המלצה לסטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

כרגע עם קודי על בוקסי אבל הוא כבר מתחיל להיות לא יציב וקצת איטי ולא עדכני מבחינת גרסאות.
יצא לי לאחרונה לבדוק את Mi-box עם\בלי מתאם רשת והוא מקרטע מאוד בתכנים כבדים מהרשת הפנימית (קבצים של 20-30GB). תכנים שאפילו הנגן הפנימי של הטלויזיה מנגן טוב...

דרישות:
1. 10 4K+HDR
2. הזרמה יציבה מרשת ביתית 100MB
3. קודי
4. סלקום TV\ פרטנר TV כאופציה
5. אפליקציות אחרות כמו NETFLIX\AMAZON נחמד שיהיה אבל יש כבר בטלויזיה אז לא חובה.
6. העברת סאונד HD
7. אין צורך ב-3D \ תפריטי DVD\בלוריי

האם יש משהו חדש\מומלץ מנסיון שעומד בדרישות הנ"ל?

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #2 

תנסה לנגן דרך SPMC ב MI BOX. לי יש את המכשיר ואני משתמש ב SPMC ולא נתקלתי בשום בעיה לנגן קבצים גדולים.

gildmor פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #3 

Cleaner כתב:תנסה לנגן דרך SPMC ב MI BOX. לי יש את המכשיר ואני משתמש ב SPMC ולא נתקלתי בשום בעיה לנגן קבצים גדולים.
...
כבר אין לי אפשרות לנסות אז אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר.
יש חיסרון כלשהו ל SPMC לעומת קודי (כיום אני מוגבל לגרסת קודי ישנה ולא כל התוספים עובדים) ?
עם איזה מתאם רשת אתה משתמש?

באופן כללי מפריע לי העניין הזה שהם "חסכו" שם על החיבור רשת ויציאות USB, אם יש חלופה שעולה קצת יותר ועם כל הסיפור מובנה נראה לי עדיף.

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #4 

SPMC יותר מותאמת לאנדרואיד ובמיוחד לאנדרואיד TV, מי שמפתח אותה היה פעם חלק מצוות הפיתוח של קודי אבל פרש כדי לעבוד על הפרויקט הזה והוא משתמש בשילד בתהליך הפיתוח.
לרוב אני בכלל לא משתמש במתאם הרשת שקניתי כי ה WIFI 5GHZ עובד אצלי חלק אבל מידי פעם אם יש סרטים ממש כבדים אני משתמש במתאם הזה
https://www.amazon.com/dp/B00LLUEJFU/re ... g=UTF8&me=.

הם לא חסכו על חיבור רשת, אני פשוט חושב שהתכנון שלהם היה ליצור סטרימר שמטרתו לא לנגן תוכן מקומי אלא רק מהרשת ובשביל זה ה WIFI שקיים במכשיר אמור להספיק בהחלט.
מבחינת אלטרנטיבה, אם לא דרוש לך אמזון ונטפליקס אז לדעתי כל קופסה עם S905X אמורה לעשות את העבודה אבל אני מודה שאני קצת לר בעניינים בזמן האחרון אז אולי מישהו אחר יציע דברים טובים יותר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”