קודי ב"עת החדשה": מה עושה "טכנופוב"?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093

שליחה

היי

אני לא יכול להדביק לי תווית "טכנופוב" פר אקסלנס כי יש לי יכולות טכניות בסיסיות (ואפילו יותר).
אך אני ממש לא מסתדר עם הממשק הדיפולטי של קודי.
לא משנה כמה חרשתי עליו בשנתיים האחרונות - אני לא מסתדר איתו.

עד כדי כך שממש כתבתי לעצמי במסמך איך ומה עושים - כולל איך מתקינים תוסף/רפו/בילד, כולל מה ההבדלים ביניהם.
לא יכול להגיד שהיום אני יכול לבצע פעולות בעל"פ...בטח ובטח שדברים כל הזמן משתנים.

בהנחה שה"בילדים" היחידים שקיימים עשויים בהחלט ליפול - נראה שאין כלכך ברירה אלא להתקין קודי נקי?
מה שאומר הסתבכות עם הגדרות שגם כך לא פשוטות למשתמש הרגיל.

נתקלתי בבילד(או וויזארד?) של "gadget junkie" ... אך זה ממש לא ערובה למשהו יציב לטווח ארוך.

מה אתם מציעים לעשות ואיך לפעול?
התקנת קודי נקי ואז התקנת "סופר רפו" פותרת את העניין?
ואז התקנת "סקין"?

אודה להכוונה פה משום שחריש עמוק לאורך המון זמן לא בדיוק הפך אותי למומחה.

תודה רבה!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

לא הצלחתי להבין שורה תחתונה מה השאלתך...

בקודי 17 הממשק שונה, אני משתמש בו, תוספים שאני צריך וזהו, פשוט וקל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda

שליחה

אני חושב שקצת הגזמת.. הממשק של קודי אולי יכול להיות מאורגן בצורה יותר נוחה, אבל האופציות הבסיסיות לא השתנו כבר שנים והיא לא דורשת תקופת הסתגלות ארוכה משמעותית יחסית לתוכנות אחרות (הסקין הוא בסה"כ סקין, הכל אותו דבר הרי..). פשוט אל תשתמש בבילדים - תבחר בעצמך את מה שאתה רוצה וצריך.

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אין על קודי מידע "נגיש" כלכך.
אפילו שחיפשתי "how to install addons on kodi 17" אין(!) שום תוצאה של מדריך בסיסי אלא רק על מדריכים להתקנת הרחבות ספציפיות.
רק מדריכים על התקנת 'אקסודוס' + 'פיוז'ן'
מדריכים על שימוש ב-git עם שימוש בפקודות טרמינל...
מבינים מה קורה פה? קודי ממש מסובך...

אז בתכ'לס:
אז לאחר שמחקתי את הקודי באופן מוחלט בווינדוס - ע"י מחיקת כל תיקיית userdata והתקנתי נקי מחדש....
מה שעלי לעשות בכדי להתקין בפעם הראשונה את ה'סקין' ואת ההרחבות הרצויות זה בסה"כ:
להוריד את ה-ZIP של הסקין (או הרחבה) למחשב/כונן נייד ולנווט ממסך הבית (מהגדרות מן הסתם) ל: Add-ons ומשם לבחור ב"Enter add-on browser"
ושם אמצא את Install from ZIP file ולהתקין וזהו?

בקשר להרחבה: לאחר הבלגן עם הארגון ההוא יש repo?
אם לא: פשוט להתקין הרחבה אחר הרחבה?
אם כן: אילו repo's להתקין שמכסים את כל ההרחבות הפופולריות?

דבר נוסף:
לא הבנתי מה ההבדל בין Add-on Browser ו-Add-on Manager
ב'וויקי' של קודי זה לא מוסבר (מוזר, לא? :lol: )
http://kodi.wiki/view/add-on_manager#Ho ... on_manager

תודה רבה.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

shaby כתב:אין על קודי מידע "נגיש" כלכך.
אפילו שחיפשתי "how to install addons on kodi 17" אין(!) שום תוצאה של מדריך בסיסי אלא רק על מדריכים להתקנת הרחבות ספציפיות.
רק מדריכים על התקנת 'אקסודוס' + 'פיוז'ן'
מדריכים על שימוש ב-git עם שימוש בפקודות טרמינל...
מבינים מה קורה פה? קודי ממש מסובך...
...
איפה בדיוק חיפשת?... כי זו התוצאה הראשונה בגוגל:

How to Install Addons On Kodi 17

https://kodicommunity.com/how-to-instal ... 7-krypton/

Batnun

.

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה
רשמתי למקרה ואסתבך בעתיד

אז מה שצריך לעשות זה להתקין קודי נקי ולאחר מכן סקין (לנוחות שימוש...)
ומה אז? הרחבה-הרחבה אחד-אחד?
או שעדיין יש "repositpry" עם כמעט כל הרחבה שצריך?

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1607
שם מלא: James Stone

אשמח לשאול גם אם מישהו מכיר מסמך הסבר על סקין Estuary

שליחה

אני מתכוון למסמך המפרט את כל התפריטים ותתי התפריטים עם אפשרות חיפוש.
איך מקימים "קיר סרטים" / "קיר סדרות" וכיוצ"ב. פונקציות שנחבאות "אי שם".

אם למישהו יש מסמך PDF כזה. מקיף, מורחב, מכיל "הכל" - אשמח לקישור.

חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי משהו מקיף. רק חומר מאוד ממוקד על התקנות ספציפיות או פונקציות ספציפיות.

תודה,

ג'יימס

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

היי חברים,
עקב ענייני קשה-ריכוז קשה לי להקשיב למדריך מצולם ולהבין-לזכור.

בכדי שאוכל "להשתלט על העניינים" ע"י כך שארשום לי בנקודות את הדברים המרכזיים שצריך לעשות בכדי לתפעל ולתחזק קודי.
למשל:
REPO: איך אפשר לדעת איזה/אילו צריכים?
התקנות קבצי זיפ: לאחר שמתקינים - מה צריך לעשות בהגדרות על-מנת שזה יופיע? למשל התקנת סקין...
תמיד שאני מתקין קובץ זיפ בהצלחה אני לא מצליח להבין מה קורה לאחר מכן.

תודה רבה

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260

שליחה

לא יודע אם מותר לרשום את זה כאן, אבל ההרחבה של APOLLO בגרסה החדשה לאחר שהם רכשו שרתים חדשים מספקת מענה מלא לכל הצרכים של משתמש ישראלי ממוצע. הקאטש שזה כבר לא בחינם (500 שח לשנה, עד 5 חיבורים סימולטניים מאותה כתובת IP), אבל יש אפשרויות למנויים לתקופות יותר קצרות. אני ניסיתי את המנוי לחודש (תשלום דרך פייפל, עבור "שטח אכסון ענן לתמונות" מחברה סינית), ועד עכשיו לאחר שבוע שימוש הכל עובד חלק. לרכוש לתקופה ארוכה זה מן הסתם סיכון כי אין לדעת מתי התלבשו עליהם ויסגרו אותם...

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030

שליחה

CUTNPASTE כתב:לא יודע אם מותר לרשום את זה כאן, אבל ההרחבה של APOLLO בגרסה החדשה לאחר שהם רכשו שרתים חדשים מספקת מענה מלא לכל הצרכים של משתמש ישראלי ממוצע. הקאטש שזה כבר לא בחינם (500 שח לשנה, עד 5 חיבורים סימולטניים מאותה כתובת IP), אבל יש אפשרויות למנויים לתקופות יותר קצרות. אני ניסיתי את המנוי לחודש (תשלום דרך פייפל, עבור "שטח אכסון ענן לתמונות" מחברה סינית), ועד עכשיו לאחר שבוע שימוש הכל עובד חלק. לרכוש לתקופה ארוכה זה מן הסתם סיכון כי אין לדעת מתי התלבשו עליהם ויסגרו אותם...
...
·

איזה ערוצים יש שם?
יש ערוצי ספורט? באיזו איכות?

אופיר28
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091

שליחה

@CUTNPASTE
·

אפשר לינק לריפו שלהם ?

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

לא נראה לי שאפשר לשים כאן לינקים. מאד לא קשה למצוא אותם בחיפוש בגוגל. ההחרבה נקראת APOLLO TV והיא גם זמינה דרך אשף ההרחבות של קודי. ההרחבה כוללת גרסת פרימיות של אקסודוס שמוצאת את הסטרים האיכותי ביותר באופן אוטומטי לרבות פס קול 5.1 לכל פרק\סרט. ויש את חבילות ערוצי IPTV לפי שפה ומיקום בעולם. כמות החבילות מאד מגוונת ויש חבילה מאד נפוצה גם מישראל שאני מנוע מלהזכיר את שמה. הכל באיכות HD ו FHD. דווקא החבילה הישראלית לא ממש מעניינת אותי אישית. אבל בשביל ערוצים כמו דיסקברי, פוקס ניוז, נשיונל ועוד באיכות HD ללא תקיעות לצד גרסת מנוי פרימיום לאקסודוס, זה מספק בהחלט. כדי להרשם יש קודם להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלהם. יש להם חוקים נוקשים ובצדק. למשל אסור לרשום שמות של ערוצים בקבוצה. פשוט רושמים את מספר הערוץ (כל הערוצים מכל המדינות ממוספרים עם מספרים בלעדיים). לא ממש ברור מי עומד מאחורי הקבוצה הזאת. ההתכתבויות באנגלית אבל הם עונים גם לשאלות בעברית בעזרת תרגום אוטומטי. לא נראה לי שהפעם לזירה יש הרבה מה לעשות נגד קבוצה מחול. השאלה היא כמה זמן הפרויקט הזה יחזיק מעמד, כי ככל שזה נעשה יותר נפוץ, כך הוא נמצא יותר בסכנה... לגבי REPO יש סרטוני הדרכה ביוטיוב כיצד להוסיף שרת שמספק גישה לקבצים מהקודי למשל...

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לצד הרחבת APOLLO TV אילו REPO'ים מומלץ להתקין לצרכן הישראלי (שכולל תכני HBO וערוץ סדרות גדול נוסף מארה"ב)?
על הקודי הנקי - איזה סקין (אפילו 2 המלצות) להתקין?
יש הרחבה עם תכנים של סרטי איכות? כאלו שמוקרנים יותר בבתי קולנוע כמו 'לב' וסינמטקים.
תודה!

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

אפוו כולל את כל מה שציינת. לצד אפולו יש לי את GLOBAL TV עם ה FAVORITES הישראליים (ראה שרשור על זה כאן). חוץ מזה שאר התוספים שיש לי כבר מזמן הפסיקו לעבוד..

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

CUTNPASTE כתב:לא יודע אם מותר לרשום את זה כאן, אבל ההרחבה של APOLLO בגרסה החדשה לאחר שהם רכשו שרתים חדשים מספקת מענה מלא לכל הצרכים של משתמש ישראלי ממוצע. הקאטש שזה כבר לא בחינם (500 שח לשנה, עד 5 חיבורים סימולטניים מאותה כתובת IP), אבל יש אפשרויות למנויים לתקופות יותר קצרות. אני ניסיתי את המנוי לחודש (תשלום דרך פייפל, עבור "שטח אכסון ענן לתמונות" מחברה סינית), ועד עכשיו לאחר שבוע שימוש הכל עובד חלק. לרכוש לתקופה ארוכה זה מן הסתם סיכון כי אין לדעת מתי התלבשו עליהם ויסגרו אותם...
...
·בתכל'ס אפולו דורשים מחיר גבוה מידי עבור ההיצע של הערוצים והאיכות בכללי...
תריצו חיפוש בREDDIT על iptv ותמצאו חלופות זולות יותר ואיכותיות יותר.

חבילת ספורט מושלמת עם כל ערוצי הפרימיום באירופה וארה"ב באיכות HD עולה בסביבות 20 שקלים בחודש.

shaby פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shaby כתב:לצד הרחבת APOLLO TV אילו REPO'ים מומלץ להתקין לצרכן הישראלי (שכולל תכני HBO וערוץ סדרות גדול נוסף מארה"ב)?
על הקודי הנקי - איזה סקין (אפילו 2 המלצות) להתקין?
יש הרחבה עם תכנים של סרטי איכות? כאלו שמוקרנים יותר בבתי קולנוע כמו 'לב' וסינמטקים.
תודה!
...
·אודה לעזרתכם (:

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

לשלם כל כך הרבה עבור תוכן לא חוקי... לא כבר עדיף ללכת בדרך הישר?

tstrul
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215

שליחה

CUTNPASTE כתב:אפוו כולל את כל מה שציינת. לצד אפולו יש לי את GLOBAL TV עם ה FAVORITES הישראליים (ראה שרשור על זה כאן). חוץ מזה שאר התוספים שיש לי כבר מזמן הפסיקו לעבוד..
...
·מה זאת אומרת להשתמש ב GLOBVALTV עם Favorites ישראלים? אפשר הסבר? לא מצאתי את השרשור המדובר

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

tstrul כתב:
...
...
·מה זאת אומרת להשתמש ב GLOBVALTV עם Favorites ישראלים? אפשר הסבר? לא מצאתי את השרשור המדובר
...
·

GLOBAL TV הכוונה. בכל אופן הזה השרשור:

https://www.hometheater.co.il/vt276711.html

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

offerbk1 כתב:לשלם כל כך הרבה עבור תוכן לא חוקי... לא כבר עדיף ללכת בדרך הישר?
...
·בעלות של 400 שקלים לשנה אתה מקבל חבילות פרימיום שיעלו לך כאן בסביבות 4,000 שקלים בשנה...

"כל כך הרבה" זה עניין יחסי כאן.

חזור אל “תוכנה - KODI”