שלום לכולם
בהמשך לפוסט קודם שלי, קניתי את הדנון 1300 והוא אמור להגיע השבוע
(לא ביקשו אישור משרד תקשורת ואני רואה שהחבילה עברה מכס ואישורים. מקווה שלא יהיו בעיות)
יש לי טלוויזיית סמסונג 8500 KS, נכון להיום אני מחבר את המכשירים שלי (ממיר,מחשב ופלייסטיישן PRO)
ל-one connect של הטלוויזיה ומשם בכבל אופטי לרסיבר. בטלוויזיה לכל מכשיר יש הגדרת תמונה משלו והרסיבר משמש לסאונד בלבד. לדוגמא: הפלייסטיישן והממיר עם הגדרות תמונה שונות (הגדרות שמתאימות למשחקים והגדרות שמתאימות לסרטים). חשוב לזכור שלטלוויזיה יש אפליקציות שונות והיא משדרת גם לרסיבר.
להבנתי לדנון יש יכולות upscaling לתמונה (שווה משהו?) ולכן אני שוקל לשנות את החיווט שלי.
האם יש לכם המלצה לחיווט ככה שאני אצליח לשמור על הגדרות התמונה השונות לכל מכשיר וגם נהנה מ-upscaling?
אופציות שאני חשבתי עליהם:
1. הכל דרך one connect - כל הרכיבים מחוברים ל-one connect ומשם לרסיבר בכבל אופטי (מוותר על upscaling)
2. הכל דרך הדנון - כל הרכיבים מחוברים לרסיבר ומשם HDMI ARC לטלוויזיה (מוותר על הגדרות תמונה שונות)
3. שילוב - מחבר את הממיר והמחשב לרסיבר ומשם HDMI ARCל-one connect (מאפשר upscaling)
ואת הפלייסטיישן ישירות ל-one connect ומשם אופטי לרסיבר. (מאפשר הגדרות תמונה שונות)
תודה רבה