מספר מכשירים בנטפליקס ובסלקום TV

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
kushnirt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, יש לי בבית אחד נטפליקס (החבילה הכי יקרה) ובבית השני יש לי סלקום TV.
האם אני יכול לצפות בשניהם משני הבתים ללא תוספת עלות?
לשני הבתים יש IP שונה כמובן....

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

נטפליקס בחבילה הכי יקרה אפשרי לצפות בעד 4 מסכים בו זמנית, אין הגבלה של מכשירים.
בסלקום TV, ניתן להשתמש ב5 מכשירים (ממירים + אפליקציות), כשהממירים מיועדים רק לבית בו מותקן השירות (לפי החוזה אסור להשתמש בממיר בשום מקום אחר) והאפליקציה אפשר לצפות בכל מקום.

אני לדוגמא משתמש באפליקציה בANDROID TV בבית שלי, עם החשבון של ההורים שלי (שנמצאים בבית אחר).
נערך לאחרונה על ידי cRaZy-BoY ב 06/07/2017 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

kushnirt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

cRaZy-BoY כתב:נטפליקס בחבילה הכי יקרה אפשרי לצפות בעד 4 מסכים בו זמנית, אין הגבלה של מכשירים.
.
...
גם כשהמכשירים נמצאים על IP שונה?

בסלקום TV, ניתן להשתמש ב5 מכשירים (ממירים + אפליקציות), כשהממירים מיועדים רק לבית בו מותקן השירות (לפי החוזה אסור להשתמש בממיר בשום מקום אחר) והאפליקציה אפשר לצפות בכל מקום.
...
זאת אומרת שאם בבית 1 יש לי ממיר סלקום, ובבית 2 יש לי מסך חכם LG עם האפליקציה עליו - אני יכול לצפות גם שם בסלקום טיוי?

·

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

גם כשהמכשירים נמצאים על IP שונה?
...
כן, עד 4 מסכים, לא משנה הIP שמנגנים בו זמנית. כלומר אתה יכול להתחבר למשתמש שלך ל20 מסכים, אבל לצפות רק דרך 4 בו זמנית.
זאת אומרת שאם בבית 1 יש לי ממיר סלקום, ובבית 2 יש לי מסך חכם LG עם האפליקציה עליו - אני יכול לצפות גם שם בסלקום טיוי?
...
נכון, בדיוק כמו שאני עושה עם החשבון של ההורים שלי.

Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

kushnirt זה כמו שcRaZy-BoY אמר.
סלקום מגבילה חשבון אחד לעד 5 מכשירים שמהם ניתן לצפות.
בחוזה של סלקום TV מצוינים כל מיני סעיפים שמנסים להרתיע או לבלבל לקוחות מלהעביר את הממיר לבית אחר.
מגבלה טכנית אין. יש מגבלה ברמת הסעיף בחוזה, ולדעתי זה רק כדי למנוע מצבים שאנשים יתקינו את הממיר במקום ציבורי ויעשו שידור ציבורי בעצם. וזה כבר לא חוקי. כל עוד זה בתוך הבית שלך או של ההורים/אחים/משפחה, זה לא מעניין .
אצלי המצב הוא כזה,
שני ממירים אצלי בבית ( תל אביב ) וממיר אחד אצל אמא שלי ( חולון ) . הכתובת בחשבון שלי מעודכנת על תל אביב.
בעבר במוקד הטכני של סלקום אמרו לי שזה לא אפשרי מבחינה טכנית להעביר ממיר לבית אחר, אמרו לי שזה פשוט לא יעבוד והממיר לא יקלוט ( כתובת IP אחרת). רק הוכיח לי כמה האנשים שם ללא ידע טכני . וכמה המוקד של סלקום עוד צריך להשתפר מכל הבחינות.
We need something to hold on to

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”