זיהוי רמקול ישן
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
סילבר היה מותג-מדבקה של מוצרים זולים שנמכרו בארץ בשנות ה-80 ואולי גם ה-90. קרוב לוודאי שהאיכות נמוכה מאד, אם כי העיצוב דווקא חביב. מן הסתם נועד להזכיר מוצרים של סוני או איווה מאותה תקופה. בדקת את תקינותם? אגב, נראה לי שאלה רמקולים שנפתחים מאחורה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם הם נשמעים נהדר זה מעולה, אבל לא נראה לי שהם יכולים להיות אטומים לגמרי (לא במובן של Sealed box, אלא במובן שלא ניתן לפתוח אותם). ייתכן שיש ברגים לפתיחה באזור חיבורי הכבלים מאחורה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
התעיינתי הרבה בעבר ברמקולים הזולים.
היו כאלו גם לחברות philips, Sony {הבת של Sony י AIWA} ועוד רבות. היום גם לא חסר.
הרמקולים מכוסים בגריל מתכתי (לרוב) שמאחוריו יש שכבה של פלסטיק בעיצוב מאוד יפה!, שהוא למעשה (אם הרמקול מעץ) מחובר אליו עם (בערך) 6 פינים שנכנסים למגרעות העץ
נשמע טוב ויפה, אבל זה ככה.
לכל פין כזה החברות שמו דבק מגע לפני שהכניסו אותו לתוך העץ... שזה אומר שלא תוכל להפריד את המכסה הזה מהעץ (לפחות לא בקלות).
בפנים נמצא/ים רמקול פשוט מאוד {שכן... עושה את העבודה}, אבל בהשוואה לרמקולים מקצועיים חסכו בכל דבר כשהרכיבו אותו,
קודם כל אין לרמקול מעטפת מושקעת כמו שיש לרמקולים היקרים (כמות הברזל בו היא מינימלית).
מצאתי ווידאו, שיתכן וזה רמקול מזוייף ויתכן שלא, כי ככה זה רמקולים זולים
שוב פעם, זה לא מחייב שרמקול זול של השוק הביתי הפשוט יהיה גם גרוע (או בלתי נסבל), מה שבטוח שרמקול שעלה גרושים גם ישמע ככה, אם הרמקול עלה קצת יותר ועדיין לא מושקע כמו ה TOP אז סביר שהוא באמת לא TOP אבל לא זיוף או מוצר *** כמו הזיוף ששלחתי בסירטון
אתה מצליח לראות את האלמנטים עצמם מאחורי הגריל?
איך אני אסביר את זה... ה COVER נותן עיצוב מדהים, אבל פשוט תדע שבפנים זה פשוט לא זה
היו כאלו גם לחברות philips, Sony {הבת של Sony י AIWA} ועוד רבות. היום גם לא חסר.
הרמקולים מכוסים בגריל מתכתי (לרוב) שמאחוריו יש שכבה של פלסטיק בעיצוב מאוד יפה!, שהוא למעשה (אם הרמקול מעץ) מחובר אליו עם (בערך) 6 פינים שנכנסים למגרעות העץ
נשמע טוב ויפה, אבל זה ככה.
לכל פין כזה החברות שמו דבק מגע לפני שהכניסו אותו לתוך העץ... שזה אומר שלא תוכל להפריד את המכסה הזה מהעץ (לפחות לא בקלות).
בפנים נמצא/ים רמקול פשוט מאוד {שכן... עושה את העבודה}, אבל בהשוואה לרמקולים מקצועיים חסכו בכל דבר כשהרכיבו אותו,
קודם כל אין לרמקול מעטפת מושקעת כמו שיש לרמקולים היקרים (כמות הברזל בו היא מינימלית).
מצאתי ווידאו, שיתכן וזה רמקול מזוייף ויתכן שלא, כי ככה זה רמקולים זולים
שוב פעם, זה לא מחייב שרמקול זול של השוק הביתי הפשוט יהיה גם גרוע (או בלתי נסבל), מה שבטוח שרמקול שעלה גרושים גם ישמע ככה, אם הרמקול עלה קצת יותר ועדיין לא מושקע כמו ה TOP אז סביר שהוא באמת לא TOP אבל לא זיוף או מוצר *** כמו הזיוף ששלחתי בסירטון
אתה מצליח לראות את האלמנטים עצמם מאחורי הגריל?
איך אני אסביר את זה... ה COVER נותן עיצוב מדהים, אבל פשוט תדע שבפנים זה פשוט לא זה