בבקשה, צריך עזרה ברכישת אקבוקס
אני צעיר בתחום הקונסולות בגלל שאני זקן... ולא מבין בקונסולות כלום ! פעם אחרונה ששיחקתי היה בפאק מן באטארי
הבן שלי רוצה שאזמין לו XBOX אז נכנסתי לאמזון וראיתי שיש מספר סוגים
מישהו יכול לעשות לי סדר ולכוון אותי מה כדאי לקנות והאם לכוון את הרכישה לprime day?
לפי מה שהצלחתי להבין המומלץ זה XBOX 1 אבל גם שם יש מספר סוגים והאם צריך לשים לב למשהו כדי שיעבדו בארץ? יש איזה חסימות כלשהם? או שאפשר להזמין מכל אמזון?
תודה מראש
הבן שלי רוצה שאזמין לו XBOX אז נכנסתי לאמזון וראיתי שיש מספר סוגים
מישהו יכול לעשות לי סדר ולכוון אותי מה כדאי לקנות והאם לכוון את הרכישה לprime day?
לפי מה שהצלחתי להבין המומלץ זה XBOX 1 אבל גם שם יש מספר סוגים והאם צריך לשים לב למשהו כדי שיעבדו בארץ? יש איזה חסימות כלשהם? או שאפשר להזמין מכל אמזון?
תודה מראש
אקבוקס וואן הוא הדגם הכי חדיש שקיים כרגע. השדרוג שלו מקודמו כולל בעיקר: קטן יותר, ספק כח פנימי, נגן בלוריי עם יכולת 4K ו HDR. ההפרש הכספי מהדגם הקודם הוא זניח ולכן ה ONE משתלם. המחירים באמזון טובים אך בארץ ממש לא רחוקים (הבדל של 100 ש"ח ואחריות בארץ). בכי זול באילת ולפי זאפ בחנות בגרנדקניון בחיפה.
בבחירה בין XBOX לקונסולות אחרות כדאי גם להכניס את השיקול, אילו קונסולות יש לחברים. אפשר להחליף משחקים.
אם בכל זאת תרצה להזמין מאמזון, אין חסימות איזוריות אם לזה התכוונת. תזמין מגרמניה או UK בגלל שהמתח זהה לישראל 220V. ייתכן שתצתרך להחליף רק את השקע.
* מבחינת גודל האחסון, קח בחשבון שתמיד תוכל לחבר הרדדיסק נייד דרך USB.
* יש מנוי ל XBOX (בד"כ מקבלים 3 חודשים חינם), במנוי מקבלים כל מני משחקי דמו ומספר משחקים חינם לבחירה (כמות המשחקים תלוייה בסוג המנוי , אני חושב).
* שים לב שהקינקט כבר לא מיוצר וכמעט וכבר לא מוציאים לו משחקים. לשיקולך.
** בנובמבר, יצא הדגם החדש = XBOX ONE X. הדגם הזה הוא קפיצה משמעותית בחומרה והוא הופך את הקונסולה הזו להכי חזקה כיום. מחירו בחו"ל יהיה 500$.
בהצלחה.
בבחירה בין XBOX לקונסולות אחרות כדאי גם להכניס את השיקול, אילו קונסולות יש לחברים. אפשר להחליף משחקים.
אם בכל זאת תרצה להזמין מאמזון, אין חסימות איזוריות אם לזה התכוונת. תזמין מגרמניה או UK בגלל שהמתח זהה לישראל 220V. ייתכן שתצתרך להחליף רק את השקע.
* מבחינת גודל האחסון, קח בחשבון שתמיד תוכל לחבר הרדדיסק נייד דרך USB.
* יש מנוי ל XBOX (בד"כ מקבלים 3 חודשים חינם), במנוי מקבלים כל מני משחקי דמו ומספר משחקים חינם לבחירה (כמות המשחקים תלוייה בסוג המנוי , אני חושב).
* שים לב שהקינקט כבר לא מיוצר וכמעט וכבר לא מוציאים לו משחקים. לשיקולך.
** בנובמבר, יצא הדגם החדש = XBOX ONE X. הדגם הזה הוא קפיצה משמעותית בחומרה והוא הופך את הקונסולה הזו להכי חזקה כיום. מחירו בחו"ל יהיה 500$.
בהצלחה.
Re: תודה רבה על ההסבר המושקע
@RoniCohen
·יש עכשיו מבצע בוואלה שופס ב1099 ש"ח XBOX ONE S 500GB
כמה יוצא לך באמאזון עד הבית?
·יש עכשיו מבצע בוואלה שופס ב1099 ש"ח XBOX ONE S 500GB
כמה יוצא לך באמאזון עד הבית?