1UG/_e ... 6LU4VIVOAQ
  • ביטול הרשת האלחוטית בנתב של הוט. ה AP המומלץ למעלה (AP אחד או שניים - שוב לפי צרכיך) יכול "לסחוב" בשקט את כל תקשרות ה WIFI בבית.
בהצלחה !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Kosta33 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

למה כמנוי טריפל אני אצטרך את הנתב?
בעוד 30 דולר אני יכול לקנות ראוטר C7 1750 של TPLINK
יש לי מאריך WIFI בבית שמחובר לחשמל אבל הוא לא מחובר חוטית ואני אישית לא מבין בשום השחלות
מה היתרונות והחסרונות של לקנות ראוטר (משולב מודם או לא) לACESS POINT
הכסף הוא לא הבעיה זה הפרש של 100-300 שקל לפה לשם זה פחות משמעותי לי

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 524 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #4 

לפי מה שאתה מתאר, הבעייה שלך היא נושא ה WIFI. נתב חדש (או נוסף) לא בהכרח יפתור לך את הבעייה.
אתה מנוי טריפל . נסה לחשוב מדוע בכל מקרה תצטרך את הנתב של HOT....
אם העלות אינה בעייה מבחינתך אז הזמן בעל מקצוע להתקנת נקודת רשת.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

בניגוד לבזק, שם אתה יכול לרכוש נתב VDSL לבחירתך, המצב בהוט הוא שונה. בהוט אתה חייב להשתמש במודם שהם מספקים ואינך יכול להשתמש במודם שאתה רוכש. לכן אני מציע לך להסב את ה-HOTBOX שברשותך מנתב למודם נטו ןלחבר אליו נתב אוניברסלי שתרכוש.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”