אטמוס PSB פולק אודיו ומה שבניהם

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
TV_Eye פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני בשלבי הסיום של הבניין ועכשיו אני בונה את המערכת קולנוע שלי.
יש ברשותי סנטר ו2 מגדלים של PSB,
2 סאראונדים של פולק אודיו

עכשיו אני צריך להוסיף עוד 2 בתקרה, ואני מתלבט.
איזה רמקולים אתם חושבים שאני צריך לקנות לשם?
אילוצים, תקרה נמוכה ככה שהרמקול צריל להיות בעומק מינמלי...

Cupid_Me
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

השאלה אם אתה מתכוון לרמקול ששקוע בתקרה
אם כן ראיתי המלצה על Polk Audio V60

TV_Eye פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ממה שקראתי, לא מומלץ לקחת רמקול עגול לתקרת אטמוס, מכיון שהוא מפזר את הסאונד בזווית גדולה יותר. עדיף לקחת מרובה שזורק את הקול ב90 מעלות.

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #4 

@TV_Eye
·

אפשר קישור למאמר המערכת הזה?

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

TV_Eye כתב:ממה שקראתי, לא מומלץ לקחת רמקול עגול לתקרת אטמוס, מכיון שהוא מפזר את הסאונד בזווית גדולה יותר. עדיף לקחת מרובה שזורק את הקול ב90 מעלות.
...
·

מה זה רמקול מרובע? ואיך בדיוק הוא זורק סאונד ב 90 מעלות? ביחס למה? כל הרמקולים הם עגולים או אלפטיים. לצורה של התיבה אין ממש השפעה על כיוניות הסאונד. לאטמוס פשוט 5.1.2 צריך שרמקולי הסראונד ימוקמו אם ניתן מאחורי המאזין מעט מעל גובה האוזניים. ורמקולי האטמוס אם ניתן לתלות בתקרה אז משני צדדים מעל למאזין. עבור 5.1.4 אז במיקום על תקרה זוג באמצע הקטע בין קו הקדמיים למאזין, וזוג אחר באמצע הקטע בין קו הסראונד למאזין. עבור רסיבר 11.2 עם 7.1.4 זוג אחד מקדימה מעט לפני קו הקדמיים וזוג אחד מאחורה מעט לפני קו ה SBACK. כאן ארבעת רמקולי האטמוס ישמשו גם כרמקולי אפקט קדמי ואחורי (כמו ברסיברי ימהה). אין בעיה גם לתלות אותם בארבעת הפינות על הקירות הקדמיים והאחוריים כמה שיותר גבוה צמוד לתקרה ולקירות הצדדיים. זה עדיין יספק את האפקט (זו המלצה ברסיברי ימהה). בקיצור רמקולי אטמוס יכולים להיות גל HIGHTS וגם OVERHEADS..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”