בר מים (ללא מיכלי מים מינרליים) - מישהו משתמש במכשיר שהוא לא תמי 4
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אחרי שש שנים שהתמי 4 עובד עם מעט תקלות יחסית, אני שוקל להחליף למשהו חדש.
מישהו מכיר תחליפים ראויים במחיר אטרקטיבי?
נראה לי שתמי 4 סתם קורעים המחיר מופרז למסננים (300 ש"ח למסנן שצריך להחליף כל חצי שנה ועוד נורה פעם בשנה בעלות דומה).
מישהו מכיר תחליפים ראויים במחיר אטרקטיבי?
נראה לי שתמי 4 סתם קורעים המחיר מופרז למסננים (300 ש"ח למסנן שצריך להחליף כל חצי שנה ועוד נורה פעם בשנה בעלות דומה).
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ממש לא מתכוון לוותר על מים מסוננים. תודה.
לא בא לי על ההתעסקות עם מיכלי מיים. זה תמיד נראה לי מיותר.
המים שמגיעים הבייתה הם באיכות סבירה לרוב. יש לי מסנן חיצוני + הסינון של תמי 4 נראה לי מעל ומעבר.
לא בא לי על ההתעסקות עם מיכלי מיים. זה תמיד נראה לי מיותר.
המים שמגיעים הבייתה הם באיכות סבירה לרוב. יש לי מסנן חיצוני + הסינון של תמי 4 נראה לי מעל ומעבר.
נערך לאחרונה על ידי liorreem ב 03/07/2017 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אני עם מערכת סינון 5 שלבים מתחת לקיור. הרבה יותר זול. 150 שקל לערכת פילטרים שנתית/חצי שנתית מאמזון ואתה מסודר. המנורה בתמי 4 זאת שטות גמורה. זה אמור להרוג חיידקים. אילו חיידיקם בדיוק? בארץ התקן לא מאפשר חיידקים במים ולכן אין מה להרוג. מה שצריך זה סינון של חלקיקים גדולים ושיפור הטעם. ואת זה אתה משיג בצורה טובה מאוד עם כל מערכת סינון של 4-5 שלבים, ממש לא חייבם אוסמוזה, זאת הגזמה. הרבה יותר טוב מהפילטר הבודד והמסכן של תמי...
אני חיברתי את המערכת גם למקרר שמייצר קרח ואז יש מים קרים למי שרוצה.
זול יותר גם בחלקים וגם בחשמל, לא צריך מקרר קטן בשילוב מייחם שעובדים 24/7.
זול יותר גם בחלקים וגם בחשמל, לא צריך מקרר קטן בשילוב מייחם שעובדים 24/7.
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
·יש לך לינק למוצר?BUGY כתב:אני עם מערכת סינון 5 שלבים מתחת לקיור. הרבה יותר זול. 150 שקל לערכת פילטרים שנתית/חצי שנתית מאמזון ואתה מסודר. המנורה בתמי 4 זאת שטות גמורה. זה אמור להרוג חיידקים. אילו חיידיקם בדיוק? בארץ התקן לא מאפשר חיידקים במים ולכן אין מה להרוג. מה שצריך זה סינון של חלקיקים גדולים ושיפור הטעם. ואת זה אתה משיג בצורה טובה מאוד עם כל מערכת סינון של 4-5 שלבים, ממש לא חייבם אוסמוזה, זאת הגזמה. הרבה יותר טוב מהפילטר הבודד והמסכן של תמי...
זול יותר גם בחלקים וגם בחשמל, לא צריך מקרר קטן בשילוב מייחם שעובדים 24/7....
ה "סינון" הזה של תמי 4 ודומיו לא עושה כלום מלבד לסנן פלואוריד ומגנזיום חיוניים ולצבור חיידקים שהוא מוסיף למים... אין צורך בשום סינון. המים מהברז בטוחים לשתייה. ממכשירים מבוססים בקבוקים אתה גם מקבל חידקים ממים שעמדו במקום, ובתוספת רעלים ממכלי הפלסטיק שעוברים מחזור ללא שום תהליך ניקוי או טיפול... עדיף לשתות מים מהאסלה. הכלבה שלי עושה את זה שנים והיא בת 12...
אני לא מסכים עם הגישה הזאת, כי אוסמוזה זאת מערכת יחידה שאיכות המים ביציאה כמעט ולא תלויים באיכות המים בכניסה.BUGY כתב:אני עם מערכת סינון 5 שלבים מתחת לקיור. הרבה יותר זול. 150 שקל לערכת פילטרים שנתית/חצי שנתית מאמזון ואתה מסודר. המנורה בתמי 4 זאת שטות גמורה. זה אמור להרוג חיידקים. אילו חיידיקם בדיוק? בארץ התקן לא מאפשר חיידקים במים ולכן אין מה להרוג. מה שצריך זה סינון של חלקיקים גדולים ושיפור הטעם. ואת זה אתה משיג בצורה טובה מאוד עם כל מערכת סינון של 4-5 שלבים, ממש לא חייבם אוסמוזה, זאת הגזמה. הרבה יותר טוב מהפילטר הבודד והמסכן של תמי...
זול יותר גם בחלקים וגם בחשמל, לא צריך מקרר קטן בשילוב מייחם שעובדים 24/7....
עם מערכת 5 שלבים אפשר להגיע לתוצאות טובות, בהנחה שלא שמים אותו סוג פילטר בכמה שלבים, אבל האיכות של מים ביציאה תהייה לתוייה באיכות המים בכניסה - אז תלוי גם איפה אתה גר ואיזו צנרת יש בעיר ובשכונה.