התלבטות בהזמנת רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
directse פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251

שליחה

שלום
משתמש כרגע עם רסיבר LX73 ומערכת רמקולים רצפתיים של פאראדיים (מוניטור 11), מדגדגד לי השדרגת וראיתי את "המבצעים" באמזון לגבי הדנון
האם אתם חושבים שיהיה שיפור בדנון 3300 לעומת הLX 73 ואני משתמש רק ב- 5.1 ולא חושב בזמן הקרוב לשדרג לאטמוס
ראיתי שהדנון מלא בפיצ'רים אבל מבחינת איכות הסאונד נטו (רסיבר שהיה בזמנו כמעט TOP לעומת רסיבר עכשוי אבל שנחשב אמצע), ראיתי שגם עופר החליף רסיבר ברמה גבוה לדנון אבל יכול להיות שהסיבות שלו היו "וידאו" ולא דווקא איכות האודיו

אני יודע שחשוב להאזין לרסיבר קודם כל בסלון הביתי של המשתמש, אבל בגלל שההזמנה תתבצע באינטרנט אז זה בלתי אפשרי.

האם התשובה משתנה אם במקום דנון 3300 אני ייקח את ה- 4300?

תודה רבה

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

לא חושב שיש מישהו שקונה מגבר בשביל לראות איתו יש גם וידיאו בסדר אבל זה משני יש לךאחלה פיוניר שבזמנו רק מלחשוב עליו יצא רוק אישית הייתי נשאר איתו אם לא נראה לך שתשים רמקולים בתקרה
Sony 1040
Monitor mass

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

אם אין לך כוונה לשדרג לאטמוס אמיתי, כלומר מיקום פיזי נכון של הרמקולים , לא רואה שום סיבה לשדרג.
אלא אם אתה רוצה לשדרג ברמת הוידאו.

ברמת האודיו אתה לא מחובר אפילו 7.1 מה שהרסיבר העכשווי שלך מציע.. אז מה יתן לך רסיבר עדכני?
כיול? קיים מצב שבחלל ספציפי כזה או אחר אודיסי ישמע יותר טוב מהכיול שלך כעת. לא מחייב בכלל.
יכול להיות גם הפוך. אז קח בחשבון.

directse פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251

שליחה

תודה ליאור ועופר
לגבי אטמוס אני מאמין שאם אני ארכוש את הרסיבר אני ירכוש גם את הרמקולים של ONKYO (הרמקולים הקטנים) וישים על הקדמיים, אני לא מתכוון לשים רמקולים בתקרה.

חשבתי שפרק הזמן שחלף וגם עניין הכיול עם האודיסיי XT32 יתנו לי תוצאות טובות יותר מבחינת שמע, הרי עברו7 שנים לפחות מה -LX73 הבנתי שאפשר לשמוע ATMOS גם ב5.1 מבחינת הקידוד שהוא יותר איכותי

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

חלק מהחברה פה יודעים את הדעה שלי על הכיול הזה אתה תקנה מגבר הכיול יראה לך נתונים שאתה לא תאהב או שיראה לך מרחקים ועוצמה לא לטעמך ואז תעלה ידני והלך הכיול
Sony 1040
Monitor mass

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556

שליחה

אם אתה רוצה אני מוכר את ה 3300 שלי, בן חודשיים מאמאזון.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863

שליחה

@dilbert78
·אפשר לשאול למה ?

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556