ייעוץ לגבי רכישת טלויזיה 55 אינץ' 4K
שלום,
אני מעוניין לרכוש טלויזיה ברזולוציית 4K, מרחק הצפייה מהטלויזיה הינו כ-2-2.3 מ' - אם איני טועה מדובר במרחק די גבולי ביחס לגודל הטלויזיה.
אשמח לשמוע המלצות לטלויזיות שנותנות ביצועים מעולים, גם ביחס למחיר - השימוש הוא קולנוע ביתי + משחקים PS4 ו/או PC.
במידה והגודל שהצעתי לא תואם למרחק - אנא ציינו זאת .
* כיום יש לי טלויזיה של SONY שרכשתי לפני כ-5 שנים W5500 ואני עובר דירה והחלטתי לרכוש גם טלויזיה חדשה...
אני מעוניין לרכוש טלויזיה ברזולוציית 4K, מרחק הצפייה מהטלויזיה הינו כ-2-2.3 מ' - אם איני טועה מדובר במרחק די גבולי ביחס לגודל הטלויזיה.
אשמח לשמוע המלצות לטלויזיות שנותנות ביצועים מעולים, גם ביחס למחיר - השימוש הוא קולנוע ביתי + משחקים PS4 ו/או PC.
במידה והגודל שהצעתי לא תואם למרחק - אנא ציינו זאת .
* כיום יש לי טלויזיה של SONY שרכשתי לפני כ-5 שנים W5500 ואני עובר דירה והחלטתי לרכוש גם טלויזיה חדשה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-B6 מסך מצויין, אבל הוא חורג בערך ב-50% מהתקציב שלך.
הייתי בודק את ה-DX700 של פנסוניק.
אם לא, אז:
סוני XD700 (המינוס - פאנל IPS)
וההמלצות הרגילות: MU7000 של סמסונג, M7000 של הייסנס, UH651 (שוב IPS) של LG, וכו'.
עם תוספת של כמה מאות שקלים לתקציב, תוכל לקנות M7000 בגודל "65.
הייתי בודק את ה-DX700 של פנסוניק.
אם לא, אז:
סוני XD700 (המינוס - פאנל IPS)
וההמלצות הרגילות: MU7000 של סמסונג, M7000 של הייסנס, UH651 (שוב IPS) של LG, וכו'.
עם תוספת של כמה מאות שקלים לתקציב, תוכל לקנות M7000 בגודל "65.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי איך IPS קשור לבריאות העיניים.
החסרון של IPS הוא ניגודיות נמוכה, שחורים שנראים כמו אפורים, הרבה יותר קל לראות חוסר אחידות בשחור. זה הופך לחסרון עוד יותר גדול אם בתכנון צפיה בתכני HDR שדורשים ניגודיות כמה שיותר גבוה מהמסך.
היתרון הוא שזוית הצפיה רחבה בצורה ניכרת מפאנלים מסוג VA.
החסרון של IPS הוא ניגודיות נמוכה, שחורים שנראים כמו אפורים, הרבה יותר קל לראות חוסר אחידות בשחור. זה הופך לחסרון עוד יותר גדול אם בתכנון צפיה בתכני HDR שדורשים ניגודיות כמה שיותר גבוה מהמסך.
היתרון הוא שזוית הצפיה רחבה בצורה ניכרת מפאנלים מסוג VA.