שלום,
מעוניין בהמלצה בדבר רסיבר + רמקולים לבית (תקציב 4000-5000 ש"ח).
אשמח לקבל דעה על:
מגבר ימאהה- (RXV640 - במחיר 2600 ש"ח , האם מחיר טוב, מומלץ? יש סיבה כלשהי שנותנים אחריות של שנה 1 בלבד עבור מגבר זה.? האם בד"כ האחריות המקובלת היא יותר זמן?
מגבר דנון - AVR1804 - מחיר 2200 ש"ח.
רמקולים - וורפידל -XARUS במחיר 2300 שח ( 5 יחידות)
רמקולים - וורפידל - ZALDEK 2000 - במחיר 2000 שח (5 יחידות).
השימושים להם אני צריך:
50% שמיעת מוסיקה (סלון) עם סאונד איכותי , ורועם !!
50% צפיית סרטים עם הרגשה של סאונד בקולנוע !
תודה מראש
לכל המגיבים !
עזרה בדבר רסיבר ורמקולים - פרטים בהודעה...
-
syntaxix3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
איזו מוזיקה אתה שומע?
מבחינת רסיברים הייתי הולך בכיוון של DENON 1804 ו-MARANTZ 4500 אשר נותנים (לפחות לטעמי) תמורה טובה לכסף.
בתקציב שנשאר הייתי בודק את סדרת ה-DIAMOND של WHARFDALE ואת הסדרות של JAMO ו-JBL.
מבחינת רסיברים הייתי הולך בכיוון של DENON 1804 ו-MARANTZ 4500 אשר נותנים (לפחות לטעמי) תמורה טובה לכסף.
בתקציב שנשאר הייתי בודק את סדרת ה-DIAMOND של WHARFDALE ואת הסדרות של JAMO ו-JBL.
-
syntaxix3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
לגבי המוזיקה אני שומע בעיקר טראנס - מה שאומר טווח תדרים רחב יחסית, - ורוצה איכות בווליום גבוה.
לגבי הרמקולים - אני מבין שהסדרה דיימונד - היא לרמקולים זוגיים. בכל זאת אני מעדיף את סדרה שתכלול 5 חלקים (לטובת סרטים).
לגבי הרמקולים - אני מבין שהסדרה דיימונד - היא לרמקולים זוגיים. בכל זאת אני מעדיף את סדרה שתכלול 5 חלקים (לטובת סרטים).
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
היכן הבנת שסדרת ה-DIAMOND מורכבת מ-2 רמקולים? הסדרה מורכבת מ-5 רמקולים.
מכיוון שציינת כי הנך מאזין לטראנסים הייתי בודק את הרמקולים של CERWIN VEGA.
מכיוון שציינת כי הנך מאזין לטראנסים הייתי בודק את הרמקולים של CERWIN VEGA.
- haim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
לדעתי וממה ששמעתי הרמקולים של סרווין וגה לסטיראו בהחלט לא מתאימים לטראנס הם בדיוק לכיוון הרוק , לעומת זאת הרמקולים לרכב בהחלט מתאימים לראנס.Mentally כתב: מכיוון שציינת כי הנך מאזין לטראנסים הייתי בודק את הרמקולים של CERWIN VEGA....